Προς το περιεχόμενο

Bootmgr is missing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να κανω ρε παιδια? Σημερα ξαφνικα μου πεταξε ενα μηνυμα στον "καλο¨ υπολογιστη.. Στο bios που μπηκα δεν μου αναγνωριζει τον ssd σε κανενα sata απο τα 6 μονο τον 1tb αλλα στο boot devices μου τν αναγνωριζει κανονικα. Χθες λειτουργουσαν ολα μια χαρα κομπλε τι λετε να εχει παθει το οπλο της υπογραφης? -.-

Δημοσ.

Το εχω κοιταξει αυτο ρε αδερφε,για να ανοιγω θεμα σημαινει οτι αυτα που λεει το google δεν με βοηθανε. Καμια ιδεα?

κατι ειδα να κανω repair μεσω τον cd τον Windows.  Προσπάθησα να το κανω,αλλα τα συγκεκριμενα cd που εχω εγω πρεπει να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης για να τα διαβασει και να κανει install(Ενοω να εχει μπει στον χρηστη κτλπ) Τώρα που το δοκίμασα μέσω bios απλα μου ξαναπεταει το error.

Δημοσ.

Αφού το πρόβλημα εμφανίζεται στο Bios είναι καθαρά θέμα υλικού,άλλαξε για αρχή τα καλώδια του ssd και αν μπορείς δοκίμασε τον και σε άλλο Η/Υ και ένα reset στο bios ίσως να κάνει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω κοιταξει αυτο ρε αδερφε,για να ανοιγω θεμα σημαινει οτι αυτα που λεει το google δεν με βοηθανε. Καμια ιδεα?

κατι ειδα να κανω repair μεσω τον cd τον Windows.  Προσπάθησα να το κανω,αλλα τα συγκεκριμενα cd που εχω εγω πρεπει να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης για να τα διαβασει και να κανει install(Ενοω να εχει μπει στον χρηστη κτλπ) Τώρα που το δοκίμασα μέσω bios απλα μου ξαναπεταει το error.

bootmgr is missing

δοκιμασε να βαλεις να bootarei  απο τον ssd.

στο bios  δεν τους βλεπεις γιατι εισαι σε ahci mode  ενω στο bootdevices  τους βλεπεις ολους.

διαλεξε τον ssd στο boot priorities και θα ειναι μια χαρα..

Τι να κανω ρε παιδια? Σημερα ξαφνικα μου πεταξε ενα μηνυμα στον "καλο¨ υπολογιστη.. Στο bios που μπηκα δεν μου αναγνωριζει τον ssd σε κανενα sata απο τα 6 μονο τον 1tb αλλα στο boot devices μου τν αναγνωριζει κανονικα. Χθες λειτουργουσαν ολα μια χαρα κομπλε τι λετε να εχει παθει το οπλο της υπογραφης? -.-

λογικο γιατι εχεις προεπιλεξει τον 1tb για boot

Δημοσ.

Όχι στο Boot είναι έτσι:

Boot Device Priority

και στο Hard Disk Drives:
1st Drive [iDE: SO OCZ AGILITY]
2st Drive [sATA:4M-WDC WD10EZ]

Έβαλα 2 cd με Windows 7 άλλα δεν διαβάζει κανένα από τα δύο. Μου βγάζει το ίδιο error συνέχεια. Τι να κάνω ρε παιδιά?

Δημοσ.

ξεσυνδεσε ολους τους σκληρους απο την μητρικη και δοκιμασε το ξανα με μονο συνδεδεμενο αυτον που εχει το λογισμικο..

οποτε μου εχει τυχει αυτο διορθωνεται ετσι οπως σου ειπα. και σε ενα αλλο παλικαρι παλι πριν λιγες μερες και εστρωσε μολις το εκανε

Δημοσ.

Όχι. Μόνο laptop. Μίλησα με ένα φιλαράκι και μου είπε ότι φταίνε τα Windows και οτι πρεπρει να κανω Repair. Εχω dvd-rom εξωτερικο εχω δοκιμασει με 2 διαφορετικα windows 7  αλλα δεν τα διαβαζει...

Δημοσ.

ok, μπορεις να ξεσυνδεσεις ολους τους σκληρους και να δεις αν μπορει να ξεκινησει απο το cd των windows?

Κανε το αυτο, για να δουμε πως δεν ειναι θεμα bios, συνδεσεων, σκληρων δισκων ή καλωδιοταινιων.

Φυσικα και δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα, απλα να αποκλεισουμε αυτα τα φαινομενα που συνηθως δημιουργουν το προβλημα.

Μετα, βρες απο κανα φιλο ενα σταθερο μηχανημα και πηγαινε με τον ssd και κανε του ενα firmware update ή/και format (αν δεν εχεις σημαντικα δεδομενα μεσα που να σε νοιαζουν).

Εναλλακτικα μπορεις να συνδεσεις τον ssd με μια θηκη σαν εξωτερικο δισκο πανω στο laptop(αν υπαρχει καμια προχειρη).

Το επομενο βημα μετα το format του ssd ειναι να βαλεις μονο αυτον πανω και να κανεις καθαρη εγκατασταση.

Η microsoft προτεινει τα παρακατω για να το διορθωσεις, αλλα δεν νομιζω πως θα τα καταφερεις με οσα εχεις πει μεχρι στιγμης:

Method 2: Rebuild the BCD from Windows Recovery Environment (WinRE)

1. Put the Windows 7 or Windows Vista installation disc in the disc drive, and then start the computer.
  2. Press a key when the message Press any key to boot from CD or DVD appears.
  3. Select a language, a time, a currency, a keyboard or another input method, and then click Next.
  4. Click Repair your computer.
  5. Click the operating system that you want to repair, and then click Next.
  6. In the System Recovery Options dialog box, click Command Prompt.
  7. Type Bootrec /RebuildBcd, and then press ENTER.
Δημοσ.

θα παρω σε κανα μισαωρο απο ενα φιλαρακι windows 7 αφεντικά. Αν δεν δουλέψουν θα το πετάξω απο το παράθυρο. Έχω σκάσει 1,000+ ευρώ για να μου κάνει ναζάκια στο boot -.-'.
Format δεν θέλω να κάνω γιατί έχω πολύ σημαντικά αρχεία μέσα.

Τι ενοεις να ξεσυνδεσω ολους τους σκληρους και μετα να τρέξω τα Windows? και πως θα καταλάβω οτι είναι "κομπλέ" ?

Δημοσ.

με το να ξεσυνδεσεις ολους του σκληρους και να αφησεις μονο το dvdplayer με το δισκακι των windows μεσα, θα πρεπει να σου βγαλει το μηνυμα για να ξεκινησει την εγκατασταση και μετα θα σου πει πως δεν βρισκει σκληρους δισκους.

Κανοντας αυτο, θα ξερουμε πως ειναι θεμα δισκου ή εγκαταστασης και πως δεν ειναι θεμα καλωδιοταινιας, bios ή αλλο hardware προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...