Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη εχω ενα προβλημα με το steam και το css εψαξα για τον ΙΕ στο pc μου πριν λιγο και οταν το ανοιγα δεν ανοιγε(ουτε στις διεργασιες).Οποτε πηγα να το διαγραψω σε καποια φαση της διαγραφης μου πεταει blue screen ,που δεν ξερω τι λεει επειδη ειναι κινεζικα (ναι,εχω σπασμενα windows [xp sp3]). Οποτε σκεφτηκα αν υπαρχει καποιος τροπος να το διαγραψω απο την μνημη (regedit) χωρις πρωτα να το κανω unistall. Οταν το ψαχνω στην μνημη εχει μονο 2 αρχεια ο ολος φακελος του Internet Explorer. 
Καμια ιδέα κανεις; Τι μπορω να κανω; Αν καποιος δεν ξερει πως να το φτιαξω μπορει να μου πει πως να φτιαξω το CRC missing map,disconnecting .bsp error στο css.  

εμαθα οτι ο μονος τροπος ειναι να κανω κατι απ'τον IE επειδη το Steam χρησιμοποιει τον IE για downloads κτλ

Δημοσ.

Κι όμως! Ο Ι.Ε 8, εγκαταστάθηκε (μέσω της ενημέρωσης) πάνω στον προηγούμενο. 

Στα win 7 που έχω, ανοίγω τις δυνατότητες πληκτρολογώντας "δυνατότητες των windows" στην έναρξη.

Πρίν το πρόβλημα που έχεις, δούλευε κανονικά ο 8;

Δημοσ.

Δε θυμαμαι καθολου. Μισο τον ψαχνω τωρα τον φακελο. Σαργιο κανω αναζητηση και θα σου πω σε 5 λεπτα.

τον IE τον βρηκα και υπαρχουν κανονικα αρχεια και υποφακελοι στον φακελο του.

Οσο για το αλλο δεν βρηκα τιποτα,σαργιο

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω και εγω προβλημα, με τον IE 10,  τον απενςργοποιηησα μεσα απο τις ρυθμισεις των windows 7, κατεβασα τον ΙΕ 9 , αλλα οταν παω να τον εγκαταστηω μου λεει οτι υπαρχει ιδη.

δεν υπαρχει καποιος τροπος να κανω υποβαθμιση τον ΙΕ 10 και να βαλω τον ΙΕ 8 η τον 9???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...