basilis5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 εχω στο mac μου καποιες φωτογpαφιες και θελω να τις περασω ενσυρματα στο ipad της κοπελας μου. η λυση του itunes εστω οτι απορριπτεται, υπαρχει κατι αλλο αντιστοιχο και δωρεαν; (οταν πηγα να το συνδεσω μου ειπε να σεταρω το ipad ειτε απο ενα backup του δικου μου ipad, ειτε σαν καινουργιο-ααλλα φοβαμαι να το κανω μην σβηστουν ολα. Επειτα, μολις παει να συγχρονισει στο δικο της win pc θα σβηστουν οι φωτο απο το ipad -ζητω το itunes ). ο,τι βρηκα είναι ειτε μεσω wifi/bluetooth (πολυ αργο για 1500 φωτογραφιες περιπου ) είτε επι πληρωμη (15-25 ευρω wtf). σε windows εχω αγορασει το copy trans, αλλα εψαχνα μια αντιστοιχη λυση για mac.
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Για iphone χρησιμοποιώ το iphoto για να περάσω από το iPhone στον Η/Υ φωτογραφίες. Δεν το έχω δοκιμάσει για ανάποδα...
iMarilina Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 εχω στο mac μου καποιες φωτογpαφιες και θελω να τις περασω ενσυρματα στο ipad της κοπελας μου. η λυση του itunes εστω οτι απορριπτεται, υπαρχει κατι αλλο αντιστοιχο και δωρεαν; (οταν πηγα να το συνδεσω μου ειπε να σεταρω το ipad ειτε απο ενα backup του δικου μου ipad, ειτε σαν καινουργιο-ααλλα φοβαμαι να το κανω μην σβηστουν ολα. Επειτα, μολις παει να συγχρονισει στο δικο της win pc θα σβηστουν οι φωτο απο το ipad -ζητω το itunes ). ο,τι βρηκα είναι ειτε μεσω wifi/bluetooth (πολυ αργο για 1500 φωτογραφιες περιπου ) είτε επι πληρωμη (15-25 ευρω wtf). σε windows εχω αγορασει το copy trans, αλλα εψαχνα μια αντιστοιχη λυση για mac. Kαλημέρα. Μην το φοβάσαι το itunes τόσο πολύ, φτιάξε ένα καινούριο χρήστη στο μακ, πέρνα ένα νέο itunes καθαρό κάνε authorize pc με της κοπέλας σου το AppleID, κάνε δεξί κλικ / transfer purchases και μετά πιάσε μια μια τις καρτέλες (εφαρμογές, φωτό, μουσική κλπ) και τίκαρε το τί θές να συγχρονιστεί. Και μετά όταν θα πάει η κοπέλα στο δικό της υπολογιστή, συνδέστε το με το δικό της, και όταν το δει σαν κάμερα (αν έχει windows) περάστε τις φωτογραφίες σε ένα φάκελο στον υπολογιστή και τικάρετέ τον πάλι στην καρτέλα να συγχρονίζονται φωτό από εκεί. Το itunes ούτε εγώ το συμπαθώ αλλά δεν είναι και τίποτα το τρομερό. Στην τελική, φτιάξτης ένα στικάκι ή DVD με τις φωτό και ας τις πάει κατευθείαν στον υπολογιστή της και να τις περάσει από εκεί.
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Το itunes είχε ένα θέμα όταν επέλεγες να μην συγχρονίζει (ή να συγχρονίζει, δεν θυμάμαι) κάποια στοιχεία από τις συσκευές σου. Νομίζω ότι στα έσβηνε... μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει; Επίσης, νομίζω ότι θα πρέπει εκεί στην Apple να αποφασίσουν τι θα γίνεται με τις συσκευές. Ή iTunes ή iPhoto. Δεν γίνεται να εμφανίζεται το iPhone και στο iTunes και στο iPhoto. Ένα interface για τις συσκευές. (first world problems... iKnow)
georgeadams Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Το itunes είχε ένα θέμα όταν επέλεγες να μην συγχρονίζει (ή να συγχρονίζει, δεν θυμάμαι) κάποια στοιχεία από τις συσκευές σου.Αν επιλέξεις να κάνεις sync μουσική και φωτογραφίες από το νέο υπολογιστή, το iTunes θα σβήσει όσα τραγούδια και φωτογραφίες υπάρχουν ήδη στο iPhone. Για να μην κάνει το ίδιο και στις εφαρμογές, πρέπει να κάνεις ότι είπε πιο πάνω η iMarilina: να κάνεις authorize στο iTunes με το ίδιο app store account που είναι ρυθμισμένο στο iPhone και να κάνεις transfer purchases από αυτό στον υπολογιστή.
firewalker Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 "Σήκωσε" έναν FTP/Http server στο pc, και τράβηξε τις photo με κάποιον download manager. Μπορεί το iPhone να κατεβάσει αρχεία, έτσι δεν είναι; Τραγική πάντως η έλλειψη mass storage mode μερικές φορές.
akatsim Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Το Diskaid στην free εκδοση νομιζω κανει αυτο που θελεις, εχει και mac και win εκδοσεις.
mtzs Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δοκιμασε το wireless transfer app απο το itunes. https://itunes.apple.com/us/app/wireless-transfer-app/id543119010?mt=8 Κατα καιρους βγαινει δωρεαν σε προσφορα απο το Appzap. Μεταφερει φωτογραφιες απο IOS συσκευες στο pc η mac (και το αντιστροφο wirelessly), και δεν ειναι τοσο αργο Δοκιμασμενο και λειτουργει μια χαρα
basilis5 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 "Σήκωσε" έναν FTP/Http server στο pc, και τράβηξε τις photo με κάποιον download manager. Μπορεί το iPhone να κατεβάσει αρχεία, έτσι δεν είναι; Τραγική πάντως η έλλειψη mass storage mode μερικές φορές. θελω τις φωτο απο το mac στο ipad, γινεται ετσι; Δοκιμασε το wireless transfer app απο το itunes. https://itunes.apple.com/us/app/wireless-transfer-app/id543119010?mt=8 Κατα καιρους βγαινει δωρεαν σε προσφορα απο το Appzap. Μεταφερει φωτογραφιες απο IOS συσκευες στο pc η mac (και το αντιστροφο wirelessly), και δεν ειναι τοσο αργο Δοκιμασμενο και λειτουργει μια χαρα ασυρματα ξερω, ειναι πολυ απλο αλλα χρονοβορο. Το Diskaid στην free εκδοση νομιζω κανει αυτο που θελεις, εχει και mac και win εκδοσεις. θα το ψαξω, ευχαριστω
firewalker Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 θελω τις φωτο απο το mac στο ipad, γινεται ετσι; Νομίζω στο συγκεκριμένο λειτουργικό μπορείς εύκολα (σε στυλ "Δεξί κλικ, Share this files and folders via FTP") να μοιράσεις αρχεία μέσω FTP. Στην συνέχεια με έναν FTP client στο IOs κατεβάζεις αυτά που θέλεις. Δεν βλέπω λόγο να μην γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα