christakosxo Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 πως μπορουμε να βρουμε που ειναι το βραχυκυκλωμα στη πλακετα να την επιδιορθωσουμε εφοσον δεν ειναι ορατη η βλαβη ;
coolerman Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 πως μπορουμε να βρουμε που ειναι το βραχυκυκλωμα στη πλακετα να την επιδιορθωσουμε εφοσον δεν ειναι ορατη η βλαβη ; διεξοδικά με μηχανήματα μετρήσεων.και τι βλάβη θα έχει το κυριότερο!
christakosxo Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 εχεις να προτεινεις καποιο καλο βιβλιο (οχι θεωρητικο ) για τεχνικους ηλεκτρονικων και υπολογιστων ;
christakosxo Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 βαζοντας την μητρικη πανω σε χαρτονι δοκιμασα να την ξεκινησω ! Ανοιγω τροφοδοτικο παταω μπουτον και ξαφνικα πηρε μπρος Το εσβησα το τροφοδοτικο την ξανανοιξα την μητρικη ! κανα 4 φορες το εκανα αυτο, μετα ομως παλι τα ιδια δεν επαιρνε μπρος ! Ειναι δυνατον ποτε να δουλευει και ποτε οχι ; που οφειλεται κατι τετοιο ;
mascuale Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μητρική είναι, με βασανίζει κι εμένα ένα σύστημα του 2004, με p4 και μητρική Gigabyte 8IPE1000 G. Η μπαταρία είναι εντάξει; Έχεις δοκιμάσει clear cmos; Όταν ανοίγει, τσέκαρες ότι λειτουργεί εντάξει; ΄Οταν λες δεν ανάβει, είναι εντελώς νεκρό το σύστημα, ή λειτουργεί κάτι, πχ ανεμιστηράκια κλ; Εμένα πχ, λειτουργούν ανεμιστήρες, δίσκοι, αλλά δε δίνει σήμα στην οθόνη και δεν ακούω και το χαρακτηριστικό αρχικό μπιπ (πιθανολογώ πρόβλημα σε BIOS ή AGP). Όταν με τα πολλά εδεήσει να μπουτάρει, λειτουργεί με αλλαγή ρυθμίσεων στο BIOS, πχ από τα 2.8GHz, το ρυθμίζω στο μικρότερο δυνατό (1.4GHz), αλλιώς κολλάει πριν ανοίξουν Windows. Δεν είναι να ασχοληθείς και πολύ πάντως, συστηματάκια σαν αυτά τα φάγαν τα ψωμιά τους (αφού δουλέψαν σαν σκυλιά). Εγώ μαζεύω χρήματα και όσον ούπω πάω σε Trinity.
christakosxo Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δεν εχω δοκιμασει clear cmos ! Αλλα δεν ξεκιναει ουτε το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη ,δε νομιζω να φταιει το clear cmos ! Ετσι δεν ειναι ;
Millennium Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Βγάλε τη μπαταρία της μητρικής για λίγο και ξαναβάλτην αλλά δε νομίζω να δεις φως.
coolerman Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εμ αφού δε δοκιμάζει και με άλλο τροφοδοτικό. αναφέρει οτι είναι καινούριο ο φίλος. δεν ξέρω κατά πόσο είναι "καινούριο". αλήθεια τι μάρκα είναι cristakos; δεν νομίζω να σε έχω ρωτήσει
STORM1978 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Στην φωτο διπλα απο το 20-πινο εχει και θεση να κουμπωσεις τροφοδοσια σαν αυτη για τους σκληρους, κουμπωσε και αυτη και δες παιρνει μπρος?
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Οταν την ξαναβαζεις στο κουτι, προσεχε τα στηριγματα απο κατω να πεφτουν στις τρυπες της μητρικης, μη τυχον και καποιο στηριγμα που ειναι βιδωμενο πανω στο κουτι, στη βραχυκυκωλνει. και βγαλε οσα στηριγματα δε σου κανουν για τη μητρικη αυτη.
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 το ξερω οτι ειναι παλιο ,αλλα αφου επεσε στα χερια μου ειπα να το ψαξω λιγο μπας και δουλεψει ! Για απλη χρηση εννοειται ! Και μετά λέει του κουτιού.Κάπως μπερδεμένα μας τα πε. Βραχυκύκλωμα με τη μητρική είναι σπάνιο αλλά δεν αποκλείεται.Για την έξτρα τροφοδοσία απάντησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα