Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω τι καπνίζουν εκεί στην ΑΕΠΙ. Μάλλον τα ίδια βαριά, ληγμένα & full σε απαγορευμένες ουσίες που καπνίζουν και οι περισσότεροι πολιτικοί που μας "αντιπροσωπεύουν". Μια λέξη τους ταιριάζει... μ@@@@λ@@@κες!! 

• Like 2
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λαμόγια! Πως θα κατεβάζω windows και λοιπά?θα αναγκάζομαι να μπαίνω στο isohunt και αν βρω και τπτ....οσοι μενουν αθηνα να κανουν διαδηλωσεις !

Δημοσ.

ρε παιδια αυτοι που λετε για κλοπη, ΔΕΝ ειναι κλοπη αν κατεβασω ενα τραγουδι απο το ιντερνετ, ειναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

ΚΛΟΠΗ σημαινει ΑΦΑΙΡΩ κατι απο την κατοχη καποιου αλλου

Επισης η κλοπη ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΟΛΟ (πρόθεση εκτέλεσης αδίκου πράξης)

Δημοσ.

Ναι σωστά είναι αυτά που λες δεν με θεωρώ και σωστό σε αυτό που κάνω αλλά δεν γίνετε αλλιώς να σου πω ένα παράδειγμα κάποτε ο κόσμος ξοδεύε 20 ευρώ τον μήνα για να αγοράσει δίσκους και τέτοια και όντως τότε ο καλλιτέχνης κερδίζε πολλά και μόνο από τους δίσκους να μην πω για τισ συναυλίες... Σήμερα όμως που αυτά τα 20 ευρώ τα χάλασ για το ιντερνετ δεν μπορείς να ξοδέψεις άλλα τόσα για δίσκους... Αλλά και το να έχεις κάτι κρακαρισμένο δεν το θεωρώ και πλεονέκτημα αφού χάνεις κάποιες υπηρεσίες από την official έκδοση πχ στα windows δεν μπορείς να κάνεις update, σε κάποια games δεν μπορείς να παίξεις online... Αλλά κάποιοι κάνουν την εξής μαγκιά περί των games σου λένε οκ το κατεβάζεις δωρεάν το εγκαθιστάς δωρεάν αρχίζεις παίζεις δωρεάν απλά για να ανεβάσεις κάποια στατιστικά περισσότερο από τους άλλους ή για τον ποιο γρήγορο τερματισμό του παιχνιδιού πληρώνεις ένα πόσο και ο σερβερ στο δένει πχ lol lineage2 warcraft και πολλά ακόμη... Αυτά εγώ τα εκτιμώ διότι κερδίζουν το κοινό λέγοντας τους άμα σου αρέσει το παιχνίδι πλήρωσε για να συνεχίσεις προσωπικά εγώ ούτε και σε αυτά έχω πληρώσει πότε μου απλά έχουν προσαρμοστεί στις μέρες μας και δεν βγάζουν απλά παιχνίδια που σε μια ώρα τα τερμάτισες και άντε γειά...γιατί να πληρώσω εγώ ένα 20+ για να παίξω για μια ώρα? έτσι γίνετε και μετά βγαίνουν στα δικαστήρια και λένε κλείστε τα πειρατικά sites κτλ

Γιατι δεν μπορεις?Εγω τα εχω ενεργοποιησει με Windows Loader και κανω κανονικα.

Δημοσ.

Aν περάσει, θα ξεσηκωθεί ο λαός!

Τι μνημόνια και λαλακίες...!

Στα σοβαρα τωρα, πιστεύω πως ο τζίρος των providers, θα κάνει βουτιά στο κενό απ'τη κορυφή του ολύμπου.

Οπως αναφέρθηκε, μια 4ρα σύτα και αντιόζ.

Δημοσ.

Η ΑΕΠΙ ισχυρίζεται ότι παίρνει λεφτά για όλους τους καλλιτέχνες, όλου του κόσμου και τα αποδίδει ακριβοδίκαια....!! Αν δηλαδή παίζεις μόνο ινδική μουσική, θα σου πει "δώσε εσύ τα χιλιαδιακό και θα τα δώσω εγώ στον σιτάρ-πλέιερ"!

Η (απαράδεκτη) λογική βέβαια είναι αυτή:

και αυτή:

Σχετικά με το ότι δεν παίρνεις άδεια λειτουργίας καταστήματος αν δεν έχεις πληρώσει την ΑΕΠΙ, αυτό όντως ίσχυε μέχρι πρόσφατα. Πλέον όμως, μπορείς να προσκομίσεις πιστοποιητικό ότι πληρώνεις συνδρομή σε υπηρεσίες μουσικής που εγγυόνται πως ΟΛΟ το περιεχόμενο που διαθέτουν ΔΕΝ υπόκειται σε καμία ΑΕΠΙ (από ανεξάρτητους δηλαδή καλλιτέχνες). Προσκομίζεις και μία υπεύθυνη δήλωση ότι ΔΕΝ παίζεις ΤΙΠΟΤΑ που να έχει δικαιώματα πάνω του η ΑΕΠΙ και θεωρητικά καθάρισες.

Γιατί θεωρητικά; Γιατί είναι πολύ πιθανό, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, η ΑΕΠΙ να σε μηνύσει με την ελπίδα ότι θα φοβηθείς και θα υποκύψεις. Στο τέλος δικαιώνεται το κατάστημα, αλλά αυτοί πετάνε άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Νταβάδες Α' μεγέθους.

Πράγματι ισχύει αυτό για την ημιμάθεια. Εσύ λοιπόν από την πλευρά σου, πόσο σίγουρος είσαι ότι γίνεται δίκαιη απόδοση των (έτσι κι αλλιώς με ΑΔΙΚΟ τρόπο υπολογισμένων) ποσών που εισπράττονται;

Είπαμε, η ΛΟΓΙΚΗ της ύπαρξης μιας τέτοιας εταιρείας είναι απολύτως σωστή, αλλά ο τρόπος λειτουργίας και δράσης της είναι ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΔΙΚΟΣ και υπάρχει προφανώς με την ΥΠΟΠΤΗ ανοχή του "Κράτους".

Ναι είμαι σίγουρος ότι είναι έτσι τα πράγματα και σου μιλάω σα συνθέτης και λιγότερο σα στιχουργός που όσο ζούσα στο εξωτερικό πήρα τα δικαιώματα μου κανονικά από τη χρήση της μουσικής μου στην Ελλάδα.Από την άλλη έχω δώσει δωρεάν τη μουσική μου μέσω download γιατί βλέπω ως θετικό μέσο το internet.Αλλά ΕΓΩ αποφάσισα να μοιραστώ μέρος των έργων μου.Οχι κάποιος 3ος να κάνει κατάχρηση αυτών.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά που θα βγάλουμε την ΑΕΠΙ αγία και καλοπληρωτή.

Φίλος στιχουργός και συνθέτης, (οχι καμμιά φίρμα) πήρε πέρσυ κάποια καλά χρήματα για 2 τραγούδια αν δεν απατώμαι.

Οταν κάναμε κουβέντα για το πως υπολογίζεται αυτό το ποσό, δεν ήξερε να απαντήσει. Και ρωτώντας τους "ειδικούς" δεν του απαντούσε κανείς..."Υπάρχει ένας ειδικός τρόπος με το ένα με το άλλο" και λοιπές παπαρίτσες.

Εν ολίγοις, παίρνεις οτι σου δίνουν. Απλά πράγματα.

Οπότε θάνατος στην ΑΕΠΙ. Υπάρχει έλεγχος σε ολα τα καταστήματα που παίζουν μουσική για το που και πως πηγαίνουν τα εσοδα;

Οχι.

Αντίστοιχα, 500ε υπέρ ΑΕΠΙ αν θελω να κανω ενα λαιβ στη ταβέρνα μου! Πρωτάκουστο.

Και και και και και...

Δημοσ.

ρε παιδια αυτοι που λετε για κλοπη, ΔΕΝ ειναι κλοπη αν κατεβασω ενα τραγουδι απο το ιντερνετ, ειναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

ΚΛΟΠΗ σημαινει ΑΦΑΙΡΩ κατι απο την κατοχη καποιου αλλου

Επισης η κλοπη ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΟΛΟ (πρόθεση εκτέλεσης αδίκου πράξης)

Η αντιγραφη χωρις την συμφωνη γνωμη του δημιουργου τι απαιτει;

Δημοσ.

Σιγά που θα βγάλουμε την ΑΕΠΙ αγία και καλοπληρωτή.

Φίλος στιχουργός και συνθέτης, (οχι καμμιά φίρμα) πήρε πέρσυ κάποια καλά χρήματα για 2 τραγούδια αν δεν απατώμαι.

Οταν κάναμε κουβέντα για το πως υπολογίζεται αυτό το ποσό, δεν ήξερε να απαντήσει. Και ρωτώντας τους "ειδικούς" δεν του απαντούσε κανείς..."Υπάρχει ένας ειδικός τρόπος με το ένα με το άλλο" και λοιπές παπαρίτσες.

Εν ολίγοις, παίρνεις οτι σου δίνουν. Απλά πράγματα.

Οπότε θάνατος στην ΑΕΠΙ. Υπάρχει έλεγχος σε ολα τα καταστήματα που παίζουν μουσική για το που και πως πηγαίνουν τα εσοδα;

Οχι.

Αντίστοιχα, 500ε υπέρ ΑΕΠΙ αν θελω να κανω ενα λαιβ στη ταβέρνα μου! Πρωτάκουστο.

Και και και και και...

Καλά αν αρχίσουμε ένας φίλος και ο γνωστός γνωστού,χαιρέτα μου τον πλάτανο.Τέσπα,πολλοί βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.Καλή καρδιά.

Δημοσ.

[update] Συζητήθηκε σήμερα, όπως αναμένονταν, η έκδοση προσωρινής διαταγής προ της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων. Η απόφαση θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες, οπότε και θα γίνει γνωστή η ημερομηνία συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων (εντός των επομένων 3 περίπου μηνών). Στην σημερινή διαδικασία, στην οποία εξετάζεται μόνο ο χαρακτήρας του επείγοντος και όχι η ουσία της υπόθεσης, οι πάροχοι ισχυρίστηκαν πως δεν υπάρχει τίποτα το επείγον στην υπόθεση και κανένα μέτρο δεν απαιτείται να ληφθεί μέχρι την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, αφού τα sites αυτά λειτουργούν επί σειρά ετών.

• Like 1
Δημοσ.

Να κλείσουν σήμερα όλες οι σελίδες που κλέβουν τους "φτωχούς" έλληνες μουσικούς. Αλλά απαιτώ να κλείσουν σήμερα και όλα τα νυχτερινά κέντρα που παίζουν ελληνική μουσική επειδή:

1) Σερβίρουν "μπόμπες" στους πελάτες

2) Σερβίρουν αλκοόλ μπόμπα ακόμα και σε ανηλίκους με αρκετά κρούσματα μέθης-θανάτου μέχρι σήμερα.

3) Μετατρέπουν σε γκαράζ δρόμους δημοσίας χρήσεως

4) Δεν έχουν οργανωμένους χώρους για καπνιστές και μη.

5) Δεν εκδίδουν αποδείξεις.

• Like 6
Επισκέπτης
Δημοσ.

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου την AEΠΙ για την λίστα με τα "απαράδεκτα" site.

Τα σημείωσα για να μην μπω κατά λάθος καμιά μέρα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...