Προς το περιεχόμενο

Mac steam

fanboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω πολυ μεγαλο προβλημα με το steam το κανω install, κανει update και μολις παω να το ανοιξω κρασαρει και το φτυνει.. δεν ανοιγει με τπτ δεν ξερω γιατι και το χειροτερο ειναι οτι αγορασα το football manager και δεν παιζει αν δεν κανεις online δηλωση στο παιχνιδι.. μολις παω να το κανω install και φτανει στο σημειο που λεει steam το πεταει και αυτο και κλεινει.. μακαρι να μπορει να βοηθησει καποιος με σιγουρια ομως μην κανουμε πειραματα

• Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Σε τί λειτουργικό δουλεύεις; Ο τίτλος λέει "Mac" (αλλά το sub forum είναι για PC και στο post δεν αναφέρεις έκδοση Windows). Τί μήνυμα παίρνεις όταν κρασάρει το Steam; Έχεις δοκιμάσει να το εγκαταστήσεις σε άλλο δίσκο; Σε άλλο PC/λειτουργικό;

Δημοσ.

OS X 10.8.3 το κατεβασα απο το site του steam το εκανα install και update και μετα παω να το ανοιξω απο το application και δεν ανοιγει καθολου... 

• Moderators
Δημοσ.

Κάποιος από το section του Mac OS μάλλον θα σε βοηθήσει περισσότερο (είδα ότι έκανες post και εκεί το θέμα). 

Στα steam forums υπάρχουν αναφορές με παρόμοια προβλήματα, και η λύση που προτείνεται είναι uninstall (με ή χωρίς την αφαίρεση/μετακίνηση των game folders) και (clean) install (με επαναφορά των game folders). Γενικά αυτή η λύση δουλεύει με ασφάλεια και σε PC, αλλά δεν έχω κανένα τρόπο να αναπαράγω τη λύση ή το πρόβλημα σε Mac (δεν έχω Mac).

Steam does not start (fresh install) mac

Steam Unresponsively slow on April 23 Beta 

Και οι (σύντομες) επίσημες οδηγίες για remove/reinstall του Steam:

Removing and Reinstalling Steam on a Mac

Δημοσ.

βασικα απο αυτα που λεει μεσα ουτε το 1% δεν μπορεις να κανεις... δεν καταλαβαινω τι εννοει με το  cmd+g;; οταν τα παταω και βαζω να βρει τον φακελο δεν τον βρισκει με τπτ.. πο πο ενταξει οτι να'ναι ελεος.. μετα σου λενε μην παιζεις πειρατικα.. πιο ευκολα θα εβρισκα λυση να τρεξω τορεντ παρα που προσπαθω να παιξω αυθεντικο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...