Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην coolermaster U3 ολα τα fans ακουγονται το ιδιο ή ενα απο τα 3 τσιριζει λιγο περισσοτερο ?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι κανένα δεν τσιρίζει στη δικιά μου U3 . μήπως ο ανεμιστήρας δεν κάθεται καλά και έχει κάποια κλήση; γι αυτό σου το κάνει; 

• Like 1
Δημοσ.

οχι κανένα δεν τσιρίζει στη δικιά μου U3 . μήπως ο ανεμιστήρας δεν κάθεται καλά και έχει κάποια κλήση; γι αυτό σου το κάνει; 

ty

φιλου ειναι του κανει θορυβο και μου κανει παραπονα γιατι του ειπα να την παρει χεχεχεχε

Ασχετα μ αυτο στο τερμα ακουγεται το φύσημα αρκετά και δεν νομιζω οτι βγαζουν αερα αυτα τα φανακια που εχει.

Παντως στο λαπτοπ του παιδιου ειτε εχουμε βιβλιο πισω ειτε εχουμε την βαση με τα ανεμηστηρια στην μεση περιπου της εντασης για να μην ακουγονται, διαφορα ΔΕΝ βλέπουμε. Ίσως κανα βαθμο οχι παραπανω...

Αν βρω χρονο θα του φτιαξω αν γινεται usb fan με δυνατοτερα φανακια που θα τα αγορασει ξεχωριστα

μπορει και να πουλανε και ετοιμα 

τα φαν της coolermaster U3 ειναι 15-22CMF πολυ αδυναμα κατα την γνώμη μου. 

θα του βαλω 2 120mm ή 140mm να νιωσει λιγο

Δημοσ.

σίγουρα δεν είναι φανάκια σταθερού υπολογιστή σε full στροφές αλλά κάνουν καλή δουλειά αν τα τοποθετήσεις κάτω απο την περιοχή που ζεσταίνεται πιο πολύ.

Εξάλου αν είχαν παραπάνω στροφές θα σε έπιανε το κεφάλι σου απο το θόρυβο.

Δημοσ.

σίγουρα δεν είναι φανάκια σταθερού υπολογιστή σε full στροφές αλλά κάνουν καλή δουλειά αν τα τοποθετήσεις κάτω απο την περιοχή που ζεσταίνεται πιο πολύ.

Εξάλου αν είχαν παραπάνω στροφές θα σε έπιανε το κεφάλι σου απο το θόρυβο.

ειναι μικρά τα fan της U3 παιζουν σε πολλες στροφες στο τερμα για αυτο και ακουγονται τοσο.

και κατα την γνωμη μου δεν κανουν δουλεια.

Αν παρω μεγαλυτερα και περισσοτερο ποιοτικα  και περισσοτερο αερα θα δινουν

και λιγοτερο θορυβο θα κανουν. Σαφως και υπαρχουν πολυ πιο αποδοτικα και πιο ησυχα φαν στο εμποριο απο αυτα τα U3. 

Αρκει να ξεκινουν / παιζουν  με 5V για τα τροφοδοτεί απο USB. Αν ξεκινουν με 5V αλλα τις τερμα σττροφες τις πιανουν με 12V 

θα παιζουν με λιγοτερες στροφες, αλλα και παλι καλυτερα θα ειναι απο τα 80αρια φανακια της U3.  

Πάντως δεν εμεινε ικανοποιημενος ο φίλος, αλλα θα του την φτιάξω. 

edit : Με ενα google search βρισκεις 120 mm fan 3,5-5,5 V που οχι μονο δινουν διπλασια ροη απο αυτα της U3 

αλλα την δινουν και σε χαμηλοτερες στροφες , και οποτε θα ειναι και πιο ήσυχα 

παιρνει 2 τετοια κοβω ενα usb το ενώνω με τα fan και τελειωνει η ιστορια. 

Δημοσ.

αν μοντάρεις καλά 120άρια δεν θα ακούς πολύ θόρυβο . ενα αριστερά ένα στο κέντρο και ένα δεξιά λογικά χωράει.

Δημοσ.

αν μοντάρεις καλά 120άρια δεν θα ακούς πολύ θόρυβο . ενα αριστερά ένα στο κέντρο και ένα δεξιά λογικά χωράει.

Tα τις coolermaster U3 παιζουν τερμα στις 1800

2 καλα 120αρια παιζουν 1000-1200 rpm και θα δινουν και διπλασιο αερα

και ο θορυβος που θα κανουν θα ειναι σαν να εχεις αυτα τις U3 στο χαμηλο και λιγο πιο πανω αθορυβα θα ειναι. 

Δεν θα χρειαζονται καν ρυθμιστη 

Δημοσ.
Παντως στο λαπτοπ του παιδιου ειτε εχουμε βιβλιο πισω ειτε εχουμε την βαση με τα ανεμηστηρια στην μεση περιπου της εντασης για να μην ακουγονται, διαφορα ΔΕΝ βλέπουμε. Ίσως κανα βαθμο οχι παραπανω...

ποιό λάπτοπ είναι;;καθαρισμός έχεις γίνει;;

ανέβασε φωτό απο hwmonitor.

Δημοσ.

ποιό λάπτοπ είναι;;καθαρισμός έχεις γίνει;;

ανέβασε φωτό απο hwmonitor.

Samsung 350...κατι 

με ι3 3110m

Οι θερμοκρασιες του μια χαρα ειναι μετα απο πολυ ωρα χρησης  ~45 idle cpu και ~ 40-43 hdd απο battery care. 

ενταξει ειναι για την εποχη. Το cpu παει και πιο πανω και πιο κατω αναλογα με το πως δουλευει το εσωτερικο fan του λαπτοπ παντως μια χαρα ειναι. 

απλα περιμενε μεγαλυτερη διαφορα με την βαση. Αλλα και το βιβλιο που εβαζε πισω πανω κατω την ιδια δουλεια εκανε. 

Αν ειχε προβλημα με θερμοκρασιες, δεν λυνεται με βαση, θα ηθελε τλχ καθαρισμο. 

το cpu usage καλο ειναι τα services τα normal, καθαρο ειναι το συστημα και στο OS και μεσα απο σκονες. 

απλα και εγω που ειδα απο κοντα τα φανακια της U3 δεν μου γεμισαν το ματι. 

Δημοσ.

Samsung 350...κατι 

με ι3 3110m

Οι θερμοκρασιες του μια χαρα ειναι μετα απο πολυ ωρα χρησης  ~45 idle cpu και ~ 40-43 hdd απο battery care. 

ενταξει ειναι για την εποχη.

απλα περιμενε μεγαλυτερη διαφορα με την βαση. Αλλα και το βιβλιο που εβαζε πισω πανω κατω την ιδια δουλεια εκανε. 

Αν ειχε προβλημα με θερμοκρασιες, δεν λυνεται με βαση, θα ηθελε τλχ καθαρισμο. 

απλα και εγω που ειδα απο κοντα τα φανακια της U3 δεν μου γεμισαν το ματι. 

τα ανεμιστηράκια μεταφέρονται όπως ξέρεις.και "χτυπάνε" στις εισόδους με τις τρύπες/χαραμάδες.

που και που θέλει κανένα φύσηγμα στο ανεμιστηράκι του να φύγους τα πολλά-πολλά στο λάπτοπ.αν έχει εγγύηση δεν το πειράζεται με λύσιμο βίδες κλπ.

τα Fan τα έχετε σε σωστή κατεύθυνση έτσι; :P

**υπόψην η θύρα usb βγάζει ελάχιστο ρεύμα.

μιας που λες να κάνεις αλλαγή fan το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καταστρέψεις τα "μαμά" fan με την πλεξούδα τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ανεμιστηράκια μεταφέρονται όπως ξέρεις.και "χτυπάνε" στις εισόδους με τις τρύπες/χαραμάδες. 

Δεν ειμαστε τυφλοι  :P

που και που θέλει κανένα φύσηγμα στο ανεμιστηράκι του να φύγους τα πολλά-πολλά στο λάπτοπ.αν έχει εγγύηση δεν το πειράζεται με λύσιμο βίδες κλπ.

καινουρια ειναι και το λαπτοπ και η U3

ξαναλεω δεν υπαρχει προβλημα με θερμοκρασιες, αν υπηρχε δεν θα το λυναμε με βαση....

τα Fan τα έχετε σε σωστή κατεύθυνση έτσι; :P

Δεν ειμαστε τυφλοι  :P

**υπόψην η θύρα usb βγάζει ελάχιστο ρεύμα.

ειναι υπεραρκετο αφου και οι βασεις με φαν απο εκει παιρνουν ρευμα και μαλιστα μπορουν να σηκωσουν και πανω απο 1800rpm.

αν το επιτρεπει η σχεδιαση του βεβαια πολοι κτλ, δεν ειναι προβλημα το ρευμα

δεν θα κουνησουμε φτερωτή γεννητριας, ενα φανουλακι θα γυριζει  :P

μιας που λες να κάνεις αλλαγή fan το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καταστρέψεις τα "μαμά" fan με την πλεξούδα τους.

δεν ειναι δυσκολο να φτιαξει κανεις usb fan μονος του ακομα και ιδεα να μην ειχε....

δες εδω πχ.  Αρκεί φυσικά να μπορούν να ξεκινήσουν με 5V. Υπαρχουν επώνυμα τετοια παρα πολλα .. και μερικα ειναι και ετοιμα με usb καλωδιο....

Επεξ/σία από dem
Δημοσ.

καταρχήν δεν το αναφέρεις πουθενά οτι είναι καινούρια και το λάπτοπ και η βάση, δεν είμαι μάγος να το μαντέψω :P

δεν είπα οτι είστε "τυφλοί",μυαλό είναι και κολλάει.

για κάποιον που δεν το κατέχει είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι τέτοιο με το usb.

αφου το έχεις αποφασίσει να τους αλλάξεις,αλλαξέ τους.

καλή συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...