GeoXrh Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Εφτιαξα ένα δεύτερο βίντεο με τα δύο πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου και τα συνένωσα. Έτσι το νέο βίντεο στην αρχή και στο τέλος είναι ίδιο. Το αποτέλεσμα δυστυχώς ίδιο με πριν. Προφανώς βλακεία αυτό που σκέφτηκα.
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ναι, αλλά στο τέλος του 1ου που έβαλες την αρχή πάλι δεν θα είναι ίδιο το καρέ. Δοκίμασε το ίδιο βίντεο να το κάνεις reverse και να το βάλεις στο τέλος. Έτσι όμως τα άλογα θα πηγαίνουν μια μπροστά μια πίσω. Πάντως θα έχει πλάκα.
GeoXrh Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Έχεις δικιο micos000 ότι δεν θα είναι το ίδιο καρέ. Έψαξα λίγο παραπάνω χωρίς όμως να εμβαθύνω καθόλου λόγω έλλειψης χρόνου. Ενδεικτικά παραθέτω για όποιον ενδιαφέρεται τα παρακάτω link. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα ούτε να αξιολογήσω τις πληροφορίες που δίνουν. Link1 Link2 Link3 Αυτό το οποίο ήθελα να πετύχω λέγεται Seamless Looping. Πήρε βιαστικά το μάτι μου σε κάποιο από τα link ότι είναι λάθος να βάλεις το πρώτο καρέ και σαν τελευταίο. Γενικά έχω την αίσθηση ότι θέλει λίγο δουλειά το πράγμα και αν πήρε καλά το μάτι μου εμπλέκει το Adobe After Effects.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα