Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά,

Είχα ανοίξει χθες ένα topic με σκοπό να μου προτείνετε laptop μιας και ήθελα να αγοράσω ένα...

Τελικά αγόρασα και κατέληξα σε αυτήν εδώ την επιλογή.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-3521-Base-i5-3337U-6GB-750GB,99452,397551,626581.html?langId=-18

Θεωρώ ότι έκανα μια πολύ καλή αγορά (αν και έβαλα κανενα 100σταρικο παραπάνω χαλαλι)

Το laptop είχε windows 8 64bit μέσα όλα καλά γνήσια...Τώρα η ερώτηση μου είναι ότι είδα ένα Dell Back up and Recovery system ..

Η ερωτηση μου είναι η εξής:

Πρέπει να κάνω εγώ ένα εικονικό back up ή η Dell έχει ήδη κάνει εικονικό disk που αν χρειαστεί το περνάω στο flashaki και το κάνω πάλι εργοστασιακό..Σας ρωτάω μιας και δεν εχω εγκαταστήσει τπτ μιας και θέλω να είναι clean αν χρειαστεί κανένα φορματ δλδ μην χασω τα γνήσια win8 που είχε πάνω του....

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν χρειάζεται να τιο κάνεις απαραίτητα διότι υπάρχει ενα κρυφό partition στο δίσκο οπού είναι όλο το εργοτασιακό image. Αν λοιπό χρειαστείς να κάνεις φορματ κάποια στιγμή στο μέλον θα το κάνεις με εργοστασιακό image.

Δημοσ.

επειδή πρόσφατα σε λάπτοπ φίλης χάλασε ο δίσκος όταν μίλησα με τη dell με ρώτησανε αν έχω κάνει σε δισκάκια το backup ώστε να ερχόταν ο τεχνίκος σπίτι να μας άλλαζε τον δίσκο απ'ευθείας χώρις να χρειαστεί να το στείλουμε στο σέρβις.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να γραψεις σε 2-3 dvd το recovery όπως προτείνει το πρόγραμμα να τα έχεις για ώρα ανάγκης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...