aekfc212 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 παιδια ολα σωστα αυτα που λετε αλλα πολλοι δεν εχουν χρονο για μετατροπες ουτε κ τα χρημματα για να αγοραζουν εξτρα media player.φυσικα ειναι κ ολα τα καλωδια που μαζευονται. εγω την ηθελα για το δωματιο για να αντικαταστησω μια μονιτορ-τv που εχω τωρα. εχω κ wd tv αλλα δεν θελω να βγαζω απο την μια τηλεοραση να την βαζω στην αλλη καθε φορα που θελω να δω ταινια. ουτε την καθε μια ταινια να την μετατρεπω για να μπορω να την δω εκει. αν κανει dts downmix για εμενα ειναι κορυφαια επιλογη γιατι τα κανει σχεδον ολα κ συμφερει. το θεμα ειναι να κανουμε πιο ευκολη την ζωη μας κ οχι να την ζοριζουμε.
dimitris74 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 το θέμα είναι οτι ο media player ειναι αχρηστος. αν την θέλει κανεις σαν οθονη ειναι μια χαρά αν θέλει να δει τιποτα ας κοιτάξει καμμια άλλη. η lg ειναι γτπκ μιας περυσι αρχισε να δινει δυνατότητα dts εστω και με downmix στις tv, σε μοντελο 2011 δεν δίνει ουτε dts downmix αλλα και ούτε passthrough στον ενισχυτη μεσω οπτικης η hdmi. που κάνει το popcorn hour a100 5ετιας και βάλε που έχω. για samsung ας μην μιλήσω καλύτερα γιατί ντροπιάζει σε θέματα media player πολλές μάρκες
tiniakos Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ο media player της samsung θέλει να καλύψει άλλες αδυναμίες της tv σε πιο βασικά χαρακτηριστικά.
FrankGambale Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Σε σχέση με αυτή??? http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/PHILIPS-221TE4LB-00,99452,430508,505048.html?langId=-18
giannakis1984 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 επειδή έχει τύχει να κάνω χρήση και των δυο θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια την LG. Αυτήν έχω κρατήσει και σαν κύρια οθόνη για εμένα. Η Phillips δεν μου άρεσε ούτε σαν οθόνη, ούτε σαν τηλεόραση. Ούτε χρώματα, ούτε στον χειρισμό. Στην γιαγιά που δεν είναι "απαιτητική" φαίνεται μια χαρά πάντως
kourou13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μου φαινεται ωρες-ωρες σας δινουνε γάιδαρο και.... Δεν μας εδωσε κανεις γαιδαρο και... 149 ευρω κανει Τι ειναι το dts ξερει κανεις; Βλεπω πχ "τι ειναι το downmix?" και "την εχω μονο σαν μονιτορ" στο ιδιο ποστ... Οχι μονο εσυ ξερεις. Αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο. O media player δεν υποστηριζει DTS, ουτε downmix που σημαινει οτι παιζει η ταινια χωρις ηχο. Μια που ειναι 'monitor/TV' οσοι την χρησιμοποιησουν ως τετοιο προφανως δε θα εχουν κανενα θεμα με κανενα αρχειο (αρκει να ρυθμισουν σωστα