Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, τωρα που ερχεται καλοκαιρι, σκεφτομαι να κανω αλλαγη ψυκτρας στον επεξεργαστη.

Ο CPU λειτουργει @stock (3,4GHz) αλλα ψιλοανεβαζει θερμοκρασιες πχ τωρα με 5% χρηση ειναι γυρω στους 45 βαθμους. Επιπλεον ειναι και το θεμα θορυβου τις μαμισιες ψυκτρες δε τις λες και αθορυβες.

Το συνολικο badget (ψυκτρα + παστα + μεταφορικα κτλπ) ειναι γυρω στα 40ε.

Εν ολιγοις, θελω κατι αθορυβο και αποδοτικο. Σκεφτηκα την CM Hyper Evo 212 ή την Arctic Cooling 13 Pro + Arctic Ceramique 2. Τι λετε?

Επισης τι παιζει με το οριο βαρους 475g που εχει βαλει η intel για την ψυκτρα κατα την μεταφορα του pc?

Οτι αν πχ κανεις ενα ταξιδι ειναι καλο να μην ξεπερναει αυτο το βαρος η ψυκτρα για να μην "τραυματισει" τον επεξεργαστη. Ισχυει? Και τελος η Α50 του κουρσαρου τι λεει, εχω ακουσει οτι ειναι θορυβωδης.

Δημοσ.

Απο τις ψύκτρες που παραθέτεις, έχω δει σε δυο διαφορετικά μηχανήματα, την cm. Όμορφη, αποδοτική και αθόρυβη. 

Τώρα σχετικά με το όριο βάρους της ψύκτρας, μου φαίνεται ψιλο-υπερβολικό, μιας και με τους νόμους της φυσικής, για να κάνει ζημιά στον επεξεργαστή κάτι τέτοιο, πρέπει να πετάξεις το κουτί όρθιο απο τον πρώτο όροφο :-D.

Δημοσ.

Κεραμική δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Κατ'εμέ η arctic silver είναι διαχρονική αξία.

Αν και πιστεύω το σωληνάριο που παρέχεται μαζί με την ψύκτρα, είναι υπέρ-αρκετό για στοκ ρολόγια..άντε και για κανα ελαφρύ overclock (έτσι κι αλλιώς, με h61 μητρική, δεν νομίζω να σε απασχολεί και τόσο ο τομέας overclock)

Δημοσ.

Κεραμική δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Κατ'εμέ η arctic silver είναι διαχρονική αξία.

Εχει αισθητη διαφορα απ' αυτη που δινει η CM με την ψυκτρα?

Δημοσ.

Μερικές επιλογές ακόμα, Scythe Mugen 3, SCYTHE NINJA 3, Arctic Freezer 13 PRO CO και την Corsair A70 αλλά δεν την βλέπω διαθέσιμη, μόνο να ξέρεις ότι έχω να κοιτάξω νέες ψήκτρες από πέρσι, αλλά μέχρι τότε αυτές ήταν από τις καλύτερες στην τιμή που λες.

Prolimatech pk1

Δημοσ.

Προλαβαίνεις να την ακυρώσεις :P

Σοβαρά τώρα, την Evo να φανταστώ; μια χαρά επιλογή έκανες, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτό το site.

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ ισοπροπανόλη ή καθαρό οινόπνευμα. Το κατάλληλο ασετόν είναι δύσκολο να το βρεις.

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ ισοπροπανόλη ή καθαρό οινόπνευμα. Το κατάλληλο ασετόν είναι δύσκολο να το βρεις.

Ποιο ειναι το καταλληλο ασετον? :o

Δημοσ.

Οχι ασετον.παρε καθαρο οινοπνευμα απο ενα φαρμακειο.καλη επιλογη εκανες.τωρα για την ceramique καλα εκανες και την πηρες αλλα μην περιμενεις να δεις διαφορες απο αυτη της coolermaster.αντε κανεναν βαθμο.γνωμη μου,βαλε ceramique 2 και μετα κλεισιμο και στο ψυγειο και εχε την για δοκιμες και καρτα γραφικων.και αυτη της coolermaster κανε κανενα καλο σε κανενα φιλαρακι σου και πηγαινε αλλαξε του την παστα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...