Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Έπεσε στα χέρια μου ένα Power Mac G4 και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω με αυτό; Αξίξει να ασχοληθώ; Λυπάμαι να το πετάξω γιατί είναι πανέρμοφο! Για πείτε καμιά ιδέα...
fylatos Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 <p>Έπεσε στα χέρια μου ένα Power Mac G4 και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω με αυτό; Αξίξει να ασχοληθώ; Λυπάμαι να το πετάξω γιατί είναι πανέρμοφο!</p> <p> </p> <p>Για πείτε καμιά ιδέα...</p> Οτι θα μπορουσες να κανείς σε οποιοδήποτε υπολογιστή πχ νετμπουκ. Απο που είσαι μήπως σου στείλω προγράμματα
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 είναι τόσο ομορφο που ακόμα και στο γραφειο να το βάλεις για να το βλέπεις αξίζει... κατα τα άλλα ένα βασικό Browsing/εργαλεία γραφείου νομίζω "τα εχει"...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Αθήνα είμαι. Βασικά πιστεύετε ότι αξίζει να του αλλάξει τα φώτα σε hardware ώστε να το κάνεις να "τρέχει" σωστά στις μέρες μας;
fylatos Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μην το χαλάς το μηχάνημα, αν το θες τρέξτο με προγράμματα της εποχής του. Αλλιώς βρες έναν retro enthusiast και δώστου το και πάρε κάτι άλλο. Αξιοπρεπώς τι εννοείς; Μια χαρά τρέχει εφαρμογές της εποχής του. Τούμπανο ήταν.
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Έπεσε στα χέρια μου ένα Power Mac G4 και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω με αυτό; Αξίξει να ασχοληθώ; Λυπάμαι να το πετάξω γιατί είναι πανέρμοφο! Για πείτε καμιά ιδέα... Ξεκινησε, λεγοντας μας specs: προφανως δεν ειναι το ιδιο, να εχεις πχ G4 Dual 1.42GHz με G4 350MHz.... (^^Οk, διαλεξα τα ακρα μεν, αλλα καταλαβαινεις το νοημα! Επισης ποσα εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις?) Και ναι, στην εποχη του -συγκρινομενο παντα με τα pc towers- απλως δεν υπηρχε συγκριση αισθητικης
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αυτή την στιγμή δεν ανάβει γιατί δεν έχει μνήμες. Περιμένω κάτι sdram για να ανάψει. Πρέπει να είναι με 450MHz ή 500MHz λογικά. Είναι μοντέλο του 2000.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 εγώ προσωπικά θα κράταγα το κουτί και θα μόνταρα εκει μέσα το πιο συμβατό Hardware για hacintosh.. Το παλιό Hardware θα το έβγαζα πολύ προσεκτικά και θα το αποθήκευα..
haHa Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αυτή την στιγμή δεν ανάβει γιατί δεν έχει μνήμες. Περιμένω κάτι sdram για να ανάψει. Πρέπει να είναι με 450MHz ή 500MHz λογικά. Είναι μοντέλο του 2000. Εγω στη θεση σου θα το πουλαγα. Αχρηστο,ενεργοβορο κ ουτε απλο browing δεν θα κανεις ανετα. Καταλαβαινω οτι ειναι ομορφο κ ατο ειναι θετικο ,οποτε θα πιασει ενα ποσο, με το οποιο μπορεις πχ να παρεις κατι πιο χρησιμο:πχ να τσονταρεις κατι ακομα κ να παρεις ενα tablet.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Αυτή την στιγμή δεν ανάβει γιατί δεν έχει μνήμες. Περιμένω κάτι sdram για να ανάψει. Πρέπει να είναι με 450MHz ή 500MHz λογικά. Είναι μοντέλο του 2000. Χμμ, 450MHz ή 500MHz και πανομορφο, βρε μπας και εχει κανενα powermac CUBE ?? Αν ναι, και ειναι σε καλη κατασταση, δεν το συζηταμε πως το κρατας [& το αναβαθμιζεις] http://en.wikipedia.org/wiki/Power_Mac_G4_Cube http://www.cubeowner.com/photopost/
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Όχι παίδες δεν είναι το cube. Θα σας ενημερώσω το βράδυ για το μοντέλο που θα είμαι σπίτι. =] Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όσο αφορά το hardware θα ξέρω μόλις βάλω τις μνήμες (μακάρι να μην μου χτυπήσει κάτι άλλο). Πάντως με έχει πιάσει θα τρέλα που ψάχνω ποντίκι/πληκτρολογιο και οθόνη apple της εποχής του για να το κάνω full πακέτο. =P Άσχετο αλλά προσοχή με τις αγγελίες γιατι πριν λίγη ώρα κόντεψα να χάσω το iPad μου.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Όχι παίδες δεν είναι το cube. Θα σας ενημερώσω το βράδυ για το μοντέλο που θα είμαι σπίτι. =] Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όσο αφορά το hardware θα ξέρω μόλις βάλω τις μνήμες (μακάρι να μην μου χτυπήσει κάτι άλλο). Πάντως με έχει πιάσει θα τρέλα που ψάχνω ποντίκι/πληκτρολογιο και οθόνη apple της εποχής του για να το κάνω full πακέτο. =P Άσχετο αλλά προσοχή με τις αγγελίες γιατι πριν λίγη ώρα κόντεψα να χάσω το iPad μου. Αφου δεν ειναι Cube -κι ειναι τοσο αδυναμο- νομιζω καλυτερο να το δωσεις... Υποψιν οτι: μπορεις να παρεις, καποιο αλλο φθηνο G4 dual, απο/στο ebay!
iMarilina Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Βαλε καμια φωτό με ενδιαφέρει (Retro enthusiast εντελως). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις