Tuxer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Γεια κ χαρα, εχω κατι φωτο που τις εχω βγαλει στραβα διοτι βγηκαν μεσα απο λεωφορειο, πως μπορω να τις γυρισω αλλες λιγο πιο αριστερα αλλες πιο δεξια εχω το acdsee & το Gimp μπορειτε να μου πειτε πως γινεται ??/ ευχαριστω.
karmen1983 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δες αυτό για το gimp http://gimp.pixtuts.com/gimp-tutorials/photo-retouch/straighten-a-crooked-image και αυτό http://www.wikihow.com/Straighten-a-Horizon-Using-Gimp Αν είχες photoshop γίνεται ακόμα πιο απλά με το ruler tool
Tuxer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 με το crop που εχει κ το acdsee & το gimp προσαπθω αλλα μου κοβει την φωτο να την φερω την ευθεια της θελω..
vaiosgtr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 .... προσαπθω αλλα μου κοβει την φωτο να την φερω την ευθεια της θελω.. μπορεις να το πεις με αλλα λογια επειδη δεν καταλαβαινω ?
Tuxer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Θελω την "μπαταρισμενη " φωτο να την φερω στην ευθεια να την ισιωσω και εχω και καποιες αλλες πιο πολυ στραβες και θελω να τις φερω στην ευθεια τους αυτο εννοω..
vaiosgtr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 νομιζα οτι θα το καταλαβαινεις αλλα δεν πειραζει. κοιτα ειναι απλο 1)Εχεις μια στραβη φωτογραφια 2) την ισωνεις αλλα... μενουν κενα στις γωνιες τωρα εχεις δυο επιλογες: ή θα το κοψεις για να αφαιρέσεις τα κενα που λεγαμε ή να ζωγραφισεις τα κενα και να τα καλυψεις. βεβαια εδω στο τελευταιο ειναι αρκετα δυσκολο σε μερικες φωτογραφιες μπορεις να τα συνδυάσεις κιολας. να το επεκτηνεις οσο μπορεις και μετα να το κοψεις. αυτο ειναι το καλυτερο
Tuxer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 νομιζα οτι θα το καταλαβαινεις αλλα δεν πειραζει. κοιτα ειναι απλο 1)Εχεις μια στραβη φωτογραφια 2) την ισωνεις αλλα... μενουν κενα στις γωνιες τωρα εχεις δυο επιλογες: ή θα το κοψεις για να αφαιρέσεις τα κενα που λεγαμε ή να ζωγραφισεις τα κενα και να τα καλυψεις. βεβαια εδω στο τελευταιο ειναι αρκετα δυσκολο σε μερικες φωτογραφιες μπορεις να τα συνδυάσεις κιολας. να το επεκτηνεις οσο μπορεις και μετα να το κοψεις. αυτο ειναι το καλυτερο " μπορεις να τα συνδυάσεις κιολας. να το επεκτηνεις οσο μπορεις και μετα να το κοψεις. αυτο ειναι το καλυτερο" το τελευταιο που αναφερεις Πως γινεται, γιατι οντως μου αφηνει κενα κ τις κοβω τις εικονες.
vaiosgtr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 δεν υπαρχει αυτοματος τροπος. πρεπει μονος σου να προσπαθησεις να ζωγραφισεις τα κενα. θα σε βοηθησουν και διαφορα εργαλεια αλλα ειναι δυσκολο εαν εχεις πολλες εικονες. οποτε κοψτες να τελειωνει η υποθεση και αλλη φορα σκεψου να σου αρεσουν οι φωτογραφιες που τραβας. γιατι το photoshop μπορει να κανει μεγαλες αλλαγες αλλα δεν μπορει να γινουν ολα και ειδικα στα χερια ενος αρχαριου. φιλικα παντα
Tuxer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 με το gimp τα κανω βρηκα οδηγο με βαση του photoshop http://wooz.gr/photo-howto/%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82 απλα μεσα απο το πουλμαν δεν εχεις κ τις καταλληλες επιλογες ληψης.
vaiosgtr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 ναι μην εγκαταστησεις το photoshop δεν σου χρειαζεται και παλι εαν παρατηρησεις στο λινκ αυτο που κανει ειναι να κοβει την φωτογραφια και δεν ξερω γιατι αλλα η τελευταια εικονα μου δεν δουλευει καλα στο προηγουμενο ποστ Site: http://imageshack.us/a/img694/891/lastanime.gif">Link για να το δεις καλυτερα
Tuxer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 το ειδα οπως κ να εχει απο οσο καταλαβαινω την εικονα την κοβεις εστω κ λιγο..
Tuxer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 19 μου βγηκαν fail κ προσπαθω να τις κανω πιο ορθες δυστηχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα