Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγαπητοι μου φιλοι!

Μου εχουν δωσει μια μοναδα για το γιο μου και θελει να παιζει παιγχνιδια. Pes 2013,hitman absolution κ.α Δεν εχει καρτα γραφικων και εδω θα ηθελα τη βοηθεια σας. Τα χαρακτηριστικα του ειναι:          Operating System
    Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit
CPU
    Intel Pentium E2160 @ 1.80GHz    41 °C
    Conroe 65nm Technology
RAM
    3,00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)
Motherboard
    Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-Combo (Socket 775)    43 °C
Graphics
    Philips 170S (1280x1024@60Hz)
    Intel G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) (Gigabyte)
Hard Drives
    466GB Seagate ST500DM002-1BD142 ATA Device (SATA)    37 °C
Optical Drives
    HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N ATA Device
Audio
    Συσκευή High Definition Audio

Θα ηθελα να μου προτεινεται μια καρτα  για να του βαλω!

Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος απο υπολογιστές πως μπορώ να δω ποσα wat είναι το τροφοδοτικό του συστήματος.

Δημοσ.

αυτην εφοσον δεν θες να του αλλαξεις τροφοδοτικο...το pes θα το παιζει μια χαρα υποθετω..το hitman σε low και σε αναλυση 1280x1024 θα ειναι playable.

μεχρι εκει μπορεις να πας ομως δεν εχεις κ πολλες επιλογες.

Δημοσ.

κοιτα για να μπορει να παιζει και τα αλλα σε ικανοποιητικα επιπεδα πρεπει να αλλαξει κ επεξεργαστη γιατι μπορει εσυ να εχεις παρει καλη καρτα γραφικων αλλα θα την "κοβει" ο επεξεργαστης κ δεν θα αποδιδει καλα στα παιχνιδια κ παλι.

γνωμη μου ή του βαζεις μια 7750 για να κουτσοπαιζει και κρατας το συστημα ετσι οπως ειναι ή πας για ολικη αναβαθμιση.

Δημοσ.

Δεν είναι μονο το το τροφοδοτικο το προβλημα και η έληψη κάρτας. Το συστημα είναι γενικά πολυ αδύναμο .. και δεν προσφέρεται για τπτ αλλο περα απο ιντερνετ , ταινιουλες και δουλειές γραφείου.

Τα παιχνιδια τα ξεχνας!

Δημοσ.

Αμα βρεις ένα φθηνο 4πύρηνο επεξεργαστή για τοσο παλιο υπολογιστή γυρο στο 60αρι + ενα τροφοδοτικο γυρω στο 40αρι+ μια καρτα γυρω στο 100αρικο τοτε κατι θα γίνει 

Αλλα να ρίξεις 200Ε σε τοσο παλιο μηχανημα εγώ το βλεπω λίγο ανουσιο... βαζεις λιγα ακομη και παιρνεις καινουργιο! 

• Like 1
Δημοσ.

φιλε δεν αξιζει..καλυτερα να παρεις καινουργιο

επεξεργαστης 115

μητρικη 50

μνημες ραμ 23

τροφοδοτικο  40

καρτα γραφικων 111

κουτι και σκληρο τα κρατας

συνολο 340 ε και με αυτο το συστηματακι θα μπορει να τα παιξει ολα ο μικρος.. φυσικα ομως στην αναλυση της οθονης σου (1280x1024)

Δημοσ.

Ποιο ακριβώς το νόημα να βάκεις τον 5800Κ μαζι με ξεχωριστή καρτα γραφικων? 

Και μαλιστα πανω σε Α55 μητρική!

Δημοσ.

κοιτα αυτο για την ενσωματωμενη του επεξεργαση δεν το ξερω απλα του εδειξα μια φθηνη λυση απο amd..αλλα και παλι δεν θα ταν κακο να εβαζε και επιπλεον gpu γιατι αργοτερα μπορει να θελει να αλλαξει κ οθονη.

τωρα για τη μητρικη του εδειξα τη πιο φτηνη για να κανει ο ανθρωπος τη δουλεια του! τι εχει δηλαδη το Α55 ?? μια χαρα υποστηριζει τον 5800Κ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...