το προγραμμα αναπαραγωγης του υπολογιστη). Σωστο αλλα ακυρο γιατι τις δυνατοτητες του media player σχολιασα Οσοι την παρουν μονο ως τηλεοραση και συνδεσουν πανω σκληρο δισκο (αν και ψιλοαπορω τις ταινιες που εχουν στο δισκο δε θα τις περασαν εκει απο καποιον υπολογιστη?) δεν μπορω να καταλαβω γιατι να θελουν DTS απο μια οθονη με το ζορι 23" με 2 ηχειακια της πλακας! Παλι δεν ειναι το θεμα αυτο, να παιζει ηχο 5.1 DTS η οθονη με 2.0 ηχεια Υπαρχουν τοσες μα τοσες επιλογες, (εκτος ενσωματομενου media player) ακομα και αν καποιος επιμεινει να δει την ταινια σε 1080p για να μη χασει ουτε πιξελ (θα πρεπει βεβαια να παρακολουθει απο αποσταση λιγοτερη απο μισο μετρο για να διακρινει τη διαφορα απο πχ τα 720p στην ιδια οθονη) αν την χρησιμοποιει καποιος ως οθονη, στο μισο μετρο θα καθεται οπως εγω αληθινο dts δεν προκειται να ακουσει ποτε (οπως σωστα ειπωθηκε) εκτος αν διαθετει το καταλληλο ηχοσυστημα (οποτε δεν θα αποτελεσει προβλημα ο media player ). Σωστο αλλα ακυρο, τα ειπαμε πιο πανω Και ακομα και αν 'βαριεται' να κανει καποια μετατροπη στον ηχο εκ των προτερων, μπορει πολυ απλα να 'επιλεξει' να εχει καποια μορφη ηχου τυπου AAC, AC3, mp3 ή δε ξερω γω τι αλλη συμβατη μορφη που δεν προκειται να εχει καμια μα καμια διαφορα στην ποιοτητα που θα ακουσει τελικα απο τα ηχειακια της οθονης. Αυτη ειναι η λυση! Να μετατρεπουμε καθε HD ταινια για να μπορει να παιξει τον ηχο. Μου θυμησε τον Jobs οταν βγηκε το iphone4 και ειχε προβληματα στο σήμα. Δεν ειναι θεμα βαρεμαρας, ειναι θεμα ευκολιας και λειτουργικοτητας, γλυτωνεις και χρονο Επισης αν υποστηριζει DLNA υπαρχουν και αλλες επιλογες για 'live' μετατροπη του dts σε αναγνωρισιμη μορφη, τωρα σιγουρα δεν ειναι επι του παροντος η ενημερωση για τετοια θεματα, αλλα βλεπω να πγινεστε σε μια κουταλια νερο. Δεν πνίγηκα σε καμιά κουταλιά νερό. Σχολίασα τον panos2000gr που είπε ότι παίζει ότι του έχω βάλει απροβλημάτιστα. Προφανώς δεν έχει βάλει mkv με DTS, τον οποίο ο media player δεν μπορεί να αναπαράγει = παίζει η ταινία χωρίς ήχο! Να μην το διορθώσω? Ρωτηστε στα καταλληλα forum/subforum και πιστευω οτι θα βρειτε ηδη τις απαντησεις τυπωμενες παντου (αν δεν βοηθαει το google)! Επισης ενα αλλο θεματακι που εχει ειναι οτι στις πολυ σκοτεινές σκηνες σε μια ταινια, η οθονη σβηνει τελειως με αποτελεσμα να βλεπεις μαυρη εικονα σαν να ειναι σβηστη! Το οποιο ειναι προβλημα. Δεν ξερω αν ειναι ομως προβλημα που ετυχε στην δικια μου οθονη ή χρειαζεται να πειραξω καποια ρυθμιση. Απο το λιγο που ασχολήθηκα δεν βρηκα ακρη. Απενεργοποιησα ολα τα power savings, επαιξα με τις ρυθμισεις, τιποτα ομως. Αν γνωριζει κανεις, παρακαλω να βοηθησει
giorginho Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δηλαδη πας γραφεις αν την χρησιμοποιει καποιος ως οθονη, στο μισο μετρο θα καθεται οπως εγω και μετα λες εμενα "σωστο αλλα ακυρο" και μιλας για "ευκολια και γλιτωνεις χρονο"? Την εχεις δηλαδη ως οθονη (ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΥΠΟΘΕΤΩ εννοεις) και ΔΕΝ θα χρησιμοποιησεις τον υπολογιστη για αναπαραγωγη; :shock: Aντε να δεχομουν για καποιον να ειναι deal breaker εφοσον πηρε μια φορα εναν δισκο ας πουμε και πηγε σε ενα φιλο και περασε μερικα αρχεια που ηθελε να δει και δεν εχει αλλο τροπο. Αλλα απο καποιον που την βαζει ως οθονη σε PC???? :blink: Δεν κοιταξα τι απαντησες σε ποιον, το οτι η LG με το θεμα DTS ειναι οπως ειπαν ΓΤΠΚ (πιο σωστα με κεφαλαια της αξιζει) ειναι παλια ιστορια. Οχι οι τηλεορασεις της, ουτε τα home cinema της δεν υποστηριζαν ουτε αναπαραγωγη ουτε downmix φυσικα τετοιου ηχου για παρα πολλα χρονια και παρα πολλα μοντελα. Και δεν ειπα να κανετε μετατροπες, ειναι κατι που ουτε εγω κανω (αν και ξερω ατομα που αφιερωνουν τον χρονο) ειπα (λιγο 'εμμεσα') "κατεβαστε τα mkv με AAC,mp3,AC3 αντι για DTS", επιλογες υπαρχουν για ολα τα γουστα (ασε που μιλωντας για χρονο και ευκολια ενα τετοιο αρχειο θα κατεβει πολυ πιο γρηγορα, μπορει να το βρεις και σε .mp4 αντι .mkv και να παιζει και στο κινητο -που πλεον θα εχει fHD οθονη- ευκολα κλπ). Οσο για τη λογικη "ολα σε ενα" πριν 2 χρονια περιπου ειχα ενθουσιαστει με την ιδεα καποια συσκευη τυπου samsung BD-C8900S ή κατι τετοιο να ειναι ταυτοχρονα: Bluray player, Twin Sat/Ter receiver, media player, 3D player, να εχει τα παντα ολα απο a/v outputs, internet, apps, dlna, remote features, bit-torrent client, να ψηνει καφεδες και να μαγειρευει παστιτσιο (οχι τον γεροντα)... αλλα διαπιστωσα οτι και κοστιζει... (το διπλασιο απο οσο θα εκαναν ολες οι διαφορες 'συσκευες' μαζι) και μπορει να ειναι γεματη bugs λογω firmware κλπ ή να μην τα κανει ολα οπως θα ηθελα. Η οθονη ειναι οθονη, η τηλεοραση ειναι τηλεοραση (μια οθονη με δεκτη ας πουμε) και τα υπολοιπα ειναι για να εχουμε να λεμε... Δηλαδη τι θα πεις σε καποιον που θελει home cinema, "μην παρεις μωρε και ξοδευεσαι, αφου εχει 2 ηχεια η τηλεοραση"??? Ή σε καποιον που θελει τηλεοραση "μην παρεις μωρε εχεις 4" οθοναρα στο κινητο και παιζει και τα παντα"? (την οποια επισης αν μπορεσεις να κοιταξεις απο 10 εκατοστα αποσταση θα απολαυσεις την λεπτομερεια του full HD video ) Οπως ειπε περιπου και ο tiniakos μην παρεις αυτοκινητο αφου εχεις ποδηλατο!
kourou13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δεν χρησιμοποιώ τον media player. Είπα ότι είναι άχρηστος για μένα. Την χρησιμοποιώ μόνο ως οθόνη pc. Αλλά δεν έχει σχέση πως την χρησιμοποιώ εγώ. Κάποιος μπορεί να θέλει να την έχει και ως TV ή μόνο ως TV ή να θέλει να χρησιμοποιησει το media player και αυτό σχολίασα, όπου εκεί έχει προβλήματα. κατα αλλα οπως ειπα εδω ειναι ευκαιρια για αυτα που προσφερει
JEIQ Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Για αποκληστικη χρήση τηλεορασης για το χωριό τι λέει ? Ο media player παίζει acc3 τουλαχιστων ? Sent from my HTC
Vaggos02 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δηλαδη πας γραφεις αν την χρησιμοποιει καποιος ως οθονη, στο μισο μετρο θα καθεται οπως εγω και μετα λες εμενα "σωστο αλλα ακυρο" και μιλας για "ευκολια και γλιτωνεις χρονο"? Την εχεις δηλαδη ως οθονη (ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΥΠΟΘΕΤΩ εννοεις) και ΔΕΝ θα χρησιμοποιησεις τον υπολογιστη για αναπαραγωγη; :shock: Aντε να δεχομουν για καποιον να ειναι deal breaker εφοσον πηρε μια φορα εναν δισκο ας πουμε και πηγε σε ενα φιλο και περασε μερικα αρχεια που ηθελε να δει και δεν εχει αλλο τροπο. Αλλα απο καποιον που την βαζει ως οθονη σε PC???? :blink: Δεν κοιταξα τι απαντησες σε ποιον, το οτι η LG με το θεμα DTS ειναι οπως ειπαν ΓΤΠΚ (πιο σωστα με κεφαλαια της αξιζει) ειναι παλια ιστορια. Οχι οι τηλεορασεις της, ουτε τα home cinema της δεν υποστηριζαν ουτε αναπαραγωγη ουτε downmix φυσικα τετοιου ηχου για παρα πολλα χρονια και παρα πολλα μοντελα. Και δεν ειπα να κανετε μετατροπες, ειναι κατι που ουτε εγω κανω (αν και ξερω ατομα που αφιερωνουν τον χρονο) ειπα (λιγο 'εμμεσα') "κατεβαστε τα mkv με AAC,mp3,AC3 αντι για DTS", επιλογες υπαρχουν για ολα τα γουστα (ασε που μιλωντας για χρονο και ευκολια ενα τετοιο αρχειο θα κατεβει πολυ πιο γρηγορα, μπορει να το βρεις και σε .mp4 αντι .mkv και να παιζει και στο κινητο -που πλεον θα εχει fHD οθονη- ευκολα κλπ). Οσο για τη λογικη "ολα σε ενα" πριν 2 χρονια περιπου ειχα ενθουσιαστει με την ιδεα καποια συσκευη τυπου samsung BD-C8900S ή κατι τετοιο να ειναι ταυτοχρονα: Bluray player, Twin Sat/Ter receiver, media player, 3D player, να εχει τα παντα ολα απο a/v outputs, internet, apps, dlna, remote features, bit-torrent client, να ψηνει καφεδες και να μαγειρευει παστιτσιο (οχι τον γεροντα)... αλλα διαπιστωσα οτι και κοστιζει... (το διπλασιο απο οσο θα εκαναν ολες οι διαφορες 'συσκευες' μαζι) και μπορει να ειναι γεματη bugs λογω firmware κλπ ή να μην τα κανει ολα οπως θα ηθελα. Η οθονη ειναι οθονη, η τηλεοραση ειναι τηλεοραση (μια οθονη με δεκτη ας πουμε) και τα υπολοιπα ειναι για να εχουμε να λεμε... Δηλαδη τι θα πεις σε καποιον που θελει home cinema, "μην παρεις μωρε και ξοδευεσαι, αφου εχει 2 ηχεια η τηλεοραση"??? Ή σε καποιον που θελει τηλεοραση "μην παρεις μωρε εχεις 4" οθοναρα στο κινητο και παιζει και τα παντα"? (την οποια επισης αν μπορεσεις να κοιταξεις απο 10 εκατοστα αποσταση θα απολαυσεις την λεπτομερεια του full HD video ) Οπως ειπε περιπου και ο tiniakos μην παρεις αυτοκινητο αφου εχεις ποδηλατο! Θα σου δώσω ένα παράδειγμα και κάντο εικόνα για να με καταλάβεις. Έχεις αράξει πατάτας στον καναπέ και βλέπεις ταινία. Χτυπάει το τηλέφωνο και πρέπει να κάνεις pause την ταινία για να μιλήσεις. Οι 2 πιθανές επιλογές είναι: α) Σηκώνεσαι απ τον καναπέ και πατάς pause στο keyboard/mouse. β)Κάθεσαι στη θέση σου και απλά πατάς το pause στο remote. Τι θα επέλεγες;
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Θα σου δώσω ένα παράδειγμα και κάντο εικόνα για να με καταλάβεις. Έχεις αράξει πατάτας στον καναπέ και βλέπεις ταινία. Χτυπάει το τηλέφωνο και πρέπει να κάνεις pause την ταινία για να μιλήσεις. Οι 2 πιθανές επιλογές είναι: α) Σηκώνεσαι απ τον καναπέ και πατάς pause στο keyboard/mouse. β)Κάθεσαι στη θέση σου και απλά πατάς το pause στο remote. Τι θα επέλεγες; Εγώ πάντως θα επέλεγα XBMC στο pc και θα έκανε αυτόματα pause με το που χτυπούσε το κινητό μου... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ποιον καναπε ρε παιδια σε 23αρα; Και η TV στο 1 μετρο στο τραπεζακι μπροστα απο τον καναπε μηπως; Διπλα στο λαπτοπ; Ε, κοντα δεν ειναι παλι το pause; Τι remote; 3
giorginho Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Θα σου δώσω ένα παράδειγμα και κάντο εικόνα για να με καταλάβεις. Έχεις αράξει πατάτας στον καναπέ και βλέπεις ταινία. Χτυπάει το τηλέφωνο και πρέπει να κάνεις pause την ταινία για να μιλήσεις. Οι 2 πιθανές επιλογές είναι: α) Σηκώνεσαι απ τον καναπέ και πατάς pause στο keyboard/mouse. β)Κάθεσαι στη θέση σου και απλά πατάς το pause στο remote. Τι θα επέλεγες; Aλλος λεει μισο μετρο αλλος καναπε... για ολα τα γουστα παντως επιλεγω ασυρματο πληκτρολογιο-bluetooth, ή καποιο μινι Dinovo, Rii και λοιπα πληκτρολογιακια multimedia με touchpad, ή ενα οποιοδηποτε mutimedia remote control, ή εφαρμογη media player control στο κινητο ή.... ή.... λυσεις απειρες! 1
sokos1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Σε σχέση με μια Dell 23" σε λιγο παραπάνω χρήματα τι θα επιλέγατε?
spirosd2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Price match: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-M2352D-PZ-LED-TV-Monitor-23-M2352D-PZ-AEU.htm Αν και τα ξαναείπα για τον ήχο τα λέω άλλη μια, Έχω το παλιό μόνιτορ ίδιο με αυτό περίπου αλλά δεν είναι ips το πάνελ δεν υποστηρίζει PiP ούτε video playback. Έχω κάνει και τις δύο χρήσεις του και tv και monitor, Σαν tv την είχα στο υπνοδωμάτιο σε απόσταση όχι πάνω από 1,5 μέτρο ενώ από ποιότητα είναι άψογη δεν μπορείς να δεις 1920χ1080 σε αυτήν την απόσταση είτε δοκίμασα με εξωτερικό media player (hdmi) είτε με το Ert HD απλά δεν βλέπεις, άρα και να θες να δεις ταινίες HD που να είναι έστω και AC3 και να παίζουν πάλι πρέπει να είσαι σε απόσταση λιγότερη του μέτρου, Για τον ήχο τώρα δεν περιμένεις από 150€ να πληρώσει η lg για να υποστηρίζει επίσημα DTS σε αυτό το μοντέλο αλλά περίμενες ένα passthrough στην οπτική ίνα να το βάλεις να γίνεται αλλού το decoding, χρησιμότητα όμως και πάλι καμία καθώς ποίος θα στήσει έστω φτηνιάρικο home cinema σε 23' μόνιτορ. Η περισσότεροι που έχουν τέτοια μόνιτορ είναι για χρήση σε υπολογιστή και με το PiP να βλέπουν και κανένα κανάλι, η για τηλεόραση σε κανένα περιορισμένο υπνοδωμάτιο η για κανένα ps3,xbob σε κανένα παιδικό δωμάτιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα