thodoris20s Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα ξέθαψα το παραπάνω PC από την αποθήκη (να και σε link: https://www.google.gr/search?q=compaq+deskpro+en&aq=f&oq=co&aqs=chrome.5.60l2j57j60l2j59.4614j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ) και με έπιασε να το δουλέψω και να προσπαθήσω να κάνω κάτι με αυτό για να μην πάει χαμένο. Θα ήθελα να βγάλω τα πάντα ότι έχει μέσα και να το αναβαθμίσω με καινούργια... Ουσιαστικά να κρατήσω το κουτί άντε και τον δίσκο και το cd driver γιατί δεν θα χω τίποτα μέσα οπότε δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Θα ήθελα να αλλάξω τροφοδοτικό, motherboard και καρτούλα γραφικών. Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσω να πάρω parts που να παίρνουν hackintosh καθώς ουσιαστικά γι'αυτό θα μπω σε όλη την διαδικασία αφού το λάπτοπ μου δεν παίρνει (το δοκίμασα). Θα ήθελα να ξέρω αν όλα αυτά που γράφω είναι εφικτά και αν αξίζει να μπω στον κόπο ή τσάμπα τα έγραψα; Επιπλέον να πω ότι θα διαθέσω ελάχιστα χρήματα έως και καθόλου (άμα βρω από αγγελίες τίποτα ή να χαρίζεται) καθώς δεν έχω να δώσω και επιπλέον δεν θέλω να είναι full στα specs απλά να παίρνει snow leopard ή στην καλύτερη mountain lion μόνο και μόνο για να δοκιμάσω και να πειραματιστώ με το λειτουργικό. Σόρρυ αν κούρασα! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!
thodoris20s Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Παιδιά δεν ξέρει κανείς τίποτα να με βοηθήσει;;;
Superpie Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ποσα διαθετεις? Ειναι παρα πολυ παλιο το συστηματακι που εχεις και δεν πας για αναβαθμιση αλλα για εξολοκληρου νεο συστημα
thodoris20s Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 ε ναι ουσιαστικά για νέο σύστημα πάω απλά δεν θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα. ότι πιο οικονομικό υπάρχει να σηκώνει τα mountain lion ταινιούλες και ίντερνετ. Ψάχνω και σε αγγελίες μήπως βρω κάτι
Vtester Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δεν νομίζω οτι μπορείς να κρατήσεις το οτιδήποτε από το συγκεκριμένο. http://www.tonymacx86.com/344-building-customac-buyer-s-guide-april-2013.html για να δεις για συμβατό hardware.
thodoris20s Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 πωω ακριβά αυτά που προτείνει ο tony mac... μάλλον θα το παρατήσω το όλο εγχείρημα
tasos555 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 φίλε μια και είπες για mac σε απλό laptop τρόπος υπαρχει να τα βάλεις και σε pc με amd θέλεις έχεις άσε τα συμβατικα κομματια εδώ είναι ο τρόπος ο Site: δες τι κάνει αυτός ο τύπος το έψαξα και όλοι λένε πως αυτό είναι ο τρόπος θες ωμός έναν mac pc ή laptop θα το κάνω και εγώ μετά τις εξέτασης. αυτά που σου λέω τα έχω ψάξει πάρα πολύ 3 μηνα και
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα