Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους  ζητώ συγνώμη για την τοποθέτηση του θέματος μου στο άκυρο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό... η έτσι νομίζω !  το θέμα μου αφορά μια μητρική κάρτα από έναν acer asprire 5552g -P343G50Mnkk   με S/N LXRC60202304859b4A1601   KAI SNID  04836743416   MODEL NUMBER   PEW76  . κατέβασα λάθος bios και δεν ανοίγει ο υπολογιστής  το έστειλα στην echo it θεσσαλονικη  που είναι αντιπρόσωπος της acer και δεν το πιάνει η εγγύηση  μου είπε πως έκαψε μητρική και θέλει 335 ευρό  βρήκα στο ebay  μια http://cgi.ebay.com/...#ht_2603wt_1139 αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδιες. μπορείτε να μας βοηθήσετε σας παρακαλώ , δεν ξέρω τι να κάνω. ευχαριστώ πάρα πολύ . Επίσης θα ήθελα κάποιον τρόπο να δω πως όντως έχει καμένη μίτρα, αν γίνετε βεβαία . ¨)

Δημοσ.

Γεια σε όλους  ζητώ συγνώμη για την τοποθέτηση του θέματος μου στο άκυρο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό... η έτσι νομίζω !  το θέμα μου αφορά μια μητρική κάρτα από έναν acer asprire 5552g -P343G50Mnkk   με S/N LXRC60202304859b4A1601   KAI SNID  04836743416   MODEL NUMBER   PEW76  . κατέβασα λάθος bios και δεν ανοίγει ο υπολογιστής  το έστειλα στην echo it θεσσαλονικη  που είναι αντιπρόσωπος της acer και δεν το πιάνει η εγγύηση  μου είπε πως έκαψε μητρική και θέλει 335 ευρό  βρήκα στο ebay  μια http://cgi.ebay.com/...#ht_2603wt_1139 αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδιες. μπορείτε να μας βοηθήσετε σας παρακαλώ , δεν ξέρω τι να κάνω. ευχαριστώ πάρα πολύ . Επίσης θα ήθελα κάποιον τρόπο να δω πως όντως έχει καμένη μίτρα, αν γίνετε βεβαία . ¨)

Δημοσ.

δε φαίνεται απλά αφού έγραψες λάθος bios δε μπορεί να διαβάσει το bios ώστε να ξεκινήσει ο υπολογιστής είναι σαν να έκαψες την eeprom = bios.. πάρε μια καινούρια μητρική δε είναι ανάγκη να είναι ίδια. απλά να μονταρεις τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Μεγαλος απατεωνας ο τυπος λεμε.

Δημοσ.

Εγω περασα λαθος bios αλλα το pc τρεχει κομπλε...(σχετικα) τωρα κατεβασα το last bios (foxconn μητρικη) παω να φλασαρω με ftp το .bin αρχειο μου πεταει error 25 οτι καποια regions δεν ειναι writable και τα σχετικα... δοκιμασα να φλασαρω με afudos το .rom file μου πεταει checksum fail (επειδη εχω bios αλλης μητρικης?) μηπως ξερει κανεις πως να κανω override τα checks? βρηκα ενα afudos που εκανε force flash αλλα δεν εκανε δουλεια εμενα αδρανης και δεν φλασαρε τιποτα...

Μητρικη = h67m-v foxconn(B2 stepping.... \o/ plaisio -.-)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νομίζω πως βρήκα τι έφταιγε αλλά εχω κάνει και ένα άλλο post για το θέμα . Πάντως βγάζοντας την μπαταρία έγινε reset στα bios και το laptop άνοιξε. Ακούω τον ήχο δηλαδή. γιατί η οθόνη δεν ανάβει καθόλου..

Δημοσ.

Νομίζω πως βρήκα τι έφταιγε αλλά εχω κάνει και ένα άλλο post για το θέμα . Πάντως βγάζοντας την μπαταρία έγινε reset στα bios και το laptop άνοιξε. Ακούω τον ήχο δηλαδή. γιατί η οθόνη δεν ανάβει καθόλου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...