Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια το μTorrent την έκδοση 1.8.3 (και BitComet παλαιότερα) αλλά νιώθω ότι είναι απαρχαιωμένη, ευτυχώς έχει RSS Support και την κρατάω ακόμη...
Ψάχνω να βρω κάτι καινούργιο, και στην προσπάθεια μου αυτή έπεσα πάνω σε Deluge, Tixati, qBittorrent...
Αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να τα δοκιμάσω, οπότε ζητάω να μου πείτε την γνώμη σας πάνω στους clients που χρησιμοποιείτε.
Ο ιδανικός client για μένα είναι: Ελαφρύς και έχει υποστήριξη RSS για να μπορώ να το ρυθμίσω στο να κατεβάζει τα επεισόδια αυτόματα! Επίσης καλό, αλλά ότι απαραίτητο θα ήταν να είχε και Web UI.

Από το λίγο που μπόρεσα να "παίξω" μου άρεσαν οι Tixati και Deluge αλλά ο Tixati στα RSS μου πέταγε error parsing file... και δεν μπόρεσα να το setάρω.
Kαι στον Deluge ενώ εγκατέστησα το YaRSS2 δεν μου εμφάνιζε κάποιο κουμπί στην "αρχική" για να πηγαίνω στα feeds, όπως επίσης δεν κατάφερα να το ρυθμίσω σωστά στο να αποκλείω torrents από τα feeds με αποτέλεσμα να μου κατεβάζει σχεδόν όλα τα torrents από RSS.
(Επίσης αυτό το flex get μου φάνηκε μανίκι...?! Δεν μπόρεσα να βρω καν από που το κατεβάζεις!)

Περιμένω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
(Α! Ο Client προορίζεται για Windows)

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε νομίζω οτι εδώ θα βρείς μια ικανοποιητική λίστα που περιλαμβάνει τα features του κάθε BitTorrent Client και θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις .

Δημοσ.

[...]

Ο ιδανικός client για μένα είναι: Ελαφρύς και έχει υποστήριξη RSS για να μπορώ να το ρυθμίσω στο να κατεβάζει τα επεισόδια αυτόματα! Επίσης καλό, αλλά ότι απαραίτητο θα ήταν να είχε και Web UI.

[...]

Μα όλα αυτά δεν τα κάνει και το μTorrent; Εκτός κι αν βαρέθηκες να βλέπεις το interface του, οπότε πάω πάσο :)

edit: Μπορείς να δοκιμάσεις και κάποια πιο πρόσφατη έκδοσή του.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι βαρεθεί το μTorrent αλλά επειδή χρησιμοποιώ παλιά έκδοση είπα να δοκιμάσω κάτι νέο.

Οι νεώτερες εκδόσεις του μTorrent είναι γεμάτες με adware που σιχαίνομαι αφάνταστα!

Οπότε θα ήθελα κάτι πραγματικά free! :D

Τώρα δοκιμάζω και το qbitorrent και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρα..!!! :)

Το Vuze το βρίσκω εξαιρετικά βαρύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...