aekfc212 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 με βαζετε σε σκεψεις γιατι ψαχνω μια καιρο τωρα. απο γωνιες θεασης πως τα παει παιδες; επισης το πιο σημαντικο mkv k ελληνικους παιζει η οχι;κ αν ναι παιζει απροβληματιστα;
panos2000gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 με βαζετε σε σκεψεις γιατι ψαχνω μια καιρο τωρα. απο γωνιες θεασης πως τα παει παιδες; επισης το πιο σημαντικο mkv k ελληνικους παιζει η οχι;κ αν ναι παιζει απροβληματιστα; Παίζει ότι του έχω βάλει απροβλημάτιστα. Έχει πολύ καλές γωνίες θέασης λόγω ips panel.
the marauder Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 OK.ευχαριστω για της απαντησεις.Απλα στα τεχνικα χαρ/κα του skroutz εχει ΟΧΙ στα ηχεια.. Επιπλέον Touchscreen Όχι Ηχεία Όχι TV Monitor Ναι Δέκτης Analog, DVB-C, DVB-T, MPEG4
kourou13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Παίζει ότι του έχω βάλει απροβλημάτιστα. Έχει πολύ καλές γωνίες θέασης λόγω ips panel. ΔΕΝ παίζει DTS ήχο από mkv, το οποίο είναι μεγάλο μειονέκτημα, μιας και οι περισσότερες HD movies έχουν DTS! Και έτσι για μένα ο media player είναι άχρηστος...
spirosd2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 ΔΕΝ παίζει DTS ήχο από mkv, το οποίο είναι μεγάλο μειονέκτημα, μιας και οι περισσότερες HD movies έχουν DTS! Και έτσι για μένα ο media player είναι άχρηστος... άχρηστος δεν νομίζω αν βλέπεις ταινίες μπορείς να τις επεξεργαστείς και να έχεις ήχο, αλλά αν βλέπεις σειρές μια χαρά είναι όμως
kourou13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 ΔΕΝ παίζει DTS ήχο από mkv, το οποίο είναι μεγάλο μειονέκτημα, μιας και οι περισσότερες HD movies έχουν DTS! Και έτσι για μένα ο media player είναι άχρηστος... άχρηστος δεν νομίζω αν βλέπεις ταινίες μπορείς να τις επεξεργαστείς και να έχεις ήχο, αλλά αν βλέπεις σειρές μια χαρά είναι όμως Άστα φίλε, ξενέρωσα πολύ όταν την πήρα... Εγώ βλέπω μόνο HD και η πλειοψηφία εχει DTS και έφαγα μεγάλο άκυρο, Για άλλους μπορεί να είναι ΟΚ. Καλό είναι να το ξέρει ο άλλος πριν την πάρει όμως.
spirosd2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 για να τα λέμε σωστά καμία τηλεόραση δεν παίζει dts, άπλα κάνει downmix τον ήχο σε δικαναλο και τον αναπαράγει, να φανταστείς εγώ που έχω δώσει 1000€+ για την τηλεόραση μου δεν το κάνει αυτό, αν δεν κάνω λάθος μόλις πέρσι άρχιζαν δειλά δειλά να υποστηρίζουν την λειτουργία αυτήν, οπότε μην τα θέλουμε και όλα, άψογη είναι τηλεόραση/monitor σε αυτήν την τιμή
kourou13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τι εννοείς κάνει downmix? Έμενα μόνο εικόνα μου έδειχνε και ήχο τίποτα!Σαν τιμή είναι ευκαιρία, δεν το αμφισβητώ αυτό. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη με ΙPS και TV μαζί! Εγώ την πήρα 189 τον Δεκέμβριο αλλά την έχω μόνο σαν μόνιτορ τελικάΑλλά έχει και άλλα προβληματάκια.πχ. έχει θέμα το tuner με την αλλαγή καναλιών. Κάνει 2+ δευτερόλεπτα να αλλάξει κανάλι!! Μεγάλο μείον και αυτό. Σου σπάει τα νεύρα στο ζαπινγκ.
giorginho Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μου φαινεται ωρες-ωρες σας δινουνε γάιδαρο και.... Τι ειναι το dts ξερει κανεις; Βλεπω πχ "τι ειναι το downmix?" και "την εχω μονο σαν μονιτορ" στο ιδιο ποστ... Μια που ειναι 'monitor/TV' οσοι την χρησιμοποιησουν ως τετοιο προφανως δε θα εχουν κανενα θεμα με κανενα αρχειο (αρκει να ρυθμισουν σωστα το προγραμμα αναπαραγωγης του υπολογιστη). Οσοι την παρουν μονο ως τηλεοραση και συνδεσουν πανω σκληρο δισκο (αν και ψιλοαπορω τις ταινιες που εχουν στο δισκο δε θα τις περασαν εκει απο καποιον υπολογιστη?) δεν μπορω να καταλαβω γιατι να θελουν DTS απο μια οθονη με το ζορι 23" με 2 ηχειακια της πλακας! Υπαρχουν τοσες μα τοσες επιλογες, ακομα και αν καποιος επιμεινει να δει την ταινια σε 1080p για να μη χασει ουτε πιξελ (θα πρεπει βεβαια να παρακολουθει απο αποσταση λιγοτερη απο μισο μετρο για να διακρινει τη διαφορα απο πχ τα 720p στην ιδια οθονη) αληθινο dts δεν προκειται να ακουσει ποτε (οπως σωστα ειπωθηκε) εκτος αν διαθετει το καταλληλο ηχοσυστημα (οποτε δεν θα αποτελεσει προβλημα ο media player ). Και ακομα και αν 'βαριεται' να κανει καποια μετατροπη στον ηχο εκ των προτερων, μπορει πολυ απλα να 'επιλεξει' να εχει καποια μορφη ηχου τυπου AAC, AC3, mp3 ή δε ξερω γω τι αλλη συμβατη μορφη που δεν προκειται να εχει καμια μα καμια διαφορα στην ποιοτητα που θα ακουσει τελικα απο τα ηχειακια της οθονης. Επισης αν υποστηριζει DLNA υπαρχουν και αλλες επιλογες για 'live' μετατροπη του dts σε αναγνωρισιμη μορφη, τωρα σιγουρα δεν ειναι επι του παροντος η ενημερωση για τετοια θεματα, αλλα βλεπω να πγινεστε σε μια κουταλια νερο. Ρωτηστε στα καταλληλα forum/subforum και πιστευω οτι θα βρειτε ηδη τις απαντησεις τυπωμενες παντου (αν δεν βοηθαει το google)! 3
anifiend Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Το θέμα με το DTS, είναι πως αν ο ενσωματωμένος media player δεν το υποστηρίζει, τότε στα αρχεία με DTS δεν ακούς τίποτα. Tο ξέρω γιατί κι εγώ έχω LG tv με το ίδιο θέμα και τελικά αγόρασα και ανεξάρτητο media player για αυτό το λόγο. Αν λοιπόν κάποιος έχει ήδη ταινίες ή επεισόδια με τέτοιο ήχο θα πρέπει να τα κάνει μετατροπή στον υπολογιστή για να μπορέσει να τα δει στην TV - αν χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη ως TV. Αν τη χρησιμοποιήσει ως monitor τότε τα παίζει μια χαρά από το pc.
fallen4ngel Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Υπαρχει δλδ monitor/TV να παιζει DTS; Αν υπαρχει να το πουμε ως αρνητικο στο συγκεκριμενο απο την στιγμη που απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει τα σχολια ειναι περριτα.... μαλλον πρεπει καποιοι να ενημερωνονται καλυτερα, να γνωριζουν τις αναγκες τους και στο τελος τις αγορες. 1
tiniakos Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ο καθένας γράφει ότι θέλει για αυτό και ψαχνόμαστε για να ξέρουμε τι είναι το σωστό για τις ανάγκες μας. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι πολύ καλή για όποιον ξέρει τι θέλει να αγοράσει. Υ.Γ. Για σαλόνι πάρτε 50αρα τηλεόραση, για pc monitor με τέλεια απεικόνιση υπάρχει και η dell, για media player το wd live tv είναι καλό value for money και αν σας ζορίζει η βενζίνη υπάρχουν και ηλεκτρικά ποδήλατα. 2
GSpiraras Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Πάντως όπως σε όλες τις περιπτώσεις "τα κάνω όλα" τελικά δεν κάνει τίποτε τέλεια. Και το tuner δεν είναι τόσο ευαίσθητο και γρήγορο στο zapping όπως μια τηλεόραση ενώ και σαν monitor δεν είναι τόσο γρήγορο για FPS. Πάντως είναι μια τίμια προταση σε καλή τιμή - αν θέλετε να δείτε ένα σχετικά καλό review με τι ρυθμίσεις προτείνονται για την καλύτερη πιστότητα χρωμάτων και απόδοση http://multimedia.benchmark.rs/monitori/test_lg_m2352d/ (ισχύει και εδώ ότι google translate is your friend...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα