coolerman Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 κοιτα σμρ π το επεξα δν εκανε τπτ μαλον ζοριστικε αρκετα π το επαιξα ολα τα γραφικα στο φουλ.....απλα το εχω σαν απορια αμα παιζω σιχνα games με το λαπτοπ ιπαρχει περιπτωση να διμειουργισω προβλιμα στο λαπτοπ? καλό θα είναι (πιάνει και καλοκαιράκι τώρα) να αγοράσεις μια βάση και να το λειτουργείς εκεί επάνω στην βάση.(αν δεν έχεις)
Alex An Dros Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 δν εχω το ξερω οτι πρεπει να παρω τετοιο ενοειτε οτι θα παρω μια βαση....οποτε δεν υπαρχει προβλημα με το λαποπ απο οτι καταλαβα ...ευχαριστω για τιν βοηθεια φιλε
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 δν εχω το ξερω οτι πρεπει να παρω τετοιο ενοειτε οτι θα παρω μια βαση....οποτε δεν υπαρχει προβλημα με το λαποπ απο οτι καταλαβα ...ευχαριστω για τιν βοηθεια φιλε δεν βλέπω κάτι παράξενο. βάση να αγοράσεις,καλό κάνει..κακό δεν κάνει!
Deathpool Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Έχει λίγο καιρό που γίνεται το εξής στο laptop μου: Το ανοίγω και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξανακλείνει, μετά το ανοίγω δεύτερη φορά και λειτουργεί κανονικά. Αυτό γίνεται πάντα. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα