Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ναι φιλε ειναι απαραιτητο κομματι της μορφωσης. Αν νομιζεις οτι ολοι εχουν να σκανε 20ευρα σε τετοια εποχη για να ακουσουν ενα cd ζεις σε αλλο κοσμο. Δεν κατεβαζουν ολοι τζουλιες και πετρουλες... Άστα αυτά φιλαράκι. Εποχές κλπ δεν υπάρχουν ειναι σαν να μου λες απο το μνημόνιο ξεκίνησε η πειρατεία. Και επειδή οι καιροί ειναι δύσκολοι βάση τα λεγόμενα σου να μπουκάρω στο σπίτι σου να σου πάρω οτι εχεις γιατί ναι θέλω να ψυχαγωγηθώ! Έλεος δηλαδή. Αυτά φταίνε και οχι τα π#ρν#κανάλα ή οι πολιτικοί με τα ρουσφέτια τους; Δες το δάσος! Το bandwidth το έχεις πληρώσει αλλά το έχει πληρώσει και αυτός. Άρα τα παράπονα σου πρέπει να απευθύνονται στους ISPs και όχι στους χρήστες. Αυτα φταίνε και τα κανάλια και η παιδεία μας. Και επειδή εγω βλέπω ολο το πλανήτη αλλά εσυ σκάλωσες στο δάσος ας μη το συνεχίσουμε. Εκτός αν έχεις επιχειρηματα .
Muchacho Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Νταβατζηδες, ψευτες και κλεφτες... Στην κρεμαλα επρεπε να στειλουν τους ΑΕΠΙδες... Ακριβως..
hyperspaced Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Λες και είναι η μόνη χούντα που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα.... 1
TopTech4u Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής την οποία είχε ζητήσει η ΑΕΠΙ σε βάρος όλων των ελληνικών παρόχων. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΠΙ στην αίτηση, η οποία συζητήθηκε την περασμένη Τρίτη, ζητούσε από το δικαστήριο να υποχρεώσει τους παρόχους να μπλοκάρουν την πρόσβαση (IP και DNS) σε ιστοσελίδες ανταλλαγής περιεχομένου. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην συζήτηση των τακτικών ασφαλιστικών μέτρων για την ίδια υπόθεση όπου θα παρθεί και η τελική (για αυτό το στάδιο) απόφαση. Η συζήτηση αυτή θα γίνει στις 21 Αυγούστου 2013. Επίσης με ενδιαφέρον αναμένεται η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για την υπόθεση του Pirate Bay εντός του Μαϊου. Πηγή: http://www.adslgr.com/forum/threads/725550-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%95%CE%A0%CE%99-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD?p=5059916#post5059916">adslgr.com 5
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Όλοι μαζί με τη πειρατεία ειναι ακόμα και το κράτος.Ετσι πετάνε μια μαλακία που και που για να φανατίζουν τα 10-15χρονα οτι ειναι hacker και να καίγονται μπροστά απο το pc τους!!!!!
GMod Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αυτα φταίνε και τα κανάλια και η παιδεία μας. Και επειδή εγω βλέπω ολο το πλανήτη αλλά εσυ σκάλωσες στο δάσος ας μη το συνεχίσουμε. Εκτός αν έχεις επιχειρηματα . Όχι δάσος, ούτε το δένδρο δεν βλέπεις. Το βάζεις 1ο και την παιδεία 3η; Σοβαρά τώρα; Η πειρατεία δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο για να μπορείς να πεις οτι φταίει. Είναι παγκόσμιο και οι περισσότεροι (και οι εταιρίες πολλές φορές) παραδέχονται ότι βοηθάει στις πωλήσεις ή τα δίνουν οι ίδιες από την πίσω πόρτα. Η μήπως σε ποιο ανεπτυγμένες χώρες δεν κατεβάζουν από πειρατικά site; Βρε μήπως κοιτάς άλλο πλανήτη; 1
kariolikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τρια πραγματα εχω να πω: 1)στα αγγλικα " illegal downloading " ακουγεται σοβαρο 2)συνδικαλισμος και στο τραγουδι απλα τωρα κλαινε a cappela 3)οι κυριοι καλλιτεχνες εχουν δεχθει να συνεργαστουν με την ταδε εταιρια , δεχονται και ενα bonus .Ο τροπος κατανομης των κερδων και πως κοστολογειται το καθε τραγουδι και ποτε και που παιχτηκε is too much of a bother για ενανε που εχει μια προταση απο μια ΑΕΠΙ αλλα να φαει δεν εχει αυτο
deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δεμπανατακλείσουν! Zbutsam! Ίσως να είναι και καλύτερα για 'μένα: Κατεβάζω σα μανιακός εδώ και κάτι χρόνια, έχω γεμίσει μια ντουλάπα ντιβιντιά κι αν έχω δει το ένα χιλιοστό απ' αυτά, είναι ζήτημα. Πόσο θα ζήσω και πόσα θα προλάβω;...και μετά τι;...κληρονομιά στα παιδιά που δεν έχω θα τ' αφήσω;... ...ΖΗΤΩ Η Α.Ε.Π.Ι.!!! Άργησα αλλά το κατάλαβα: Άκυρα όλα τα παραπάνω, όσο αφορά σ' εμένα τουλάχιστον! Εμείς εδώ δεν έχουμε Α.Ε.Π.Ι!!!
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Επίσης με ενδιαφέρον αναμένεται η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για την υπόθεση του Pirate Bay εντός του Μαϊου. ωωω τα πουλάκια μου.Έβαλαν στο μάτι κ τους τιτάνες
Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Όχι δάσος, ούτε το δένδρο δεν βλέπεις. Το βάζεις 1ο και την παιδεία 3η; Σοβαρά τώρα; Η πειρατεία δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο για να μπορείς να πεις οτι φταίει. Είναι παγκόσμιο και οι περισσότεροι (και οι εταιρίες πολλές φορές) παραδέχονται ότι βοηθάει στις πωλήσεις ή τα δίνουν οι ίδιες από την πίσω πόρτα. Η μήπως σε ποιο ανεπτυγμένες χώρες δεν κατεβάζουν από πειρατικά site; Βρε μήπως κοιτάς άλλο πλανήτη; Σοβαρά απαντάς απο αλλη διάσταση εσυ; Κανε μου παράθεση που εγραψα αυτα που λες; Αν ειναι δυνατόν.
pournaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ωωω τα πουλάκια μου.Έβαλαν στο μάτι κ τους τιτάνες Τους "τιτανες" τους ειχαν βαλει πρωτους, απλα τωρα θα εκδικαστει. Στην ουσια δεν τα βαζουν με κανεναν ειτε τιτανα ειτε δαυιδ, Αυτο που προσπαθουν να κανουν ειναι να αναγκασουν τους ελληνικους παροχους να κοψουν αυτα τα sites. Δεν ερχονται σε αντιπαραθεση με τα ιδια τα sites.
k_dinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τους "τιτανες" τους ειχαν βαλει πρωτους, απλα τωρα θα εκδικαστει. Στην ουσια δεν τα βαζουν με κανεναν ειτε τιτανα ειτε δαυιδ, Αυτο που προσπαθουν να κανουν ειναι να αναγκασουν τους ελληνικους παροχους να κοψουν αυτα τα sites. Δεν ερχονται σε αντιπαραθεση με τα ιδια τα sites. Οπότε με μια αλλαγή IP μέσω proxy πχ, θα μπορούμε να συνδεθούμε?
pournaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Οπότε με μια αλλαγή IP μέσω proxy πχ, θα μπορούμε να συνδεθούμε? Ε ναι, αφου απο αυτα τα sites μονο το link του torrnet θες, τα μετα θα μπεις στον torrent client και θα το κατεβασεις. Χαζομαρες εντυπωσιασμου ειναι ολα αυτα.
k_dinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τσάμπα φασαρία δηλαδή, άσε τους να χαίρονται... Με το ratio μην έχουμε θέμα όμως.
kfyros Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το bandwidth το έχεις πληρώσει αλλά το έχει πληρώσει και αυτός.Άρα τα παράπονα σου πρέπει να απευθύνονται στους ISPs και όχι στους χρήστες. Ακριβώς εκεί απευθύνομαι. Και ακριβώς αυτό θέλω, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Αν δεν έχουν bandwidth να ταϊσουν το p2p , να βάλουν ογκοχρέωση όπως παλιά. Αλλιώς , δεν μπορεί να πληρώνω εγώ το ίδιο που χρειάζομαι bandwidth μια φορά την εβδομάδα με αυτόν που πιττάρει τη γραμμή 24Χ7 με παράνομο p2p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα