Προς το περιεχόμενο

Power Mac G4 - Τι μπορώ να κάνω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε στα χέρια μου ένα Power Mac G4 και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω με αυτό; Αξίξει να ασχοληθώ; Λυπάμαι να το πετάξω γιατί είναι πανέρμοφο!

Για πείτε καμιά ιδέα...

Δημοσ.

<p>Έπεσε στα χέρια μου ένα Power Mac G4 και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω με αυτό; Αξίξει να ασχοληθώ; Λυπάμαι να το πετάξω γιατί είναι πανέρμοφο!</p>

<p> </p>

<p>Για πείτε καμιά ιδέα...</p>

Οτι θα μπορουσες να κανείς σε οποιοδήποτε υπολογιστή πχ νετμπουκ. Απο που είσαι μήπως σου στείλω προγράμματα

Δημοσ.

είναι τόσο ομορφο που ακόμα και στο γραφειο να το βάλεις για να το βλέπεις αξίζει...

κατα τα άλλα ένα βασικό Browsing/εργαλεία γραφείου νομίζω "τα εχει"...

Δημοσ.

Αθήνα είμαι. Βασικά πιστεύετε ότι αξίζει να του αλλάξει τα φώτα σε hardware ώστε να το κάνεις να "τρέχει" σωστά στις μέρες μας;

Δημοσ.

Μην το χαλάς το μηχάνημα, αν το θες τρέξτο με προγράμματα της εποχής του. Αλλιώς βρες έναν retro enthusiast και δώστου το και πάρε κάτι άλλο. 

Αξιοπρεπώς τι εννοείς; Μια χαρά τρέχει εφαρμογές της εποχής του. Τούμπανο ήταν. 

Δημοσ.

Έπεσε στα χέρια μου ένα Power Mac G4 και αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω με αυτό; Αξίξει να ασχοληθώ; Λυπάμαι να το πετάξω γιατί είναι πανέρμοφο!

Για πείτε καμιά ιδέα...

Ξεκινησε, λεγοντας μας specs: προφανως δεν ειναι το ιδιο, να εχεις πχ G4 Dual 1.42GHz με G4 350MHz....

(^^Οk, διαλεξα τα ακρα μεν, αλλα καταλαβαινεις το νοημα! Επισης ποσα εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις?) 

Και ναι, στην εποχη του -συγκρινομενο παντα με τα pc towers- απλως δεν υπηρχε συγκριση αισθητικης :shock:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή την στιγμή δεν ανάβει γιατί δεν έχει μνήμες. Περιμένω κάτι sdram για να ανάψει. Πρέπει να είναι με 450MHz ή 500MHz λογικά. Είναι μοντέλο του 2000.

Δημοσ.

εγώ προσωπικά θα κράταγα το κουτί και θα μόνταρα εκει μέσα το πιο συμβατό Hardware για hacintosh..

Το παλιό Hardware θα το έβγαζα πολύ προσεκτικά και θα το αποθήκευα..

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή δεν ανάβει γιατί δεν έχει μνήμες. Περιμένω κάτι sdram για να ανάψει. Πρέπει να είναι με 450MHz ή 500MHz λογικά. Είναι μοντέλο του 2000.

Εγω στη θεση σου θα το πουλαγα.

Αχρηστο,ενεργοβορο κ ουτε απλο browing δεν θα κανεις ανετα.

Καταλαβαινω οτι ειναι ομορφο κ ατο ειναι θετικο ,οποτε θα πιασει ενα ποσο, με το οποιο μπορεις πχ να παρεις κατι πιο χρησιμο:πχ να τσονταρεις κατι ακομα κ να παρεις ενα tablet.

Δημοσ.

Χμμ, 450MHz ή 500MHz και πανομορφο, βρε μπας και εχει κανενα powermac CUBE ?? B)

Αν ναι, και ειναι σε καλη κατασταση, δεν το συζηταμε πως το κρατας [& το αναβαθμιζεις] :devil:

http://en.wikipedia.org/wiki/Power_Mac_G4_Cube

http://www.cubeowner.com/photopost/

:wub:  :wub:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι παίδες δεν είναι το cube. Θα σας ενημερώσω το βράδυ για το μοντέλο που θα είμαι σπίτι. =]  Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όσο αφορά το hardware θα ξέρω μόλις βάλω τις μνήμες (μακάρι να μην μου χτυπήσει κάτι άλλο). Πάντως με έχει πιάσει θα τρέλα που ψάχνω ποντίκι/πληκτρολογιο και οθόνη apple της εποχής του για να το κάνω full πακέτο. =P

Άσχετο αλλά προσοχή με τις αγγελίες γιατι πριν λίγη ώρα κόντεψα να χάσω το iPad μου.

Δημοσ.

Όχι παίδες δεν είναι το cube. Θα σας ενημερώσω το βράδυ για το μοντέλο που θα είμαι σπίτι. =]  Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όσο αφορά το hardware θα ξέρω μόλις βάλω τις μνήμες (μακάρι να μην μου χτυπήσει κάτι άλλο). Πάντως με έχει πιάσει θα τρέλα που ψάχνω ποντίκι/πληκτρολογιο και οθόνη apple της εποχής του για να το κάνω full πακέτο. =P

Άσχετο αλλά προσοχή με τις αγγελίες γιατι πριν λίγη ώρα κόντεψα να χάσω το iPad μου.

Αφου δεν ειναι Cube -κι ειναι τοσο αδυναμο- νομιζω καλυτερο να το δωσεις...

Υποψιν οτι: μπορεις να παρεις, καποιο αλλο φθηνο G4 dual, απο/στο ebay!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα βάλω το βράδυ... =]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...