Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω το εξης θεμα:

στις αρχες του φεβρουαριου με πηρε τηλεφωνο εξωτερικος συνεργατης της wind και μετα απο πολλες ενοχλησεις απο μερους της συμφωνησαμε σε ενα πακετο σταθερης-κινητης και ιντερνετ στα 26€ ,το συβολαιο που υπεγραψα ειναι στα 29,90€,το οποιο μου ειπε δεν θα ισχυσει και οτι θα πληρωνω τα 26€ που ανεφερα παραπανω ,με τις εξης παροχες οχι τελος ενεργοποιησης,απεριοριστα σταθερα- υπεραστικα,2 κινητα με 3 ωρες δωρεαν και ιντερνετ εως 24mb,και τις παροχες αυτες θα μου τις περναγε ασχετα με το συμβολαιο που ειχα υπογραψει για τα 29,90€,ξαφνικα οταν ηρθε ο λογαριασμος ηταν διαφορετικος σε σχεση με οτι ειχα σημφωνησει τηλεφωνικως,(ειχε χρεωσει τελος ενεργοποιησης,γενικα καμμια σχεση με οτι ειχα συμφωνησει).

κατοπιν πηρα την wind κεντρικα και της ειπα το προβλημα που ειχα με τον εξωτερικο συνεργατη τους το δολο που χρησιμοποιησε για να με πεισει, βεβαια η wind μου λεει οτι πρεπει ο εξωτερικος συνεργατης να δεχτει να διορθωσει το προβλημα,και τωρα βρισκομαι μπαλακι αναμεσα στην wind και τον εξωτερικο συνεργατη τους και δεν μπορω να βρω ακρη.

επισης εστειλα εγγραφη διαμαρτυρια-καταγγελια και στην wind, και στην ενωση καταναλωτων.

μεχρι τωρα η wind ενω μου λεει οτι θα τακτοποιηθει το θεμα μου δεν εχει κανει κατι ακομα το ιδιο και ο εξωτερικος συνεργατης τους.

και βεβαια ολα αυτα γινονται με πολυ προσπαθεια-τηλεφωνα απο μερους μου ειτε με wind η τον εξωτερικο συνεργατη χωρις ανταποκριση,και ενω μου εχουν κοψει το σταθερο και το ιντερνετ,ταλαιπωρουμε πανω απο 1 μηνα τωρα.

καθε συμβουλη δεκτη ευχαριστω.

Δημοσ.

Προφανώς σου κόψανε το σταθερό και το Internet γιατί αρνήθηκες να πληρώσεις . 

Αν είχες πληρώσει έστω αυτά που συμφώνησες και είχες αφήσει τα υπόλοιπα σε εκκρεμότητα δεν θα είχες φτάσει εκεί .

Η συμβουλή μου είναι καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα και καλη χρονια!σημερα ηρθε στο σπιτι ενας εξωτερικος συνεργατης της wind και μου εκανε πολυ καλη προταση(απεριοριστα αστικα,5 ωρες κινητα,24 ιντερνετ)με 25 ευρω το μηνα χωρις τελος ενεργοποιησης και δωρο ενα νουμερο f2g...τωρα ειμαι στη χολ.τι να κανω?με λιγο ψαξιμο στο νετ ειδα οτι οι πιο πολλοι ειναι καχυποπτοι σε τετοιες περιπτωσεις...πως ξερω οτι θα ειναι οπως μου τα ειπε?

Δημοσ.

καλησπερα και καλη χρονια!σημερα ηρθε στο σπιτι ενας εξωτερικος συνεργατης της wind και μου εκανε πολυ καλη προταση(απεριοριστα αστικα,5 ωρες κινητα,24 ιντερνετ)με 25 ευρω το μηνα χωρις τελος ενεργοποιησης και δωρο ενα νουμερο f2g...τωρα ειμαι στη χολ.τι να κανω?με λιγο ψαξιμο στο νετ ειδα οτι οι πιο πολλοι ειναι καχυποπτοι σε τετοιες περιπτωσεις...πως ξερω οτι θα ειναι οπως μου τα ειπε?

Αν είσαι ευχαριστημένος με την σύνδεση σου και δεν πληρώνεις τραγικά περισσότερα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις. Κι εμενα με πηραν απο την wind μέσω public επειδη κάποτε ειχα κανει λογαριασμο στα multirama και δεν το σκεφτηκα καν. Τζάμπα η ταλαιπωρία. Να έκανα ολοκληρη φασαρία για 5ώρες στα κινητά από την στιγμή που απο το σταθερο δεν παιρνω κινητά ούτως ή άλλως; 

Δημοσ.

Αν είσαι ευχαριστημένος με την σύνδεση σου και δεν πληρώνεις τραγικά περισσότερα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις. Κι εμενα με πηραν απο την wind μέσω public επειδη κάποτε ειχα κανει λογαριασμο στα multirama και δεν το σκεφτηκα καν. Τζάμπα η ταλαιπωρία. Να έκανα ολοκληρη φασαρία για 5ώρες στα κινητά από την στιγμή που απο το σταθερο δεν παιρνω κινητά ούτως ή άλλως; 

εμενα με βολευουν οι 5 ωρες στα κινητα αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα πληρωνω τοσο οσο μου ειπε?μπορω να παρω τη wind για επιβεβαιωση?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Wind stinks….           

Εχουμε τις χειροτερες δυνατες εμπειριες  απο την Wind  την τελευταια χρονια..

Αποφασισαμε να διακοψουμε το συμβολαιο μας μετα απο 10 χρονια συνεχους συνδρομης ... δεν μας αφηναν με τιποτα...

Καναμε αιτημα διακοπης απο το καολαιρι του 2014 (Αυγουστος) και με διαφορες προφασεις μας ειπαν οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις 02/09/2014 οποτε εληγε καποια περιοδος συμβασης..  Αντι να διακοπει το συμβολαιο το ανανεωσαν ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ χωρις να μας ρωτησουν και χωρις να μας ενημερωσουν. Σε επισκεψη μας 31/10 και 1/11 σε καταστηματα και με τηλεφωνικη επικοινωνια  - δεν μπορεσαμε να κανουμε την διακοπη που εκκρεμει απο αγουστο 2014 και  νμας ειπαν οτι πρπει να πληρωσουμε – ακουστε..- 168 Ευρω τελη ακυρωσης γιατι εχουμε συβολαιο μεχρι 2/09/2015!!

Ειναι προφανως παρελκυστικη και παρανομη η πρακτικη αυτη της εταιριεας που στο βωμο του να διατηρησει πελατες η να δειχνειογκο πελατων δεν δισταζουν να παρανομησουν.. Κριμα που δεν εχω χρονο και διαθεσιμοτητα για δικαστικη οδο..

Το μονο σιγουρο ειναι οτι  ποτε δεν θα ξαναχρησιμοποιησουμε τις υπηρεσιες τους καθως απεχουν πολυ απο το να ειναι αξιοπιστοι παροχοι και τιμιοι με τους πελατες τους – στους οποιους επιπλεον χρεωνουν πανακριβες υπηρεσιες !!!

Φανταστειτε οτι στην καρτοκινητη τους χρεωνουν κατελαχιστον 3 λεπτα την καθε κληση και με ορους μπερδεμενους παρελκυστικους και παραπλανητικους κοροιδευουν τους ανυποπτους πελατες τους.  Ενδεικτικα αναφερω οτι σε κεντρικες χωρες με 20Ε το μηνα εχει κανεις απεριοριστη επικοινωνια σε κινητα της χωρας, σταθερα ΟΛΗΣ της Ευρωπης και ΗΠΑ/Καναδα/Αυστραλιας και 3GB 4G ιντερνετ το μηνα !!! Χωρις ψηλα γραμματα χωρις κρυμμενους ορους και μαλαγανιες και πονηριες βαλκανικο/μεσανατολικου τυπου....

Αν δεν θελετε να ταλαιπωρηθειτε και να πληρωσετε υπερβολικα υπηρεσιες κινητης τηλεφωνιας μεινετε ΜΑΚΡΙΑ απο τη WIND!!!!

Ταλαιπωρημενοι πελατες της WIND.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...