Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση. Να μην παρεις καμια βαση! :P

Θα καει το λαπτοπ; Ωραια. Εχεις την φοβερη οnsite εγγυηση της dell αρα δεν εχεις να φοβηθεις κατι ;)

Ακριβώς.. Πεταμένα λεφτά! Αν είναι να πάρεις βάση, που σημαίνει ότι δεν μετακινείσαι και πολύ, γιατί να πάρεις laptop; Πάρε ένα desktop που θα σου έρθει και φθηνότερα... Γιατί μη μου πει κανένας ότι κουβαλάει το laptop με τη βάση στο γραφείο ή στην καφετέρια...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει αλλες χαρες το φορητο, ακομη και στο γραφειο. Για πολλα χρονια ειχα μονο φορητο για κυριο υπολογιστη. Το καλο ειναι οτι το γραφειο σου δεν εχει καλωδια, πληκτρολογια, καλωδια, οθονες, καλωδια, ποντικια, καλωδια, κυρια μοναδα και αλλα καλωδια. Εχει ενα μονο φορητο με ενα ασυρματο ποντικι και ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.

Οταν δεν το χρησιμοποιεις το εχεις κλειστο και πιανει χωρο οσο μια κολλα χαρτι.
Φετος πηρα ξανα σταθερο και εχω πηξει στο καλωδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει αλλες χαρες το φορητο, ακομη και στο γραφειο. Για πολλα χρονια ειχα μονο φορητο για κυριο υπολογιστη. Το καλο ειναι οτι το γραφειο σου δεν εχει καλωδια, πληκτρολογια, καλωδια, οθονες, καλωδια, ποντικια, καλωδια, κυρια μοναδα και αλλα καλωδια. Εχει ενα μονο φορητο με ενα ασυρματο ποντικι και ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.

Οταν δεν το χρησιμοποιεις το εχεις κλειστο και πιανει χωρο οσο μια κολλα χαρτι.

Φετος πηρα ξανα σταθερο και εχω πηξει στο καλωδιο.

Ναι αλλά αν τον έχεις για βασικό υπολογιστή, ο φορητός πιάνει το maximum των δυνατοτήτων του για 2-3 χρονάκια. Μετά, αρχίζει να υπερθερμαίνεται, να κολλάει και δύσκολα επανέρχεται στα φυσιολογικά του ότι κι αν κάνεις. Από την άλλη πλευρά, οι επιτραπέζιοι είναι σκυλιά.. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Προσωπικά, χρησιμοποιώ desktop για τις βασικές δουλειές μου και για ψυχαγωγία, ταξίδια κλπ χρησιμοποιώ netbook.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ειναι η λυση. Να μην παρεις καμια βαση! :P

Θα καει το λαπτοπ; Ωραια. Εχεις την φοβερη οnsite εγγυηση της dell αρα δεν εχεις να φοβηθεις κατι ;)

Σωστός...Μην αγοράζετε βάση για λάπτοπ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΑΣ ΒΑΣΗ! ;)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AIZ3-Q3Y6_M

• Like 2
Δημοσ.

Θελω και εγω μια βαση εχετε να προτεινετε κατι σε λεπτο?

Το laptop το χρησιμοποιω σχεδον συνεχεια στα ποδια μου οποτε θελω να ειναι οσο πιο βολικη γινετε

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι...έχοντας π.χ. την coolermaster u3 πόση διαφορά έχετε παρατηρήσει σε full load και σε idle σε σχέση με χωρίς βάση; Είδα ένα συγκριτικό http://www.overclockersclub.com/reviews/notepal_u3/4.htm

και έχει περίπου 5-7 βαθμούς διαφορά, αξίζει τελικά μια τόσο μικρή διαφορά;

Δημοσ.

Θελω και εγω μια βαση εχετε να προτεινετε κατι σε λεπτο?

Το laptop το χρησιμοποιω σχεδον συνεχεια στα ποδια μου οποτε θελω να ειναι οσο πιο βολικη γινετε

μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις;;

η coolermaster U3 είναι απο τις καλύτερες που κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι...έχοντας π.χ. την coolermaster u3 πόση διαφορά έχετε παρατηρήσει σε full load και σε idle σε σχέση με χωρίς βάση; Είδα ένα συγκριτικό http://www.overclockersclub.com/reviews/notepal_u3/4.htm

και έχει περίπου 5-7 βαθμούς διαφορά, αξίζει τελικά μια τόσο μικρή διαφορά;

Τεράστια διαφορά μην το σκέφτεσαι. Ένα θα σου πω χωρίς αυτήν έκλεινε στο μισάωρο όταν έπεζα με φίλους Fifa 12 γιατί ανέβαζε η κάρτα γραφικών τρελές θερμοκρασίες . Πλέον και 5ωρο να ρίξω , δεν καταλαβαίνει μία και δουλεύει ρολόι.

Έχω ρυθμίσει βέβαια τους ανεμιστήρες έτσι ώστε να βαράνε εκεί ακριβώς που ναι η γραφικών(οι 2 από τους 3) οπότε και έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλες διαφορές πτώσης θερμοκρασίας (πιο πάνω απ' αυτές που λες)

Δημοσ.

+1 για την U3 ..

την έχω 2 χρόνια περίπου είναι εξαιρετική.. το καλοκαιράκι εχει την τιμητική της ..Σώζει κυριολεκτικά μηχανήματα..

5 με 7 βαθμούς είναι μεγάλη διαφορά .. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2830432/CoolerMaster-NotePal-L1.html

Πήρα αυτήν την βάση και μόνο δουλειά δεν κάνει, είναι θορυβώδες και απλά κρυώνει την βάση του λαπτοπ και ρίχνει την θεμοκρασία 2-3 βαθμούς. Καλύτερα 2-3 βαθμούς παραπάνω παρά να μου σπάει τα αυτιά ο ανεμιστήρας της.

Δημοσ.

είναι ποιό ακριβή απο αυτή  + έχει έναν ανεμιστήρα ακόμα η u3 Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/440090/CoolerMaster-NotePal-U3.html">CoolerMaster NotePal U3

και αυτή που δείχνεις εσύ δέν έχει ρύθμιση στροφών,ενώ η U3 έχει ρύθμιση στροφών

Δημοσ.

Ναι το ξέρω απλα είναι πιο μεγάλοι οι ανεμιστήρες και πιο αθόρυβοι και σηκώνεται κιόλας για πιο εργονομια παρόμοια είναι παντος :)

<br>

Θα την δοκιμάσω και θα σας πω αυριο<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι το ξέρω απλα είναι πιο μεγάλοι οι ανεμιστήρες και πιο αθόρυβοι και σηκώνεται κιόλας για πιο εργονομια παρόμοια είναι παντος :)

παίζουν στα ίδια db και η 2

μόνο και μόνο που έχει ρύθμισει στροφών είναι ένα συν για την u3 .

Δημοσ.

Ναι είναι + απλα για τα ίδια db πρέπει να τα έχεις στο minimum και τα μεγαλύτερα ανεμιστιρια έχουν περισσότερη πίεση αέρα! Παντός αν μου βγει μουφα θα πάρω το u3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...