Προς το περιεχόμενο

Bootmgr is missing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υποθετω οτι ειναι κατι σαν το δικο μου προβλημα...

εμενα o υπολογιστης ξεκιναει μονο αν εχω το δισκακι των windows στο drive (χωρις να κανω τιποτα) , αλλιως βγαζει το μηνυμα  ntldr is missing

αφου κανει boot ετσι, δεν το εψαξα παραπανω...

Δημοσ.

με βαση αυτο το kb : http://support.microsoft.com/kb/2622803

αυτο το μηνυμα οφειλετε στο οτι το boot sector ειναι κατεστραμμενο ή λειπει.

Αφου σου το εκανε ξαφνικα, θεωρουμε πως ειναι κατεστραμμενο.

Φυσικα ολοι προτεινουν (και η microsoft) να τσεκαρουμε συνδεσεις σκληρων, usb συσκευων και dvdroms για να εξασφαλισουμε πως δεν εχουμε χαλασμενο hardware.

Δημοσ.

Επειδη στο δικο μου κουτι πρεπει να κανω ακροβατικα για να βγαλω τα καλωδια επειδη δεν εχω κανει cable managment θα το κανω αφου δεν πιασει και η τελευταια μου ελπιδα που ειναι τα CD

Δημοσ.

ok, μπορεις να ξεσυνδεσεις ολους τους σκληρους και να δεις αν μπορει να ξεκινησει απο το cd των windows?

Κανε το αυτο, για να δουμε πως δεν ειναι θεμα bios, συνδεσεων, σκληρων δισκων ή καλωδιοταινιων.

Φυσικα και δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα, απλα να αποκλεισουμε αυτα τα φαινομενα που συνηθως δημιουργουν το προβλημα.

Μετα, βρες απο κανα φιλο ενα σταθερο μηχανημα και πηγαινε με τον ssd και κανε του ενα firmware update ή/και format (αν δεν εχεις σημαντικα δεδομενα μεσα που να σε νοιαζουν).

Εναλλακτικα μπορεις να συνδεσεις τον ssd με μια θηκη σαν εξωτερικο δισκο πανω στο laptop(αν υπαρχει καμια προχειρη).

Το επομενο βημα μετα το format του ssd ειναι να βαλεις μονο αυτον πανω και να κανεις καθαρη εγκατασταση.

Η microsoft προτεινει τα παρακατω για να το διορθωσεις, αλλα δεν νομιζω πως θα τα καταφερεις με οσα εχεις πει μεχρι στιγμης:

Method 2: Rebuild the BCD from Windows Recovery Environment (WinRE)

1. Put the Windows 7 or Windows Vista installation disc in the disc drive, and then start the computer.
  2. Press a key when the message Press any key to boot from CD or DVD appears.
  3. Select a language, a time, a currency, a keyboard or another input method, and then click Next.
  4. Click Repair your computer.
  5. Click the operating system that you want to repair, and then click Next.
  6. In the System Recovery Options dialog box, click Command Prompt.
  7. Type Bootrec /RebuildBcd, and then press ENTER.

Το εκανα και συνεχιζω να αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. Αυτο με το repair τι φταιει??

Το πρόβλημα φτιάχτηκε με ένα System Restore κάπως έτσι δεν το θυμαμαι καν απο την χαρα μου που ξανα ανοιξε ο υπολογιστης τα ξεχασα ολα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...