Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ποιά η διαφορά (αν υπάρχει) ανάμεσα σε ΑΥΤΗ και ΑΥΤΗ την κεραία; Χρειάζομαι μία για να πάρω σήμα απο το wifi router που βρίσκεται στα 100 μέτρα περίπου. Και οι 2 θα μου δουλέψουν; 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ωραία σε ευχαριστώ! Η δεύτερη δηλαδή είναι συμβατή μόνο με Ν πρωτόκολλο ή υποστηρίζει και B,G; Ρωτάω γιατί έχω ήδη παραγγείλει τη δεύτερη, αν είναι να αλλάξω την παραγγελεία.

Δημοσ.

Ωραία σε ευχαριστώ! Η δεύτερη δηλαδή είναι συμβατή μόνο με Ν πρωτόκολλο ή υποστηρίζει και B,G; Ρωτάω γιατί έχω ήδη παραγγείλει τη δεύτερη, αν είναι να αλλάξω την παραγγελεία.

Τα υποστηρίζει όλα, μην ανησυχείς. 'Οταν τη δοκιμάσεις γράψε μας τις εντυπώσεις σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ πολύ! Θα σας πω όταν έρθει. 

Άλλη μια ερώτηση, το ethernet καλώδιο που θα συνδέει την κεραία με το router και την τροφοδοσία έχει περιορισμό στα μέτρα; Με 25 μέτρα θα είμαι εντάξει ή είναι πολλά;

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ πολύ! Θα σας πω όταν έρθει. 

Άλλη μια ερώτηση, το ethernet καλώδιο που θα συνδέει την κεραία με το router και την τροφοδοσία έχει περιορισμό στα μέτρα; Με 25 μέτρα θα είμαι εντάξει ή είναι πολλά;

Από το POE είναι περιορισμένο. Το καλώδιο που είναι μόνο για data μπορεί να πάει μέχρι τα 100μ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θαπαιρνα τη δευτερη, αυτη με το Ν. Εχει καλυτερα χαρακτηριστικα σε ολα σχεδον απο οσο ειδα. Αυτα τα μηχανακια παιζουν πολυ καλα να ξερεις φιλε.

Το maximum για να μεταφερεις POE ειναι 40μ. απο οσο ξερω.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό το οριο. Εάν το τροφοδοτικό δίνει αρκετά μεγάλο ρευμα και τάση τότε μπορεί να πάει και περισσότερο. Εξαρτάται από την κατασκευή και το utp που θα χρησιμοποιηθεί. Πχ, σε switch cisco 3560 το ΡοΕ πάει πάνω από 60 μέτρα με καλό καλώδιο.

Δημοσ.

ναι ετσι ειναι τακης, αλλα θες μεγαλο τροφοδοτικο. Τα 40μ ειναι ενα μεσο μετρησιμο οριο με στανταρντ τροφοδοτικα. Απλα δεν ειναι 100

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Σήμερα ήρθε η κεραιούλα ( η δεύτερη, με το Ν ) και την έστησα κ όλας. Το καλώδιο 25 μέτρων δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. 

Την χρησιμοποίησα όπως είπα για να λάβω σήμα απο το μοντεμ που βρίσκεται στα 120 μέτρα περίπου και μέσα σε άλλο κτήριο. Δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Όλα καλά!

Δημοσ.

Από το POE είναι περιορισμένο. Το καλώδιο που είναι μόνο για data μπορεί να πάει μέχρι τα 100μ.

Δεν ισχύει αυτό το οριο. Εάν το τροφοδοτικό δίνει αρκετά μεγάλο ρευμα και τάση τότε μπορεί να πάει και περισσότερο. Εξαρτάται από την κατασκευή και το utp που θα χρησιμοποιηθεί. Πχ, σε switch cisco 3560 το ΡοΕ πάει πάνω από 60 μέτρα με καλό καλώδιο.

απο προσωπικες εμπειριες το μεγιστο που εχω καταφερει να δωσω Poe ηταν στα 105 μετρα περιπου.ναι κανονικα δεν επρεπε να γινει ετσι και να μην ξεπερασεις τα 100 μετρα ουτε καν χωρις poe αλλα ο ηλεκτρολογος ειχε κανει ηδη τις ενεργειες του και στην πραξη δεν γινοταν να αλλαχτει αυτο που ειχε γινει απο τον ηλεκτρολογο.λογω οτι τροφοδοτουσε δυο πραγματα ταυτοχρονα τα απλα τροφοδοτικα που ειναι 350ma εκαναν παραξενα.ελλειπη τροφοδοσια.ετσι χρησιμοποιησα το παρακατω της l.com που ειναι 48volt 60watt.

http://www.l-com.com/power-over-ethernet-desktop-poe-injector-midspan-w-integral-power-supply-48vdc-60-watt

σε πιο απλες περιπτωσεις χρησιμοποιω 48 volt 48 watt οταν ειναι να τροφοδοτησω σε πιο μικρη αποσταση οταν υπαρχει και δευτερη συσκευη.Η δευτερη συσκευη δεν ειναι access point για να μην γινονται παρεξηγησεις.

http://www.l-com.com/power-over-ethernet-bt-cat5-p1-midspan-injector-kit-with-48vdc-48-watt-power-supply

σε νορμαλ αποστασεις τα hp και τα 3com που ειναι κοντα στα 350mα αν θυμαμαι καλα δεν εχω θεμα.

http://www.rakuten.com/prod/3com-3cnjpse-single-port-power-over-ethernet-injector-240-v-ac-input/10321293.html

τα οποια δεν υπαρχουν πλεον.

πλεον

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ca/en/sm/WF06c/A1-329290-3446190-3446196-3446196-4275210-3836480.html?dnr=1

αλλα ναι σαν κανονας ειναι καλο να αποφευγονται τα μεγαλα καλωδια.απλα σε καποια hotspot δεν γινεται να εχεις ρευμα παντου οποτε τα 40-50 μετρα δεν τα γλυτωνεις.οταν ειναι να πας βεβαια σε πολλα μετρα εκει καλο ειναι να βαλεις ενα switch πιο κοντα οποτε να εισαι πχ στα 80 μετρα με utp απλο και απο εκει να βρεις ρευμα για να δωσεις στο δευτερο switch η/και στο poe injector.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...