Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συμπληρώσω στη λίστα σου και τους ανθρώπους με τις αντιλήψεις σου.

να φανταστώ εσύ το καλοκαίρι, αφήνεις τα κουνούπια να σου ρουφάνε το αίμα,ε;

• Like 2
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

να φανταστώ εσύ το καλοκαίρι, αφήνεις τα κουνούπια να σου ρουφάνε το αίμα,ε;

Μπορείς να το φανταστείς αυτό, γιατί να καταλάβεις τι εννοούσε δεν το κάνεις ούτε στην φαντασία σου. 

• Like 2
Δημοσ.

Έδειξα την φωτό στον πατέρα μου που είναι μανούλα σε αυτά και μου είπε οχιά, όπως είπαν και οι προηγούμενη.

Δημοσ.

ΤΕΛΕΙΑ, ειδικά αυριο που θα κόψω τα χορτάρια πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός μπα και υπάρχει και κανα άλλο, γιατί μου φάνηκε μικρό.

Δημοσ.

Τα φιδια στην Ελλαδα συνηθως αποφευγουν τους ανθρωπους γιατι μας φοβουντε. Και να σε δαγκωσουν, κατι που αποφευγουν, ειναι εξαιρετικα δυσκολο να προκαλεσουνε το θανατο κτλ.

Υποψην, απο τις κυριοτερες τροφες των φιδιων ειναι τα ποντικια και οι αρουραιοι, πλασματα οπου μπορουνε και ειναι φορεις για παρα πολλες ασθενειες οπου προσβαλουνε τον ανθρωπο. Τα φιδια δεν εχουνε σχεδον καμια. Εχεις λοιπον εδω μια καλη ενδειξη οτι το φιδι βρισκει μια πολυ καλη πηγη τροφης κοντα του. Και οχι, αυτη η πηγη που τρεφεται δεν εισαι εσυ.

Μαντεψε τωρα τι συνεβει τον μεσαιωνα, που ο κοσμος ανενημερωτος και αμορφωτος, σκοτωνε τα φιδια κατα δεκαδες επειδη "ειναι πλασματα του εωσφορου και εχουνε τον αντιχρηcτο μεσα τους".

Καλα μυαλα σε ολους εσας που βλεπετε τα φιδια και την πανιδα ως κατι παρασιτικο για τον πλανητη.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη μια φορά που είχα συναντήσει δίπλα απο το σπίτι μια δεντρογαλιά απλά την πήραμε με κάτι ξύλα και την πήγαμε σε ένα χωράφι πιο πέρα μιας και δεν πειράζουν....

Όταν ήμουν πιτσιρίκι μου 'χε αστράψει μια δεντρογαλιά μία με την ουρά στο πόδι. Απ' ό,τι μου είπαν είναι γνωστό ότι κοπανάει, κυρίως από κλαδιά δέντρων, καθώς και ότι πετάει πέτρες.

Πάντως ήταν λες και με μαστίγωσαν με χοντρό καλώδιο, μου γάμησε.

• Like 2
Δημοσ.

Η δεντρογαλιά είναι άκακο μωρέ μου... Να φανταστείς εδώ στο χωριό πριν κάτι χρόνια που είχαμε σταμπάρει μια σε διπλανό χωράφι της είχαμε βάλει γάλα σε ένα μπολ. Το θέμα είναι οτι κάποια φίδια ειδικά εμείς στα χωριά ξέρουμε οτι δεν είναι δηλητηριώδες, αλλα απο την στιγμή που πρώτη μου φορά είδα φίδι με τέτοια χρώματα δεν το διακινδύνευα... Με την μια σκέφτηκα για οχιά και όπως είπαν και τα παιδιά είχα δίκιο, την στιγμή που η οχιά είναι δηλητηριώδες και την στιγμή που ήταν στην βεράντα του σπιτιού δεν έχει αγάπες και έρωτες. Ας καθόταν στο χωράφι δεν θα την έβλεπα, δεν θα την σκότωνα....

Δημοσ.

Καλά έκανε και το σκότωσε. Όσοι δεν μένετε επαρχία απλά μιλάτε εκ του ασφαλούς. Για να δώ εσάς πως θα αντιδρούσατε αν ερχόσασταν σε επαφή με ένα τέτοιο στο σπίτι σας.

• Like 4
Δημοσ.

ΦΡΙ ΟΧΙΑ<br><br><br>

**στην περιπτωση που δεν έχουμε κάτι εύκαιρο να τη σκοτώσουμε τι κάνουμε; βγάζουμε το ανακοντα και έχουμε μονομαχία; Καθόμαστε ακίνητοι; Τι ειναι πιο σωστο.

Δημοσ.

Φεύγεις χωρίς να το τρομάξεις. Δε θα σε πάρει και στο κατόπι.

traganeus, καλά, σε απόσταση βολής δε ρισκάρεις και με ταμπέλα από μουσείο φυσικής ιστορίας σε περιλαίμιο να έχει, το σφάζεις.

Ο παππούς μου εν τω μεταξύ όποτε σκότωνε κανένα στο παρτέρι στο χωριό, το τηγάνιζε και το έτρωγε.

Και ζει ακόμα γαμώ το σπίτι.

• Like 5
Δημοσ.

<p>Φεύγεις χωρίς να το τρομάξεις. Δε θα σε πάρει και στο κατόπι.</p>

Λέμε να ναι δίπλα σου ρε . Ή έστω αράζεις πίνεις το καφεδάκι σου και σε δαγκωνει καμια οχιά την ωρα που τσιλαρεις. Πόση ώρα έχεις για κεντρο υγείας(βοηθάει η κορτιζόνη;), οδηγάς,πετάς τι κανεις; Το χω απορία να δω πως είναι το τσιμπημα απο δηλητηριώδες φιδι.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ΦΡΙ ΟΧΙΑ<br><br><br>

**στην περιπτωση που δεν έχουμε κάτι εύκαιρο να τη σκοτώσουμε τι κάνουμε; βγάζουμε το ανακοντα και έχουμε μονομαχία; Καθόμαστε ακίνητοι; Τι ειναι πιο σωστο.

Απλα κοιτας να μην το τρομαξεις δηλαδη ακινητος και την κανεις με ελαφρα πηδηματακια οταν βρεις ευκαιρια.

Φεύγεις χωρίς να το τρομάξεις. Δε θα σε πάρει και στο κατόπι.

traganeus, καλά, σε απόσταση βολής δε ρισκάρεις και με ταμπέλα από μουσείο φυσικής ιστορίας σε περιλαίμιο να έχει, το σφάζεις.

Ο παππούς μου εν τω μεταξύ όποτε σκότωνε κανένα στο παρτέρι στο χωριό, το τηγάνιζε και το έτρωγε.

Και ζει ακόμα γαμώ το σπίτι.

Εσυ να προσεχεις τις λεξεις που χρησιμοποιησεις και να εκφραζεσαι καλυτερα. Σου εχει γινει επανελλημενες φορες παρατηρηση, δεν θα σε ανεχτω για πολυ ακομα.

Δημοσ.

Η δεντρογαλιά είναι άκακο μωρέ μου... Να φανταστείς εδώ στο χωριό πριν κάτι χρόνια που είχαμε σταμπάρει μια σε διπλανό χωράφι της είχαμε βάλει γάλα σε ένα μπολ.

Το είδε η δεντρογαλιά και σκέφτηκε: γιατί γάλα ρε π@@η μου; τι να το κάνω;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...