Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό. Και έχουν και ενα σωρό ιδέες για τη χρήση του. Αν το βγάλει τελικά σαν εμπορικό προιόν θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για το xbox.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο εμένα δεν με ενθουσιάζει η ιδέα? Δεν νομίζω να καταφέρνει να σε "βάλει" στο παιχνίδι, επειδή απλά συνεχίζει η εικόνα πέρα από την τηλεόραση, γιατί μόνο αυτό κάνει στην ουσία. Άσε που το θεωρώ "τσαπατσουλιά" να βγάζει εικόνα ο προτζέκτορας πάνω σε έπιπλα.

Γενικά δεν είναι και τίποτα τρομερό. Έχω την εντύπωση ότι η αρχική ιδέα βασίζεται σε μια τεχνολογία που είχε/έχει η Philips στις τηλεοράσεις της, το ambilight. Βέβαια είναι πολύ πιο εξελιγμένη αυτήν εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

Σε περίπτωση που έχεις μαύρο σκρήνιο (πάρα πολύς κόσμος ειδικά στην Ελλάδα) τι κάνεις; Αλλάζεις έπιπλα; :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η επιληψεια το θα είναι το λιγότερο που μπορεί να παθεις !!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Πρέπει να έχεις προδιαθεση για επιληψία...

Δημοσ.

Μόνο εμένα δεν με ενθουσιάζει η ιδέα? Δεν νομίζω να καταφέρνει να σε "βάλει" στο παιχνίδι, επειδή απλά συνεχίζει η εικόνα πέρα από την τηλεόραση, γιατί μόνο αυτό κάνει στην ουσία. Άσε που το θεωρώ "τσαπατσουλιά" να βγάζει εικόνα ο προτζέκτορας πάνω σε έπιπλα.

Γενικά δεν είναι και τίποτα τρομερό. Έχω την εντύπωση ότι η αρχική ιδέα βασίζεται σε μια τεχνολογία που είχε/έχει η Philips στις τηλεοράσεις της, το ambilight. Βέβαια είναι πολύ πιο εξελιγμένη αυτήν εδώ.

Μα γιαυτο διαβαζει τον χωρο για να ξερει πως να αποδοσει πανω στα επιπλα,Το ampilight που λες ηταν λαμπες led πισω απο την τηλεοραση και απλα πεζανε το χρωμα που εβλεπες στην εικονα..

Δημοσ.

βλακειες. κακη αναπαραγωγη της ιδεας της Philips με τον οπισθιο φωτισμο του τοιχου

απλα εδω "βλεπει" τι υπαρχει π.χ. στο πανω μερος της οθονης και σχεδιαζει ενα ιδιο background που ομως δεν θα ειναι interactive δηλ. ο "κακος" που ξεπεταχτει απο πανω δεν θα ερθει απο τον τοιχο αλλα απο την οθονη τoυ monitor. πως αλλιως να γινει αλλοστε ;

Δημοσ.

Παρακαλω οι εξεχοντες παραγωγοι απο την βιομηχανια πορνο να το δουν και να πραξουν αναλογα... 

Δημοσ.

βλακειες. κακη αναπαραγωγη της ιδεας της Philips με τον οπισθιο φωτισμο του τοιχου

απλα εδω "βλεπει" τι υπαρχει π.χ. στο πανω μερος της οθονης και σχεδιαζει ενα ιδιο background που ομως δεν θα ειναι interactive δηλ. ο "κακος" που ξεπεταχτει απο πανω δεν θα ερθει απο τον τοιχο αλλα απο την οθονη τoυ monitor. πως αλλιως να γινει αλλοστε ;

Αν έβλεπες όλο το βίντεο θα έβλεπες ότι γράφεις ότι νάναι ...

Δεν συμπληρώνει την εικόνα μόνο του είναι απο το παιχνίδι μέσα. ο κόσμος υπάρχει πέρα απο την οθόνη. απλά η κάμερα του παιχνιδιού σου δείχνει ένα μέρος του μόνο. Στο βίντεο λέει πώς αν τους επιτρέπεται "είσοδος" στον κώδικα τότε μπορεί να δείξει ο προτζέκτορας ότι χρειάζεται να δείξει! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...