Re4cTiV3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλησπέρα φτιάχνω ένα dictionary-anagram app για το android. Έχω μια βάση με πολλές ελληνικές λέξεις πάνω απο 400.000+. Το θέμα μου είναι ότι αργεί το query πάρα πολύ να βρει μια λέξη για να την προτείνει στον χρήστη. το search στο query τρέχει σε AsyncTask, ξεχωριστό δηλαδή από το Ui thread και πάλι κάνει κάμποση ώρα.. τι μπορώ να κάνω για να γίνει ποιο γρήγορο το select? κάτι είδα κάπου για CREATE INDEX αλλά δεν πολυκατάλαβα.. Είδα επίσης και αυτό http://stackoverflow.com/questions/9058650/how-do-i-improve-the-performance-of-my-select-query-in-sqlite-android αλλά και πάλι.. τι κάνω λάθος; Χρησιμοποιώ cursor και όχι cursorloader..
theodoros8 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Βασικα ανοιγεις ενα τεραστιο θεμα που εγω προσωπικα μπορεσα να κανω optimize το query μου μετα απο αρκετους μηνες διαβασματος. Για αρχη γιατι δεν ποσταρεις τα αποτελεσματα του query σου (το select) αλλα βαζοντας στην αρχη το explain extended δλδ εστω το το query σου ειναι SELECT * FROM table δωσε explain extended SELECT * FROM table και μετα προχωραμε στα υπολοιπα.
albNik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δες ξερω πολλα απο ΒΔ, αλλά log2400000≃19. Αν θες παραπάνω απο 25-30 πραξεις (συγκρισεις) για να βρεις τη λέξη τοτε δεν ειναι αποδοτικός ο αλγοριθμός σου. Μερχι λιγες χιλιάδες πραξεις δεν νομίζω να χρειαζεται ξεχωριστό thread στα smartphones.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα