Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 @Timon Η προσεγγιση μου βασιστηκε στην απαντηση του op στο αρχικο μου post. Εαν το καλοσκεφτεις, δεν εκανα κατι διαφορετικο απο σενα. Αντι να κατσω να του γραψω τα συν και τα πλην που μπορει να εχει η αποφαση του να χρησιμοποιησει linux, του τα εδωσα σε links. Για τα οποια οπως δηλωσε ο ιδιος [..]αλλα μου φαινονται κινεζικα που λεει και ενας φιλος,πολυ θεωρια και δεν ειμαι και προφφεσιοναλ σε αυτα Για τον x, y, z λογο δεν μπορει να διαβασει/βγαλει ακρη με αυτα τα links, γουστο του καπελο του φυσικα. Αλλα εαν δεν μπορει να το κανει τωρα, για να παρει μια γενικη ιδεα χωρις να "καιγεται" για κατι, υποθετω πως θα πελαγωσει (αδικα) οταν θα προκυψει καποιο προβλημα που θα απαιτει κατι παραπανω απο το "γραψε αυτη την εντολη" ή "κανε εγκατασταση το ταδε και το δεινα". Θελω να πιστευω πως δεν φαινεται πουθενα στα post μου οτι τον αποπαιρνω και οτι προσπαθω να τον απομακρυνω απο την εγκατασταση καποια διανομης Linux. Και σε περιπτωση που οντως τον "φοβιζουν", να το ξεκαθαρισω: Κανε εγκατασταση το Ubuntu ή το Mint (..στη χειροτερη, βαλε καποιον να στο κανει εγκατασταση σε dual boot, παραλληλα με τα Windows για να νιωθεις μια ασφαλεια). Tο βασανιστηριο "format και εγκατασταση Windows καθε 30 ημερες", μονο στους εχθρους μου θα το ευχομουν. Δεν υπάρχει λόγος να έχει κανείς ένα λειτουργικό σύστημα που για να κάνεις scroll σε ένα παράθυρο θα πρέπει να το επιλέξεις! ΕΛΕΟΣ. 2013 έχουμε! Σε περιπτωση που θελεις να ενεργοποιησεις το συγκεκριμενο feature σε Windows . Υπαρχει απο Windows 98 και οντως ΔΕΝ ειναι ενεργοποιημενο απο default σε καμια εκδοση των Windows 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 εξαρτάται και ποια προγράμματα δουλεύεις... Προφανως. Εαν και επι το πλειστον υπαρχουν ενναλακτικες, υπαρχουν περιπτωσεις που εισαι δεμενος με το λειτουργικο. Και γι αυτο πρεπει να ριξεις μια ματια τι παιζει πριν κανεις το βημα της μεταβασης, ή τουλαχιστον να πας σε dual boot/live συστημα/VMs. Ολα αυτα εχουν χιλιοειπωθει εδω, αλλα και σε ουκ ολιγα αλλα forum 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Gi0 Νομίζω με παρεξήγησες... Θα ήθελα να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα ούτε να εννοήσω κάτι αρνητικό για εσένα ούτε και να μειώσω την γνώμη σου. Διαβάζω τα posts σου (όποτε τυχαίνει να γράφουμε στο ίδιο thread) και συμφωνώ σε αρκετά. Φυσικά και δεν φαίνεται ότι προσπαθείς να τον αποπάρεις και ό,τι άλλο λες. Το αντίθετο μάλιστα. Απλά "πιάστηκα" από την απλή παράθεση που έκανες, την οποία δικαιολογώ κιόλας... γιατί πόσες φορές θα τα γράψει κανείς αυτά; Προσωπικά, απλά μου ήρθε η όρεξη μία φορά.. δεν ξέρω εάν θα ξανάρθει Ελπίζω να ξεκαθάρισαν κάποια "γκρίζα" σημεία. 1
άδικος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το backtrack εχει καμια ομοιοτητα με το λινυχ? Linux διανομή είναι.
xalla Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ορεα δηλαδη ειναι περιπου ιδιο?γιατι εχω πειραματιστει λιγο στο backtrack και εχω ψιλοκαταλαβει το ολο σεναριο και πως δουλευει
άδικος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Πως το εννοείς το ίδιο; Ως γραφικό περιβάλλον; Αυτό αλλάζει από διανομή σε διανομή. Και με ποια να είναι ίδιο;
xalla Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 θελω να πω οτι ο τροπος που δουλευεις στο μπακτρακ με τα τερμιναλ και τις εντολες και ολα αυτα ειναι ιδιο με το λινυχ?
άδικος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Όπως είπα υπάρχουν πολλές διανομές. Το backtrack ήταν μια από αυτές, και είχε μια μεγάλη συλλογή εργαλείων που σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια. Αλλά πέρα από το περιβάλλον γενικά ναι ο,τι έμαθες σ'αυτό ισχύει για τις άλλες.
micos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω ποια έκδοση win λέει το ταμπελάκι με τον κωδικό ότι έχεις; Μήπως έχεις μπερδέψει εκδόσεις; π.χ. αν έχεις κωδικό για xp home Ελληνικά δεν μπορείς να βάλεις xp pro Αγγλικά. Επίσης, αφού βάζεις κωδικό δεν μπορεί να σου ξαναζητάει κωδικό εκτός αν σου λέει ότι είναι λάθος και παρακάμπτεις το βήμα αυτό. Τα τηλέφωνα της ms hellas είναι: 801 500 3000 (Με αστική χρέωση)211 12 06 500 (Εάν καλείτε από κινητό)Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00-20:00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα