giannis22k Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, Διέγραψα καταλάθος ένα εικονίδιο-εφαρμογή που ρυθμίσεις google και από τότε δεν μπαίνει στο android market και δεν μπορώ να δημιουργήσω google λογαριασμό το έκανα hard reset με 2 τρόπους αλλά παραμένει το ίδιο πρόβλημα.Επίσης δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του market Έκδοση firmware 2.2 froyo
Gr_Soul Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Αν έχεις κάνει root και ήταν εφαρμογή συστήματος, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δε θα κάνει τίποτα. Βρες μία ROM και εγκατάστησέ την ή δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα Google Apps μέσω recovery.
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Έχεις να προτείνεις καμια καλή ROM γι'αυτό το κινητο;
Gr_Soul Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δεν το έχω για να δοκιμάσω και έτσι δεν το έχω ψάξει δυστυχώς. Ρίξε μια ματιά στο XDA.
giannis22k Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 τα google apps που θα τα βρω γιαυτο το κινητο εψαξα βρηκα κατι αλλα τιποτα froyo 2.2
Gr_Soul Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εδώ θα τα βρεις: http://www.teamandroid.com/gapps/ Νομίζω ότι το Tiny είναι για την ανάλυση του κινητού σου.
giannis22k Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μετά από κάποια επανεκκίνηση του κινητού,όταν ανοίγει μπαίνει στην αρχική οθόνη που λέει "samsung" και σταματάει εκεί. Επαναφορά ρυθμίσεων δεν μπορώ να κάνω με συνδυασμό κουμπιών γιατί μου έχουν χαλάσει τα κουμπιά της φωνής (+ -) ποιος άλλος τρόπος υπάρχει;
Gr_Soul Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέσω adb δίνοντας την εντολή: adb reboot recovery Περισσότερες πληροφορίες: Android Basics ADB
giannis22k Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εκανα το adb reboot recovery πατησα reser to default αλλα τιποτα.παω να ξαναμπω στον adb για να ξαναδωσω εντολες και δεν μου βρισκει την συσκευη τωρα
giannis22k Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ok το εκανα δουλευει πλεον το κινητο σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα