WilliamSats Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλημέρα, Χθες ανακάλυψα ότι το BD-player (Samsung BD-E5500) έχει θέμα με το κλείδωμα της Cinavia (όπως και άλλα BD-players & PS3). Το περίεργο είναι ότι το έκανε σε αρχείο (mkv κατόπιν κωδικοποίησης) που έχει γραφτεί με κάμερα???????? Και λέω τώρα....Άντε, και καλά να ήταν από κανένα BD-Rip να το καταλάβω πήρε μαζί και το audio watermark, από κάμερα όμως????? Τι μπορώ να κάνω για να απενεργοποιήσω αυτό το πράμα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει "ξεκλείδωμα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 και εγω εχω προβλημα με το κλειδωμα της Cinavia στο samsung f5500. το κανει σε μερικα mkv. ξερει κανεις αν μπορουμε να κανουμε κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Είχα κι εγώ την εντύπωση ότι τα bluray players δε θα μπορούσαν πια να χρησιμοποιηθούν ως media players λόγω της προστασίας cinavia. Επειδή όμως πρόσφατα είχα τη πρόθεση να πάρω μια συσκευή που ν' αναπαράγει mkv, διάβασα στο διαδίκτυο ότι η προστασία αφορά την αναπαραγωγή δίσκων κι όχι την αναπαραγωγή μέσω USB. Γι' αυτό κατέληξα ν' αγοράσω το bluray BD-F5100, αντί του media player WD TV Live, ώστε αν τύχει να μπορώ να δω κάποια ταινία από ένα αυθεντικό bluray δίσκο. Επειδή δεν είναι σαφές, αναφέρεστε σε αναπαραγωγή mkv μέσω οπτικού δίσκου ή μέσω USB ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν, απο το 2012, όλα τα Blu-Ray players υποχρεωτικά πρέπει να έχουν το Cinavia εγκατεστημένο. Το υλικό δεν έχει σημασία απο που αναπαράγεται. Από την στιγμή που δεν παίζει από το αυθεντικό δισκάκι, τότε ενεργοποιείται η προστασία. Το Cinavia είναι κλείδωμα που ενσωματώνεται στο κανάλι του ήχου. Είναι ένας βόμβος που δεν μπορεί να ακούσει το ανθρώπινο αυτί. Ακόμα και με κάμερα, αυτός ο βόμβος καταγράφεται και επίσης σε μετατροπή του ήχου παραμένει, οπότε ακόμα και στην περίπτωση που αναφέρεται ο WilliamSats, το κλείδωμα ενεργοποιείται. Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος παράκαμψης, πέρα από τη αλλοίωση του ήχου (με τραγικά αποτελέσματα στην ποιότητα βέβαια) ώστε να αλλοιωθεί και ο ίδιος ο βόμβος. Ο μόνος ασφαλής τρόπος (προς το παρόν) για να μην έχετε θέμα, είναι να έχετε συσκευή media player η οποία όμως να μην έχει οπτικό blu-ray drive. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Να προσθέσω επίσης πως δεν τη γλιτώνει κάποιος ούτε αναπαράγοντας την ταινία στο Playstation 3, μέσω Media Server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ο μόνος ασφαλής τρόπος (προς το παρόν) για να μην έχετε θέμα, είναι να έχετε συσκευή media player η οποία όμως να μην έχει οπτικό blu-ray drive. Αυτό το "προς το παρόν" φοβάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ναι εχω το ιδιο θεμα με το samsung HF-F6500 και ο μονος τροπος να παρακαμθει ειναι να το παιζω απο την τιβι με εξωτερικο σληρο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paliogeros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και απο εμενα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με HT-E5550, κλειδωνει ο ηχος στο 20πτο.......!!!ηθελα να ρωτησω αν παιζει η ταινια με usb απο tv και μεταφερω τον ηχο με οπτικη ινα στο homecinema θα εχω απωλειες στην αποδοση του ηχου? Καλησπερα και απο εμενα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με HT-E5550, κλειδωνει ο ηχος στο 20πτο.......!!!ηθελα να ρωτησω αν παιζει η ταινια με usb απο tv και μεταφερω τον ηχο με οπτικη ινα στο homecinema θα εχω απωλειες στην αποδοση του ηχου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Παιδια νομιζω βρηκα το προγραμμα που πραγματικα αφαιρει το cinavia protection και ειναι αυτο. Τουλαχιστον ετσι αναφερει στο επισημο site του και δεν χανουμε τιποτα να το δοκιμασουμε ετσι δεν ειναι? Αν καποιος το θελει ολοκληρο ας μου στειλει προσωπικο μυνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Θέμα χρόνου ήταν να βγει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ναι αλλα πολλοι λενε οτι στην ουσια αντικαθισταει τον ηχο με πολυ χαμηλοτερης ποιοτητας. Πρεπει να το τσεκαρουμε λιγο για να δουμε αν ισχυει κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Απ' το τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ναι αλλα αν ισχυει κατι τετοιο τοτε αυτο δεν ειναι λυση γιατι για σκεψου να ριπαρης μια bluray ταινια και ο ηχος τελικα να ειναι mp3 και αθλιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μια ταινία είχα πετύχει με αλλοίωση του ήχου για να ακυρώσει το Cinavia, και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν άθλιο. Ήταν σαν να έβλεπα ταινία σε Cinema με κινηματογραφικό φιλμ όπου ο μηχανισμός του είχε απορυθμιστεί και μια γύρναγε το φιλμ πιο αργά, μια πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα