sotospkn429 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Γεια σας σημερα μου δωσανε ενα usb kingston αυτο συγκεκριμενα http://www.kingston.com/en/support/technical/products?model=DT100G2 στο οποιο του κανανε διαμορφωση και απο 8gb και εγινε 4 mb, εχω δοκιμασει οτι μπορουσα αλλα τιποτα ακομα. Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 α.μηπως ειναι προβληματικο? β.μηπως ειναι κανα κινεζικο? β.πηγαινε στο disk management και σβησε απο εκει ολα τα partitions και ξαναφτιαξτο. γ.δες αν δινει και η Kinston τιποτα εργαλεια για να το φτιαξεις.
sotospkn429 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Εψαξα να βρω καποιο tool αλλα δεν βρηκα κατι γι'αυτο. Ειχα μπει και στο disk managment αλλα δεν βρηκα κατι.Κινεζικο δεν νομιζω να ειναι.
sotospkn429 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 http://prntscr.com/12lkh2 Εβαλα ενα προγραμμα να δω μηπως μου βγαλει τιποτα παραπανω και λεει 8192(4,0mb) βοηθαει καθολου αυτο?
sotospkn429 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Οτι ενεργειες εχω κανει μονο τα 4mb με αφηνει να επεξεργαστω.
gtsamour Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Κατέβασε το SD Formatter της Panasonic, είναι δωρεάν και λύνει τετοια θέματα https://www.sdcard.org/downloads/formatter_3/ Εχει και επιλογή format size adjustment, μαλλον αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα.
sotospkn429 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ευχαριστω πολυ αλλα τελικα ουτε με αυτο εγινε κατι ,λογικα χαλασε.
panos1550 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Αν σβήσεις τελείως το partition από τον disk manager όπως ειπώθηκε και πας μετά να κάνεις format, τι επιλογές σου δίνει ως προς το file system (FAT32, NTFS)? Γιατί βλέπω στο screenshot ότι το φλασάκι είναι φορμαρισμένο σε FAT12 και άρα είναι λογικό να έχεις περιορισμό στο capacity...Αυτό το FAT12 πώς προέκυψε?? Μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά στο format?
Peperone Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 κάποιο λάθος έγινε στην επιλογή file system. το fat12 υποστηρίζει το πολύ μέχρι 32MB partition
Bspus Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Εχεις dvd windows 7? Προσπαθησε να bootαρεις απο το dvd με το usb μεσα. Εκει λιγο πριν εγκαταστησεις windows υπαρχει επιλογη για διαμορφωση partitions Δες αν μπορεις να σβησεις ολα του usb και να ξαναφτιαξεις. Φυσικα δεν προχωρας στην εγκατασταση! Ξερω οτι ακουγεται καπως περιεργη συμβουλη, αλλα μου εχουν τυχει δισκοι που εφτιαξαν ετσι
sotospkn429 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δεν ξερω πως το καταφεραν και εγινε ετσι θα δοκιμασω και αυτα και θα σας πω. Αν σβήσεις τελείως το partition από τον disk manager όπως ειπώθηκε και πας μετά να κάνεις format, τι επιλογές σου δίνει ως προς το file system (FAT32, NTFS)? Γιατί βλέπω στο screenshot ότι το φλασάκι είναι φορμαρισμένο σε FAT12 και άρα είναι λογικό να έχεις περιορισμό στο capacity...Αυτό το FAT12 πώς προέκυψε?? Μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά στο format? Το δοκιμασα και αυτο και δεν μου δινει επιλογες οτι γινεται μονο με τα 4 Mb. ΜΟυ βγαζει μονο FAT(σκετο) exFAT,NTFS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα