kougio Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Γεια σας έχω έναν seagate εξωτερικό δίσκο 1TB ο οποίος ενώ φόρτωνα αρχεία έβγαλε error και έκλεισε ο σκληρός .... μετά αφού τον ξανασύνδεσα δεν ανηγε καθόλου και έκανε έναν ήχο περίπου δέκα beep. Πήρα στο servise του public και με είπαν να τον πάω από εκεί και μάλλον να μου τον αλάξούν . Υπάρχει κανένας τρόπος να σώσω τα αρχεία μου ??
trek Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Κατ'αρχήν γράψε αν θες το ακριβές μοντέλο του σκληρού σου.
kougio Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 http://www.seagate.com/external-hard-drives/portable-hard-drives/standard/expansion-portable/ Αυτος εδώ είναι
pekorin Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά με η ανάκτηση δεδομένων απτους σκληρούς είναι μεγάλο πρόβλημα και συνήθως κοστίζει αρκετά, να αλλάξεις μηχανικό μέρος του σκληρού κλπ κλπ. Καλή τύχη σου εύχομαι 1
rafail1994 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ακούγεται ότι δουλεύει τουλάχιστον μετά απο το beep; Το να ανοίγεις τον δίσκο δεν θα στο πρότεινα γιατί θα χάσεις την εγγύηση
Luciddream Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 δεν το προτείνω σαν λύση απλα μου γεννήθηκε η απορία, αν έχει χαλάσει το τσιπάκι του USB (όπως στον δικό μου εξωτερικό τον οποίο έκανα πλέον εσωτερικό), δεν θα πρέπει απο το κατάστημα/service να του βρουν μια λύση να αντιγράψει τα δεδομένα?
kougio Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .... Τελικα το πηγα στο public και με είπαν πως δεν φτιάχνεται και μ τον αντικατάστισαν Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Giorgos09 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Το θεμα ειναι τα δεδομενα που εχασες. Οι εξωτερικοι ειναι για μπακαπ συνηθως αλλα αμα παθουν το παραμικρο χανεις τα ντατα σου. Ελπιζω να μην ειχες τιποτα σημαντικα xxx.
pekorin Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Το θεμα ειναι τα δεδομενα που εχασες. Οι εξωτερικοι ειναι για μπακαπ συνηθως αλλα αμα παθουν το παραμικρο χανεις τα ντατα σου. Ελπιζω να μην ειχες τιποτα σημαντικα xxx. χαχα, μεγάλη απώλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα