Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Έχω ένα λάπτοπ TURBO-X και εντελώς ξαφνικά μου παρουσίασε τα εξής προβλήματα:

Αρχικά, δεν αναγνώριζε το ποντίκι (ενσύρματο της Microsoft)

Στη συνέχεια, (αφού έκανα επανεκκίνηση, δοκίμασα και σε άλλες θύρες και δεν διορθώθηκε) και αφού είδα ότι στις ενημερώσεις συστήματος είχε γύρω στις 15 προαιρετικές του τύπου "ενημέρωση για τα Windows 7", έκανα αυτές τις αναβαθμίσεις (μήπως λέει και ξεκολλήσει το ποντίκι-μπορεί να έκανα και βλακεία) αλλά τίποτα!

Μετά την επανεκκίνηση, μου έσβησε και η ένδειξη του ασύρματου δικτύου!! (Τώρα μπήκα με καλώδιο)

Δοκίμασα να βάλω το cd με τους drivers, και πάω να εγκαταστήσω τον driver του ασύρματου και μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Device was not found or please enable it before installing its driver" !!

Εννοείται ότι έχω πατήσει το Fn + F11, αλλά τίποτα!

Και για να με αποτελειώσει, μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και στην κάμερα !!

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ, μήπως και γλιτώσω το φορμάτ και να πρέπει να εγκαθιστώ πάλι από την αρχή όλα τα προγράμματα...!!

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από nb_skaravaios
Δημοσ.

Να σου πω, δεν κόβω και το κεφάλι μου,  αλλά μου φαίνεται θέμα που λύνεται από το τηλέφωνο. Δοκίμασε να τους πάρεις, εμένα με έχουν βοηθήσει έτσι σε διάφορες φάσεις...

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλα σε όλους!!

Δοκίμασα και την επαναφορά αλλα το προηγούμενο σημείο ήταν 1-2 ώρες πριν, αλλα δεν έκανε κάτι....!

Τελικά, τη μεθεπόμενη μέρα το πήρα στη δουλεια, δοκίμασα ένα άλλο ποντίκι και αφού είδα ότι έπαιζε, νομιζα ότι είχε χαλάσει το δικό μου. Μετα απο λίγο όμως έβαλα το δικο μου και έπαιζε κι αυτο, επίσης έφτιαξε και το ασύρματο μετα!!

Περίεργα πράγματα....!!!

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορω να κάνω σημεία επαναφοράς συστήματος χειροκινητα και ανα τακτά χρονικά διαστήματα, πχ 1 φορά την εβδομάδα;;

Ευχαριστω...!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω ένα λάπτοπ TURBO-X και εντελώς ξαφνικά μου παρουσίασε τα εξής προβλήματα:

Αρχικά, δεν αναγνώριζε το ποντίκι (ενσύρματο της Microsoft)

Στη συνέχεια, (αφού έκανα επανεκκίνηση, δοκίμασα και σε άλλες θύρες και δεν διορθώθηκε) και αφού είδα ότι στις ενημερώσεις συστήματος είχε γύρω στις 15 προαιρετικές του τύπου "ενημέρωση για τα Windows 7", έκανα αυτές τις αναβαθμίσεις (μήπως λέει και ξεκολλήσει το ποντίκι-μπορεί να έκανα και βλακεία) αλλά τίποτα!

Μετά την επανεκκίνηση, μου έσβησε και η ένδειξη του ασύρματου δικτύου!! (Τώρα μπήκα με καλώδιο)

Δοκίμασα να βάλω το cd με τους drivers, και πάω να εγκαταστήσω τον driver του ασύρματου και μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Device was not found or please enable it before installing its driver" !!

Εννοείται ότι έχω πατήσει το Fn + F11, αλλά τίποτα!

Και για να με αποτελειώσει, μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και στην κάμερα !!

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ, μήπως και γλιτώσω το φορμάτ και να πρέπει να εγκαθιστώ πάλι από την αρχή όλα τα προγράμματα...!!

Ευχαριστώ πολύ!

Δοκίμασε το fn+f12 αλλιώς πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών turbo - x . Είχα περίπου ανάλογο πρόβλημα και μου το λύσανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...