Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN 

Επαναφέρω το θέμα μετά από μέρες για μια ερωτησούλα ''η από πάνω τι λέει για καθαρή πρωτεΐνη ?''

Σκοπεύω να την πάρω γιατί ενώ μπαίνω ορεξάτος στο γυμναστήριο ( πάω 3-4 φορές την εβδομάδα ) πλακώνομαι και βγαίνω μετά λίγο σκουπίδι από θέμα δυνάμεων ( μερικές φορές δεν έχω και όρεξη να τελειώσω και τις ασκήσεις)  χρόνος που πάω  1 ~1.30 ώρα απ τα οποία 15-20'' λεπτά τρέξιμο ...λοιπόν γνώμες ? 

Α, είμαι 30 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγεία. 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

DYMATIZE ELITE WHEY PROTEIN 

Επαναφέρω το θέμα μετά από μέρες για μια ερωτησούλα ''η από πάνω τι λέει για καθαρή πρωτεΐνη ?''

Σκοπεύω να την πάρω γιατί ενώ μπαίνω ορεξάτος στο γυμναστήριο ( πάω 3-4 φορές την εβδομάδα ) πλακώνομαι και βγαίνω μετά λίγο σκουπίδι από θέμα δυνάμεων ( μερικές φορές δεν έχω και όρεξη να τελειώσω και τις ασκήσεις)  χρόνος που πάω  1 ~1.30 ώρα απ τα οποία 15-20'' λεπτά τρέξιμο ...λοιπόν γνώμες ? 

Α, είμαι 30 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγεία. 

Καλησπερα φιλε μου,μια χαρα ειναι η πρωτεινουλα,την εχω δοκιμασει κ αυτη .dymatize ειναι εγγυηση!

Η πρωτεινη βοηθαει στην αποκατασταση των μυων δεν θα σε "τσιτωσει" αν αυτο θες.Aν θες energy drink ,δοκιμασε τιποτα σε lucozade η καποιο συμπληρωμα δεξτροζης.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου,μια χαρα ειναι η πρωτεινουλα,την εχω δοκιμασει κ αυτη .dymatize ειναι εγγυηση!

Η πρωτεινη βοηθαει στην αποκατασταση των μυων δεν θα σε "τσιτωσει" αν αυτο θες.Aν θες energy drink ,δοκιμασε τιποτα σε lucozade η καποιο συμπληρωμα δεξτροζης.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Δεν θέλω να τσιτώσω άλλωστε είμαι 1.78m  -85.5 kg  είμαι κάποια κιλά πάνω από το κανονικό ( ποιο πολύ θέλω κάτι να με τόνωση μετά την προπόνηση )  αν έχεις στο μυαλό σου και κανένα μαγαζί με καλές τιμές στείλε pm !  :)

Δημοσ.

Τσιτωμα δεν εννοω τουμπανιασμα !

Μαγαζι σχετικα με συπληρωματα θες;

Δημοσ.

Ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν λογο να παρουν σκευασματα, στην ουσια απλα θα δωσουν λεφτα με αναγκη που την καλυπταν πιο φτηνα

Εγώ πάντως δεν το βλέπω αυτό στην τσέπη μου. Δηλαδή όταν χρειαζόμαστε πχ 7 ασπράδια μετά το gym, συνεπώς

30 λεπτά το αυγό Χ 7= 2,10 + στήθος κοτόπουλο για μεσημεριανό ας πούμε που έχει 3,50 ευρώ το ένα + τόνο για βραδινό με 1,50 ευρώ την κονσέρβα, για να μην βάλω μέσα και ρύζια, μαρούλια, ελαιόλαδο, γιαούρτια και τη βενζίνη για να πας να τα αγοράσεις αυτά μέρα παρά μέρα, θέλεις γύρω στα 12 ευρώ την ημέρα για διατροφή. Αν προπονείσαι 20 φορές το μήνα θέλεις 240 ευρώ μόνο για φαγητό, ενώ αν αντικαταστήσεις τη ζωική πρωτεϊνη με ορό γάλακτος, πληρώνεις 54 ευρώ το μήνα και είσαι complet. 

Προτιμώ τη ζωϊκή πρωτεΐνη από τη σκόνη φυσικά, αλλά αν είναι να μην έχω ούτε για βενζίνη μετά, τι να λέει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως δεν το βλέπω αυτό στην τσέπη μου. Δηλαδή όταν χρειαζόμαστε πχ 7 ασπράδια μετά το gym, συνεπώς

30 λεπτά το αυγό Χ 7= 2,10 + στήθος κοτόπουλο για μεσημεριανό ας πούμε που έχει 3,50 ευρώ το ένα + τόνο για βραδινό με 1,50 ευρώ την κονσέρβα, για να μην βάλω μέσα και ρύζια, μαρούλια, ελαιόλαδο, γιαούρτια και τη βενζίνη για να πας να τα αγοράσεις αυτά μέρα παρά μέρα, θέλεις γύρω στα 12 ευρώ την ημέρα για διατροφή. Αν προπονείσαι 20 φορές το μήνα θέλεις 240 ευρώ μόνο για φαγητό, ενώ αν αντικαταστήσεις τη ζωική πρωτεϊνη με ορό γάλακτος, πληρώνεις 54 ευρώ το μήνα και είσαι complet. 

Προτιμώ τη ζωϊκή πρωτεΐνη από τη σκόνη φυσικά, αλλά αν είναι να μην έχω ούτε για βενζίνη μετά, τι να λέει?

Βασικα πρεπει να παιρνεις και τα δυο μονο πρωτεινη σε σκονη δεν αρκει και μονο πρωτεινη απο τις τροφες παλι δεν αρκει .Για να δεις αποτελεσμα και να ειναι εμφανες, αλλιως οσο πιο πολυ γυμναζεσαι τοσο πιο πολυ θα καις τους μυς σου αφου δεν θα επαρκει η τροφη που τους δινεις δηλαδη η πρωτεινη.Με αποτελεσμα να εισαι στασιμος μυικα.

Γενικα τα βαρη (body building) ειναι 70% διατροφη και 30% γυμναστικη .Οπως ολα τα σπορ ,hobby δεν ειναι τιποτα φτηνο αν θες αν ασχοληθεις και να εχεις προοδο.Αλλιως ριχνεις τον πηχη  πας συνεχομενα χρονια gym και μυικα εισαι ο ιδιος ακριβως ,το οποιο φυσικα δεν ειναι κακο απλα ειναι ο καθενας μεχρι που θελει να φτασει και  να θετει ρεαλιστικους στοχους σχετικα με το αποτελεσμα.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Βασικα πρεπει να παιρνεις και τα δυο μονο πρωτεινη σε σκονη δεν αρκει και μονο πρωτεινη απο τις τροφες παλι δεν αρκει .Για να δεις αποτελεσμα και να ειναι εμφανες, αλλιως οσο πιο πολυ γυμναζεσαι τοσο πιο πολυ θα καις τους μυς σου αφου δεν θα επαρκει η τροφη που τους δινεις δηλαδη η πρωτεινη.Με αποτελεσμα να εισαι στασιμος μυικα.

Γενικα τα βαρη (body building) ειναι 70% διατροφη και 30% γυμναστικη .Οπως ολα τα σπορ ,hobby δεν ειναι τιποτα φτηνο αν θες αν ασχοληθεις και να εχεις προοδο.Αλλιως ριχνεις τον πηχη  πας συνεχομενα χρονια gym και μυικα εισαι ο ιδιος ακριβως ,το οποιο φυσικα δεν ειναι κακο απλα ειναι ο καθενας μεχρι που θελει να φτασει και  να θετει ρεαλιστικους στοχους σχετικα με το αποτελεσμα.

Δεν διαφωνώ, αλλά μπορείς να γλυτώσεις λεφτά, συνδυάζοντας πρωτεΐνη σε τροφή με σκόνη, για να γλυτώσεις ας πούμε τα ασπράδια.

Δημοσ.

Τσιτωμα δεν εννοω τουμπανιασμα !

Μαγαζι σχετικα με συπληρωματα θες;

Ναι αν μπορείς να στείλεις καμία πληροφορία με pm ( με ενδιαφέρει να έχει λογικές τιμές πάντα - αξιόπιστο )

Δημοσ.

Ρε φίλε όχι και 30λεπτά το αυγό, πόσο αλανιάρες είναι οι κότες που το κάνουν; :P

Τη διατροφή να την υπολογίζεις όλο το μήνα όχι μόνο όταν γυμνάζεσαι.

Πάντως για έναν μέσο άνθρωπο που θέλει να έχει ένα ωραίο μυικό σύστημα η σκόνη δεν είναι και τόσο απαραίτητη, ο τόνος απτο lidl έχει 35γρ τρως και πριν τον ύπνο 250γρ γιαούρτι στραγγιστό άλλα 20γρ πρωτείνη πας 55γρ απο δύο γεύματα με κόστος 2,1Ε

Ίσως κάνενα σκουπ μετά απο καλή προπόνηση, άντε και στο πρωινό αναλόγος τις ανάγκες του κάθε οργανισμού!

• Like 1
  • 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/11/2021 στις 7:58 ΠΜ, MMpamphs είπε

Μπορω να αντικαταστήσω το βραδυνό που τρώω στις 20.00 με ένα scoop πρωτεινης?

Για ποιό λόγο να το κάνεις αυτό; Ένα πλήρες γεύμα θα σου δώσει πολλά περισσότερα θρεπτικά στοιχεία από ένα σκούπ σκόνης. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Musclemar είπε

Για ποιό λόγο να το κάνεις αυτό; Ένα πλήρες γεύμα θα σου δώσει πολλά περισσότερα θρεπτικά στοιχεία από ένα σκούπ σκόνης. 

Σε ώρα ανάγκης θα μπορούσε να το κάνει, αλλά επειδή ο συμφορουμίτης μάλλον εννοεί να το κάνει κάθε μέρα, θα συμφωνήσω με αυτό που γράφεις.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Nabuko είπε

Σε ώρα ανάγκης θα μπορούσε να το κάνει, αλλά επειδή ο συμφορουμίτης μάλλον εννοεί να το κάνει κάθε μέρα, θα συμφωνήσω με αυτό που γράφεις.

Αν είναι για ανάγκη που βιάζεται και δεν έχει χρόνο να φάει ένα σωστό γεύμα, ναι εννοείται. Από το να μη φάει τίποτα απολύτως ή μόνο μια φρυγανιά, η σκόνη πρωτεϊνης σαφώς είναι καλύτερη. Θα ήταν πολύ καλύτερα όμως αν μαζί με τη σκόνη είχε και κάποιο υδατάνθρακα, π.χ. μια μπανάνα ή λίγο ρυζάλευρο μέσα στο ρόφημα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...