Inferno_lb13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 θέλω να ένα setup με 3 22άρες ή 3 24άρες, η κάρτα μου είναι η Site: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1682&psn=&lid=1&leg=0">Sapphire 7750 2GB DDR3 , με εξόδους 1xHDMI, 1xDVI, 1xVGA, σύμφωνα με την τεχνολογία FleX της Sapphire-> http://www.sapphiretech.com/Flex/FleX_Eng_apply.html, υποστηρίζει τεχνολογία Eyefinity χωρίς αντάπτορες, display ports και λοιπά? δλδ. η μία οθόνη να πέσει στο vga η άλλη στο HDMI και η τρίτη στο DVI απλά..
tmjuju Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1682&psn=&lid=1&leg=0 εδώ λέει ότι υποστηρίζει 2 οθόνες και όχι 3. Αν τη θες για παιχνίδια είναι πολύ αργή πάντως και η DDR3 θα είναι πρόβλημα. Ενώ ακόμα και εάν γινόταν με το απλό VGA Καλώδιο θα έχεις χρωματικά ή άλλα προβλήματα. Πες μας τι θές να κάνεις ακριβώς? Τι χρήση?
Inferno_lb13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1682&psn=&lid=1&leg=0 εδώ λέει ότι υποστηρίζει 2 οθόνες και όχι 3. Αν τη θες για παιχνίδια είναι πολύ αργή πάντως και η DDR3 θα είναι πρόβλημα. Ενώ ακόμα και εάν γινόταν με το απλό VGA Καλώδιο θα έχεις χρωματικά ή άλλα προβλήματα. Πες μας τι θές να κάνεις ακριβώς? Τι χρήση? Για παιχνίδια είναι, κι εγώ μόλις το είδα ότι υποστηρίζει 2 οθόνες.. μάλλον πάμε για 7770 ή 7790 τώρα και να σκεφτείς ότι την πήρα πριν 2 μήνες. Για 1 οθόνη τα καταφέρνει μια χαρά μου βγάζει ότι της ρίξω στα 1080p πάνω-κάτω σχεδόν όλα full
tmjuju Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Αν ρίξεις μια ματιά σε σχετικά benchmarks με τρείς οθόνες θα δεις ότι θες κάρτα γραφικών τέρας … Πάρε καλύτερα μια καλή οθόνη μεγάλη. Οι 3 χ οθόνες δεν είναι απαραίτητα ότι καλύτερο. Ειδικά εάν δεν είναι ίδιες Ειδικά εάν δε το έχεις δει και δοκιμάσει 3χ – μπορεί να σε περιμένουν εκπλήξεις. Ειδικά εάν σου τη σπάει το περιθώριο μεταξύ των οθονών. Τώρα ανάλογα με το χώρο που έχεις, ακόμα καλύτερα με ένα projector
Inferno_lb13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 τώρα χρησιμοποιώ 40" LED-3DTV, ουσιαστικά ασχολούμαι μόνο με sim racing όπου οι τριπλές είναι κάπως must. Θεωρείται καλύτερο να έχεις 3χ22" παρά 1 32" π.χ. καθώς αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τι γίνεται τριγύρω σου καθώς και την ταχύτητα με την οποία πηγαίνεις. Είμαι έτοιμος να πάω σήμερα κιόλας να χτυπήσω την 7790 όπου σηκώνει έως 4 οθόνες, Θα ανταποκριθεί πιστεύεις η συγκεκριμένη σε τριπλές? (δεν έχω πάρει ακόμα οθόνες, σε κάνα μήνα υπολογίζω). Υπ'όψιν ο εξομοιωτής δεν είναι και BF3 σε γραφικά, με 35 αμάξια online στα 1080p με πολλά πράγματα στο full βγάζει από 85-120FPS έτσι όπως το τρέχω τώρα. Μιλάω για την συγκεκριμένη 7790: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1875&psn=&lid=1&leg=0
tmjuju Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τότε υπολόγιζε μια οθόνη τουλάχιστο με DisplayPort (συν μια με HDMI συν μια με DVI) Ιδανικά όλες οι οθόνες ίδιες. Με μικρό περιθώριο (bezel) Ναι στα αμάξια ενοχλεί λιγότερο το bezel IMHO Ποιον εξομοιωτή χρησιμοποιείς?, έτσι για τη φάση, να μάθουμε και εμείς Μπορεί να βρεθεί και κάνα benchmark στην τελική να ξέρεις τι γίνεται. Ενώ και στο forum υποστήριξης του εξομοιωτή μπορεί να βρεις κόσμο με 3χ και σχετικές ιστορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις.
Inferno_lb13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 iRacing λέγεται, ναι υπάρχει forum, το 90% τριπλές έχει, απλά άντε να συνεννοηθείς τώρα στα αγγλικά, ψιλοβαριέμαι , Όλες οι οθόνες θα είναι ίδιες ακριβώς, μαζί θα τις πάρω, αν ρίξω τις δύο οθόνες dvi με dvi και την κεντρική dvi με display port δεν θα δουλέψει? (τα δεύτερα είναι τα outputs της 7790), ρωτάω γιατί οι οθόνες που θέλω να πάρω δεν έχουν είσοδο HDMI & DP, έχουν μόνο DVI & VGA (η HDMI έξοδος της κάρτας που περισσεύει θα πάει Στην 40" για ταινίες). Η κάρτα πως σου φένεται? είναι δυνατή?
WalkerSW Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Θελεις οπωσδήποτε οθόνες με dp αλλιως no eyefinity kardia μου.!!!
Inferno_lb13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Επανέρχομαι στο θέμα τώρα που έγιναν κάποιες αλλαγές στο setup, τώρα είμαι ως εξής: Sapphire HD7870 FLeX edition υποστήριξη μέχρι 4 οθόνες 3χ 24" LG 24EA53VQ-P LED IPS 1x 40" Samsung UE40EH6030 LED 3D Αυτό που θέλω είναι το εξής, τις 3 24" σε Eyefinity για Gaming και την 40" για ταινιές κλπ. Από τη στιγμή που η 40" είναι 3D είναι αναγκαίο να συνδεθεί αυτή με HDMI αφού μόνο αυτή η έξοδος της κάρτας βγάζει σήμα 3D. Και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα. Η σύνδεση τους τώρα είναι ως εξης (αριστερά τα outputs της κάρτας, δεξιά τα inputs των οθονών): 40" TV HDMI-HDMI 1 24" Display Port-DVI (απλό καλώδιο είναι όχι active adapter και τέτοια) 2 24" DVI-HDMI 3 24" DVI-HDMI σε αυτή την σύνδεση, συμβαίνει το εξής, η 40" δεν δουλεύει και το 3 Monitor έχει μικρότερη ανάλυση και refresh rate από τις άλλες 2 ΌΤΑΝ ΌΜΩΣ συνδέσω την 3 οθόνη που έχει πρόβλημα με το HDMI της 40" και το DVI-HDMI της τρίτης στην 40" τότε δουλεύουν οι 3 άψογα σε Eyefinity αλλά πάλι η 40" έχει χαμηλότερη ανάλυση από 1080p, και χάλια refresh rate όπως είχε πριν η 3 24"... καμμιά ιδέα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα