OSCAR KILO Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Εχω εναν μετεωρολογικο σταθμο της hama ews-800 περιπου 4 χρονια. Εδω και καποιο χρονικο διαστημα ο εξωτερικος αισθητηρας δεν μεταδιδει καμια ενδειξη.....Τι μπορει να φταιει;
gasantony Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δες τις μπαταρίες του εξ/κου σήματος , και κάνε ένα νέο συντονισμό.Λογικά θα συνέλθει..
OSCAR KILO Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 φιλε gasantony το εχω κανει παμπολες φορες αυτο αλλα δν γινεται τπτ...πιστευω πως καποια/ες συχνοτητες μπερδευονται με αποτελεσμε να μν εχω ενδειξη...δν ξερω ομως τι ειναι αυτο που συμβαινει γιατι δν τα παω καλα με τα ηλεκτρονικα....
OSCAR KILO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 λοιπον μετα απο αρκετες προσπαθειες τοποθετησα μπαταριες και στις δυο συσκευες και στον πομπο και στον δεκτη αλλαξα και το μερος στο οποιο ειχα και τις δυο συσκευες και ειχα αποτελεσμα....
OSCAR KILO Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 βέβαια δν κράτησε για πολύ γιατί ο εξωτερικός πομπός για άλλη μία φορά δν δίνει δεδομένα....
idomeneas26 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Υπαρχει πιθανότητα ο εξωτερικος πόμπος να έχει πάρει υγρασία στην πλακέτα του. Μπορείς να την καθαρίσεις προσεκτικά με καθαρό οινόπνευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα