Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα πληκτρόλόγιο,το οποίο να είναι άνεστο στη χρήση, μέχρι 40 ευρώ μαξ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Χρήση τα πάντα σχεδόν,αρκεί να είναι εύχρηστο,βολικό και άνετο στη χρήση. Θα προτιμούσα ενσύρματο γενικότερα.

Δημοσ.

οχι ειναι μεμβρανη, σε αυτα τα λεφτα δε παιζει μηχανικο ουτε για πλακα 

αλλα αν εξαιρεσεις οτι δεν ειναι μηχανικο , αξιζει και το τελευταιο cent που κοστιζει , δε του λειπει κατι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς ευχαριστώ.Πολύ ωραίο αυτό το microsoft. Στην αναζήτηση που έκανα ξεχώρισα το x4 και το Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/67047/Microsoft-Keyboard-Natural-Ergonomic-4000-USB.html?keyphrase=microsoft+4000+ergo">microsoft 4000 . Κάποια γνώμη για αυτό? Καλύτερο από το x4, κανένας λόγος να το προτιμήσω? Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια

Επεξ/σία από gnarkill
Δημοσ.

αναλογα τι σε βολευει και τι σε ενδιαφερει περισσοτερο.. το x4 ειναι πολυ καλο και ανετο ιδιαιτερα στο gaming 

Δημοσ.

Αύριο θα γίνει η αγορά,οπότε θα πάω να δω το x4 από κοντά. Χτες είπα λίγο να το ψάξω και έπεσα πάνω στην προσφορά του e-shop που έβγαλε για το Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804610&sid=1">sharkoon skiller . Ανάμεσα στο microsoft 4000,microsoft x4 και sharkoon skiller ποιο θα μου προτείνατε; Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι να μην είναι κουραστικό στη χρήση και να μη μου βγάλει προβλήματα.

Δημοσ.

+1 για το X4. Πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα πληκτρολογια της αγορας και δε θα το συγκρινα με το sharkoon για κανενα λογο. Πιστεψε με θα το ευχαριστηθεις οσο και εγω 3 μηνες τωρα :).

Δημοσ.

Εγω για 3 χρονια χρησιμοποιουσα το wireless 800 της microsoft. 10 ευρω πιο φθηνο απο αυτο που παραθετεις. Ακομα υπαρχει για καβατζα και δουλευει αψογα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...