Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, 

Εχω το retina macbook pro mid 2012, και εκει που ολα ηταν ωραια και καλα, ξαφνικά οταν του συνδεω ακουστικα, η μουσικη σταματαει να ακουγεται απο τα ηχεια, αλλα δεν περναει στα ακουστικα. Στις ρυθμισεις, οταν βαζω τα ακουστικα, μου βγαζει αυτο: post-200926-0-74483000-1367250919_thumb.png

Δημοσ.

Αυτό που σου λέει είναι ότι ψάχνει να βρει μία ψηφιακή έξοδο (αλλά εσύ δεν έχεις!).

Το έχω πάθει κάποιος φορές... είτε με βάλσιμο - βγάλσιμο των ακουστικών στρώνει ή με restart. 

Δεν έχω μπει στον κόπο να δω γιατί το κάνει... κάτι σαν να "κρεμάει" στο "σύστημα" ήχου. Δεν είναι τίποτα όμως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ρίξε μια ματιά στο άρθρο.

Αυτό που σου λέει είναι ότι ψάχνει να βρει μία ψηφιακή έξοδο (αλλά εσύ δεν έχεις!).

Το έχω πάθει κάποιος φορές... είτε με βάλσιμο - βγάλσιμο των ακουστικών στρώνει ή με restart. 

Δεν έχω μπει στον κόπο να δω γιατί το κάνει... κάτι σαν να "κρεμάει" στο "σύστημα" ήχου. Δεν είναι τίποτα όμως. 

Και παλι μου το κανει.... Αναβει και ενα κοκκινο φωτακι μολις τα αποσυνδεω

Βασικα τωρα που τα πειραξα λιγο, αρχισε να παιζει. Αλλα δεν πιανει παντα. Πιανει μολις τα βαλω μεσα και τα γυρισω λιγο μεσα στην υποδοχη, σα να μην κανει καλη επαφη

Επεξ/σία από WaNk
Δημοσ.

γίνεται και στο Ipad :) .. Μετα απο Restart στρώνει;

μήπως φταίει το βύσμα των ακουστικών σου; 

Επίσης μην πειράζεις την υποδοχή....!

Δημοσ.

Και παλι μου το κανει.... Αναβει και ενα κοκκινο φωτακι μολις τα αποσυνδεω

Βασικα τωρα που τα πειραξα λιγο, αρχισε να παιζει. Αλλα δεν πιανει παντα. Πιανει μολις τα βαλω μεσα και τα γυρισω λιγο μεσα στην υποδοχη, σα να μην κανει καλη επαφη

Το κόκκινο φωτάκι ανάβει γιατί "μεταδίδει" ψηφιακά (ας πούμε).

Κάν' του ένα restart και μάλλον θα είσαι ΟΚ. 

Δημοσ.

γίνεται και στο Ipad :) .. Μετα απο Restart στρώνει;

μήπως φταίει το βύσμα των ακουστικών σου; 

Επίσης μην πειράζεις την υποδοχή....!

Εχω δοκιμασει και αλλα ακουστικα, αλλα και παλι

Το κόκκινο φωτάκι ανάβει γιατί "μεταδίδει" ψηφιακά (ας πούμε).

Κάν' του ένα restart και μάλλον θα είσαι ΟΚ. 

Και με restart παλι τα ιδια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε να κανείς reset PRAM. Αν δεν σου στρώσει, φοβάμαι ότι είσαι για service. Η αλήθεια είναι ότι τα 15' retina, έχουν εμφανίσει πληθώρα προβλημάτων σε χιλιάδες χρήστες. Κάνε μια βόλτα στο google μήπως και κανένας άλλος χριστιανός αντιμετωπίζει το ίδιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...