xnomik Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 καλο μεσιμερι σε ολους που μπορω να βρω win xp με sp1? ευχαριστω!!!! 1
thelos257 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 καλο μεσιμερι σε ολους που μπορω να βρω win xp με sp1? ευχαριστω!!!! Θες το ελληνικο ή το αγγλικο ;
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Επειδή με τρώει η απορία μπορώ να ρωτήσω γιατί θέλεις συγκεκριμένα τα xp με sp1a; Το sp2 νομίζω ήταν το καλύτερο sp για τα xp, ιδίως για παλαιότερα συστήματα (p4/amd k7 κτλ)
thelos257 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Επειδή με τρώει η απορία μπορώ να ρωτήσω γιατί θέλεις συγκεκριμένα τα xp με sp1a; Το sp2 νομίζω ήταν το καλύτερο sp για τα xp, ιδίως για παλαιότερα συστήματα (p4/amd k7 κτλ) Φιλε μου με sp2 σερνονται τα παλια μηχανακια ενω με xp professional or home edition με sp1a ή χωρις sp ειναι μια χαρα.
TheELF Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Φιλε μου με sp2 σερνονται τα παλια μηχανακια ενω με xp professional or home edition με sp1a ή χωρις sp ειναι μια χαρα.Αν έχεις τόσο παλιό Η/Υ καλύτερα βάλε κάνα Linuxάκι με ελαφρύ γραφικό περιβάλλον...ιδίως αν σκέφτεσαι να μπαίνεις και στο ιντερνετ, είναι αυτοκτονία να μπεις με λειτουργικό του 2002(τότε βγήκε το sp1)
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Χωρίς sp τα xp δεν λένε. Και ευχομαι να μην "ακουμπανε" στο internet. Αλλιως ειναι θεμα χρονου να "σκασουν".
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Theelf για το ιντερνετ επειδη εκανα και εγω κατι δοκιμες σε παρομοιο μηχανακι με xp sp2 πηγαινει καλυτερα σε θεμα ιντερνετ αποτι linux. Ακομα και με puppy η debian openbox. Δεν νομιζω να εχει τρελη διαφορα το sp1 με το sp2.
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Theelf για το ιντερνετ επειδη εκανα και εγω κατι δοκιμες σε παρομοιο μηχανακι με xp sp2 πηγαινει καλυτερα σε θεμα ιντερνετ αποτι linux. Ακομα και με puppy η debian openbox. Δεν νομιζω να εχει τρελη διαφορα το sp1 με το sp2. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP#Service_Pack_2 Το SP2 έβαλε αρκετές ασφάλειες οπότε έχει πολύ μεγάλη διαφορά σε αυτόν τον τομέα για το ίντερνετ. (Τι εννοείς πηγαίνει καλύτερα; Από ποια άποψη; )
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Οσον αφορα στο θεμα ιντερνετ. Δηλαδη ανταποκριση στις σελιδες, κανενα flash παιχνιδακι η video, τα xp μου φανηκαν πιο αποδοτικα απο καποιο linux. Και οταν ειπα για τα sp εννοω σε θεμα ταχυτητας η "βαρυτητας". Εννοειται οτι το sp2 ηταν το πιο σημαντικο sp. Δεν βρισκω τον λογο να εισαι με sp1. Γιαυτο ειπα δεν υπαρχει διαφορα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από KoKoPsOpSaRoS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα