Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και κανα 3αρι εβδομαδες εβαλα στο Desktop μου, το avast free edition (μεχρι προτινος ειχα το eset internet security)...τωρα τελευταια παρατηρω οτι η ταχυτητα download απο 10 με   12 που ειχα παντα....εχει πεσει στα 3 με 4 μετα βιας 5... και καποιες φορες με το στανιο ανοιγουν οι σελιδες..

Τωρα βεβαια δεν ξερω αν ειναι τυχαιο ,και αν φταιει ο παροχος (που ποτε δεν ειχα προβλημα τοσα χρονια ), αλλα δεδομενου οτι δεν εχω κανει καποια αλλη αλλαγη υποψιαζομαι το avast :huh:

Δημοσ.

Λοιπον ολοι προτεινουνε avast και δεν ξερουν τον χριστο τους.

Και σε μενα κολλαγε το internet και κατεβασα το Microsoft Security Essentials και ειναι κομπλε

Δημοσ.

Και σε μενα κολλαγε το internet και κατεβασα το Microsoft Security Essentials και ειναι κομπλε

Α γεια σου....γιατι τι διαολο ξαφνικα απεκτησα προβλημα....???

Βεβαια απο eset σε avast και τωρα essentials μηπως τα κανω πουτ@@να στο συστημα...?? αν και οταν σβυνω καποιο antivirus φροντιζω να κανω ενα καθαρισμο στην registry επειτα

Δημοσ.

εγω τοσα χρονια που το εχω γιατι δεν εχω καποιο κολλημα ουτε στο λειτουργικο ουτε στο internet?

οσο τον αν φταιει κανε αυτο που ειπε το παιδι απο πανω...καντο μια ολικη καταργηση να δεις αν εγινε καποια αλλαγη...δοκιμασε να το βγαλεις τελειως με το revo uninstaller για να φυγουν και τα αρχεια απτην registry

Δημοσ.

εγω τοσα χρονια που το εχω γιατι δεν εχω καποιο κολλημα ουτε στο λειτουργικο ουτε στο internet?

οσο τον αν φταιει κανε αυτο που ειπε το παιδι απο πανω...καντο μια ολικη καταργηση να δεις αν εγινε καποια αλλαγη...δοκιμασε να το βγαλεις τελειως με το revo uninstaller για να φυγουν και τα αρχεια απτην registry

το εβγαλα και το internet παει σφαιρα.... :-)  Πρωτη φορα antivirus μου δημιουργει τετοιο προβλημα....

Δημοσ.

ε που ησουνα ποσο καιρο να μας διδαξεις...

Δημοσ.

Ναι βεβαια το MSE δεν ειναι αντιvirus και κανει πανω κατω την ιδια δουλεια με το να μην εχεις τιποτα στο πισι σου. ..

Κατα τα αλλα ωραια η ιστορια σου:-)

Επισης τι προιστορικα πισι εχετε ακομη που καταλαβαινετε διαφορα αν εχει το πισι αντιιικο ή οχι πανω ?

Δημοσ.

Βασικά είναι κλασικό πρόβλημα του avast όπου σε άλλους το εμφανίζει ενώ σε άλλους όχι, δίχως να έχει να κάνει το hardware του pc (βλπ. προϊστορικό, που αναφέρατε πιο πάνω). 

Θα μπορούσες απλά να κλείσεις μόνιμα το web shield. 

Δημοσ.

Δυστυχώς το avast ενώ γίνεται ολοένα και καλύτερο απο πλευράς προστασίας, φαίνεται οτι βγάζει τα περισσότερα bugs απο όλα τα free. Εγώ πάντα το βάζω σε custom, και έχω μόνο file shield, script, network και behavior. Ούτε mail, web,im, p2p αυτά είναι για marketing και φέρνουν και προβλήματα.

Ακόμα και έτσι, βλέπω οτι δεν είναι όσο ελαφρύ ήταν, μπορεί να έχει χαμηλή ram αλλά δεν λέει κάτι.

Το avira που στην 2013 στην αρχή είχε πολλά διαφημιστικά popups πλέον τα ελάττωσαν πολύ και είναι καλό, όπως πολύ καλό είναι το avg 2013 και το panda.

Το mse είναι το καλύτερο σε συμβατότητα, υστερεί λίγο σε προστασία, αλλά το συμπαθώ.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως βλεπω οι αποψεις διιστανται... :P

Γεγονος ειναι παντως οτι το avast εχει πανω ενα σωρο..."μπιχλιμπιδια" αλλα ακομα και οταν απενεργοποιησα καποια απο αυτα φως δεν ειδα....Τωρα αν το mse ειναι καλυτερο η χειροτερο ...θα το δειξει ο χρονος....

Παντως για μενα πιο "διακριτικο" απο ολα ειναι το ESET (και το internet security και το antivirus).....αλλα αρκετα το ταισα... :-)

Δημοσ.

το mse φαινεται συμπαθητικο αλλα εχω ακουσει δεν εχει και τοσο μεγαλα ποσοστα σε θεμα εντοπισης ιων...γιαυτο και ειμαι με avast...αλλα ακουω πολλους οτι ειναι βαρυ με bugs οπως ειπε και ο flik...εμενα προσωπικα ρολοι δουλευει..να αλλαξω σε κανενα avira? αν και δεν μου αρεσε γιατι ηταν καπω σπαστικο γιατι ειχα προβλημα με τα updates ηθελε να τα κανω χειροκινητα..με το mse θα αναγκαζομαι να μπαινω σε safe mode για scan με malwarebytes & superantispyware

Δημοσ.

το mse φαινεται συμπαθητικο αλλα εχω ακουσει δεν εχει και τοσο μεγαλα ποσοστα σε θεμα εντοπισης ιων...γιαυτο και ειμαι με avast...αλλα ακουω πολλους οτι ειναι βαρυ με bugs οπως ειπε και ο flik...εμενα προσωπικα ρολοι δουλευει..να αλλαξω σε κανενα avira? αν και δεν μου αρεσε γιατι ηταν καπω σπαστικο γιατι ειχα προβλημα με τα updates ηθελε να τα κανω χειροκινητα..με το mse θα αναγκαζομαι να μπαινω σε safe mode για scan με malwarebytes & superantispyware

Δεν έχει μεγάλα ποσοστά όντως. Αλλά η αλήθεια είναι οτι επικεντρώνονται στους σημαντικούς ιούς, βέβαια παραμένει λίγο κατώτερο. Ο λόγος είναι οτι επειδή θέλουν να έχουν 0% false alarms που όντως έχουν, αναγκαστικά μειώνουν την ανίχνευση ιών με μεθόδους heuristics κτλ. Για έναν προσεκτικό χρήση αρκεί όμως. Είναι στις ΗΠΑ το 2ο σε χρήση av και είναι λογικό απο τη στιγμή που ενσωματώθηκε και στα w8 και θα καθιερωθεί στην top 3άδα σίγουρα.

Αν σου δουλεύει ρολόι και δεν σου φαίνεται πιο βαρύ όχι μη πας αλλού. Είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο free σε προστασία. Το avira δεν είναι όπως παλιά, έχασε λίγο απο τα ποσοστά ανίχνευσης. Δε ξέρω με το cloud που βγάζουν τώρα (αργά βέβαια) και όταν το ενσωματώσουν και στη free έκδοση πως θα πάει. Προς το παρόν, τώρα που σταμάτησαν και τα πολλά popups που έβαλαν στην 2013 έκδοση (και ήταν πολλά) είναι μια καλή λύση. Και για αυτό όμως ακούγονται προβλήματα, bsod τύπου.

Δε ξέρω αν έχεις δοκιμάσει το avg. Πολύ καλή εξέλιξη απο την 2012 έκδοση, πρέπει να συνεχίσει για να βγάλει τη ρετσινιά απο πάνω του που απέκτησε την δεκαετία του 2000.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...