alcibaridis Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Έχω ενα λαπτοπ toshiba και εδω και 2-3 μέρες οταν συνδέω το φορτιστή κάνει επανεκκίνηση και σε κάποιες περιπτώσεις σβήνει.Όση ώρα το έχω χωρίς φορτιστή δουλεύει κανονικά...Τι λέτε να φταίει?
xristosk Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 μέτρα με ένα πολύμετρο να δεις αν βγάζει σωστά τις τάσεις 1
sargio01 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μάλλον χρησιμοποιείς μόνιμα τον φορτιστή μαζί με την μπαταρία, ακόμα και αν είναι φορτισμένη ε; Πρίν απο πολύ καιρό συνάντησα τα ίδια συμπτώματα με 'σένα και τελικά κάηκε η πλακέτα = 300ευρώ ζημιά! (τουλάχιστον έτσι μου 'παν στο service)
alcibaridis Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 και Μάλλον χρησιμοποιείς μόνιμα τον φορτιστή μαζί με την μπαταρία, ακόμα και αν είναι φορτισμένη ε; Πρίν απο πολύ καιρό συνάντησα τα ίδια συμπτώματα με 'σένα και τελικά κάηκε η πλακέτα = 300ευρώ ζημιά! (τουλάχιστον έτσι μου 'παν στο service) και στη περίπτωσή σου έκανε δλδ τη ζημιά ο φορτιστής?
coolerman Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 ποιό μοντέλο είναι;; αφαιρείς την μπαταρία και τον έχεις με ρεύμα απο πρίζα τι σου κάνει;;
sargio01 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 και και στη περίπτωσή σου έκανε δλδ τη ζημιά ο φορτιστής? Ναι
alcibaridis Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 ποιό μοντέλο είναι;; αφαιρείς την μπαταρία και τον έχεις με ρεύμα απο πρίζα τι σου κάνει;; το μοντέλο δε το θυμάμαι και απο κάτω έχει σβηστεί το μέρος που το λέει.όταν αφαιρώ τη μπαταρία και πάω να το ανοίξω με το φορτιστή πάλι κάνει επανεκίννηση...
coolerman Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 το μοντέλο δε το θυμάμαι και απο κάτω έχει σβηστεί το μέρος που το λέει.όταν αφαιρώ τη μπαταρία και πάω να το ανοίξω με το φορτιστή πάλι κάνει επανεκίννηση... σε ενα πράγμα πάει το μυαλό μου με επανεκκινήσεις. στoν nec/tokin capacitor πολλά προβλήματα σε ποιό παλιές σειρές λάπτοπ. πόσα χρόνια τον έχεις στην κατοχή σου;;
Erevus Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Είναι μέσα στην εγγύηση ο φορητός; Αν ναι, σου προτείνω να μιλήσεις με την εταιρεία, είχα θέμα κι εγώ πριν 6 μήνες, αλλά για κάτι με το πληκτρολόγιο. Μου το διόρθωσαν (δωρεάν) και είναι σαν καινούριο. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αν δώσω τηλέφωνο και link της εταιρείας δημοσίως, οπότε αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου πμ να στα δώσω.
alcibaridis Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 ευχαριστώ πολύ παιδιά,αύριο για αρχή θα μετρήσω με ένα πολύμετρο πόση τάση βγάζει ο φορτιστής κ θα σας ενημερώσω...
alcibaridis Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 το μέτρησα με πολύμετρο και βγάζει κανονικά τη τάση δλδ είναι όσο πρέπει...καμιά άλλη ιδέα?
coolerman Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 ίσως βραχυκύκλωμα. κάνε αναζήτηση στο νετ **nec/tokin capacitor πρόβλημα/Problem τα ίδια προβλήματα έχουν. πόσα χρόνια τον έχεις δεν είπες;;
coolerman Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 5 χρόνια... δέν είμαι άπολυτα σίγουρος..αλλά ίσως είναι εκεί το προβλημά σου!
alcibaridis Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 μακάρι να μην είναι εκεί γιατί είναι μπλέξιμο με το capacitor...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα