Προς το περιεχόμενο

Μπλόκο μέσω των ISPs στα πειρατικά site ζητά η ΑΕΠΙ ! [Update 2/5]

TopTech4u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα εβγαλαν αποφαση τα δικαστηρια?

[update] Συζητήθηκε σήμερα, όπως αναμένονταν, η έκδοση προσωρινής διαταγής προ της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων. Η απόφαση θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες, οπότε και θα γίνει γνωστή η ημερομηνία συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων (εντός των επομένων 3 περίπου μηνών). Στην σημερινή διαδικασία, στην οποία εξετάζεται μόνο ο χαρακτήρας του επείγοντος και όχι η ουσία της υπόθεσης, οι πάροχοι ισχυρίστηκαν πως δεν υπάρχει τίποτα το επείγον στην υπόθεση και κανένα μέτρο δεν απαιτείται να ληφθεί μέχρι την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, αφού τα sites αυτά λειτουργούν επί σειρά ετών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, η πειρατεία μας φταίει. 20 χρόνια που ψήφιζαν τις ίδιες και τις οικογένειες πριν τα "κατεβάσματα", ο λαός ήταν πανέξυπνος.

και πριν 20 χρονια χαζευαν το κοσμο τωρα ομως το παρακανανε.

Δεν βλεπεις εδω μεσα τι συμβαινει; Ολοι απαιτουν να κατεβαζουν δωρεαν πειρατικο υλικο λες και ειναι απαραιτητο κομματι τις επιβιωσης τους ή τις μορφωσης τους.

Απαιτουν δηλαδη να μαμιεται η julia δωρεαν να τους βγαζει καθε χρονο δωρεαν cd η britney spears και να παιζουν call of duty.

Μπεεε και εγωισμος 2 σε ενα.

• Like 4

και πριν 20 χρονια χαζευαν το κοσμο τωρα ομως το παρακανανε.

Δεν βλεπεις εδω μεσα τι συμβαινει; Ολοι απαιτουν να κατεβαζουν δωρεαν πειρατικο υλικο λες και ειναι απαραιτητο κομματι τις επιβιωσης τους ή τις μορφωσης τους.

Απαιτουν δηλαδη να μαμιεται η julia δωρεαν να τους βγαζει καθε χρονο δωρεαν cd η britney spears και να παιζουν call of duty.

Μπεεε και εγωισμος 2 σε ενα.

Ναι φιλε ειναι απαραιτητο κομματι της μορφωσης. Αν νομιζεις οτι ολοι εχουν να σκανε 20ευρα σε τετοια εποχη για να ακουσουν ενα cd ζεις σε αλλο κοσμο. Δεν κατεβαζουν ολοι τζουλιες και πετρουλες...

Επισκέπτης

Ναι φιλε ειναι απαραιτητο κομματι της μορφωσης. Αν νομιζεις οτι ολοι εχουν να σκανε 20ευρα σε τετοια εποχη για να ακουσουν ενα cd ζεις σε αλλο κοσμο. Δεν κατεβαζουν ολοι τζουλιες και πετρουλες...

Τι??έχεις πληροφορία και για πετρούλα?

Στο Βωμό της τέχνης φίλε μου...μοιράσου τη μαζί μας.....

Ναι αλλα μας μπερδευεις ομως. Απο τι ειδους και πανω θεωρειται μορφωση, με ποια κριτηρια, και ποιος τα διαμορφωνει;

• Like 1

Απο τι ειδους και πανω θεωρειται μορφωση, με ποια κριτηρια, και ποιος τα διαμορφωνει;

Στα μπούτια,στα μπούτια!

Τη πετσούλα!

Η νονά,η νονά!

Θες κι άλλα για τα πνευματικά κέντρα;

• Like 1

Γιατι δεν μπορεις?Εγω τα εχω ενεργοποιησει με Windows Loader και κανω κανονικα.

Εγώ με το windows geniue είχα δοκιμάσει μια φορά να κάνω αλλά μου πέταξε μετά το μήνημα για την ενεργοποίηση και δεν ξανακάνα

Δεμπανατακλείσουν! Zbutsam! Ίσως να είναι και καλύτερα για 'μένα: Κατεβάζω σα μανιακός εδώ και κάτι χρόνια, έχω γεμίσει μια ντουλάπα ντιβιντιά κι αν έχω δει το ένα χιλιοστό απ' αυτά, είναι ζήτημα. Πόσο θα ζήσω και πόσα θα προλάβω;...και μετά τι;...κληρονομιά στα παιδιά που δεν έχω θα τ' αφήσω;...

...ΖΗΤΩ Η Α.Ε.Π.Ι.!!!

Καλά αν αρχίσουμε ένας φίλος και ο γνωστός γνωστού,χαιρέτα μου τον πλάτανο.Τέσπα,πολλοί βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.Καλή καρδιά.

Το περίεργο που το βλέπεις; οτι εχουμε κάποιοι ένα φίλο που είναι στιχουργός ή συνθέτης ; η το μπαμπά μας; η είμαστε αδέρφια του παντελίδη;

Μη κάνετε σα γκομενες στα φόρουμ. Αυτά που σου ανέφερα ήταν μετά απο συζητήσεις μαζί του για το πως πήρε τα ευρω χιλιάρικα...Και επαναλαμβάνω, ΔΕΝ γνωρίζει πως υπολογίζονται και να παίρνει λιγα ή πολλά.

Μακάρι να τα κλείσουν ολα. 

Αρκετά χαζέψαν το λαο μας.

Αυτά φταίνε και οχι τα π#ρν#κανάλα ή οι πολιτικοί με τα ρουσφέτια τους;

Δες το δάσος!

ξέρω γω ;

για cable tv ;

για streaming media ;

για να μπορώ να βλέπω τα γαμημένα τα Motogp που τα πλήρωσα 100 ευρώ τη σαιζόν χωρίς να μου ξεσκίζουν το bandwidth οι torrentάκηδες που κατεβάζουν ότι μαλακία υπάρχει στο internet, από ταινίες του βορεοκορεαττικού κινηματογράφου χωρίς υπότιτλους μέχρι δελτία ειδήσεων του σουρινάμ ;

Το bandwidth το έχεις πληρώσει αλλά το έχει πληρώσει και αυτός.

Άρα τα παράπονα σου πρέπει να απευθύνονται στους ISPs και όχι στους χρήστες.

• Like 3

Για τα παιχνιδια δν μουκαιγεται καρφι.. ας ειναι καλα το steam πηρα σε τρελες προσφορες αυτα π ηθελα ν παιξω... σαμπως ποσα να παιξεις? Αν ενα game μου παρει τ μυαλα οπως το assasin's creed το οποιο πηρα απο το 1 μεχρι κ το revelations με 24€ πχ δν βλεπω τν λογω ν μν το υποστηριξω'... Ετσι δημιουργω την πιθανοτητα να συνεχισει να βγαινει.. ουτε τ τραγουδια τοσο' υπαρχει κ τ youtube και ενασωρο αξιοπιστοι convertors... το μονο που ισως ν μ χαλουσε ειναι οι σειρες που θα χασουμε και τα anime τα οποια ερχονται ελλαδα μ καθυστερηση πολλων χρονων η ποτε...

Οπως κ να χει ξεχνανε οτι τα τορεντς ειναι η καλυτερη διαφημηση κ πολλες ται ιες τραγουδια κ παιχνιδια πουλησαν τρελα γτ ολοι επεφταν σαν τ κορακια στο τορρεντ ν τ κατεβασουν... Η μηπως η σειρηνα δεν πουλησε τρελα ασχετα αν η τσοντα της τζουλιας εγινε η αιτια να κλεισει το γαματο με τοσες χιλιαδες κατεβασματα..

Οτι κ ν κανουν παλευουν να κρατηθουν σε μια εποχη αρχααιου και ακαιρου μαρκετινγκ' καθε αεπι κ καθε εταιρια δικαιωματων..

Η μηπως το leage of legents εκανε γνωστη κ ζαμπλουτη την Riot επειδη δν ηταν δωρεαν αλλα ξερει ν χειριζεται την αγορα οπως πρεπει...

Για τα παιχνιδια δν μουκαιγεται καρφι.. ας ειναι καλα το steam πηρα σε τρελες προσφορες αυτα π ηθελα ν παιξω... σαμπως ποσα να παιξεις? Αν ενα game μου παρει τ μυαλα οπως το assasin's creed το οποιο πηρα απο το 1 μεχρι κ το revelations με 24€ πχ δν βλεπω τν λογω ν μν το υποστηριξω'... Ετσι δημιουργω την πιθανοτητα να συνεχισει να βγαινει.. ουτε τ τραγουδια τοσο' υπαρχει κ τ youtube και ενασωρο αξιοπιστοι convertors... το μονο που ισως ν μ χαλουσε ειναι οι σειρες που θα χασουμε και τα anime τα οποια ερχονται ελλαδα μ καθυστερηση πολλων χρονων η ποτε...

Οπως κ να χει ξεχνανε οτι τα τορεντς ειναι η καλυτερη διαφημηση κ πολλες ται ιες τραγουδια κ παιχνιδια πουλησαν τρελα γτ ολοι επεφταν σαν τ κορακια στο τορρεντ ν τ κατεβασουν... Η μηπως η σειρηνα δεν πουλησε τρελα ασχετα αν η τσοντα της τζουλιας εγινε η αιτια να κλεισει το γαματο με τοσες χιλιαδες κατεβασματα..

Οτι κ ν κανουν παλευουν να κρατηθουν σε μια εποχη αρχααιου και ακαιρου μαρκετινγκ' καθε αεπι κ καθε εταιρια δικαιωματων..

Η μηπως το leage of legents εκανε γνωστη κ ζαμπλουτη την Riot επειδη δν ηταν δωρεαν αλλα ξερει ν χειριζεται την αγορα οπως πρεπει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...