Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά η Ιντεάλ πληροφορική είναι τελείως απαράδεκτη ,τους πήγα το λάπτοπ (TOSHIBA Sαtelite l655-121) 2 φορές και ενώ τους επισήμανα το πρόβλημα ,δεν έφτιαξαν απολύτως τίποτα και μου λένε πως το λάπτοπ είναι μια χαρά και να κάνω φορμάτ το λάπτοπ και δεν θα το ξαναπαρουσιάσει ,εγώ τους είπα πως είναι θέμα hardware αλλά αυτοί επέμειναν πως είναι θέμα software.Τι να κάνω τους πιστεύω και κάνω επαναφορά λειτουργικού αλλά φυσικά το πρόβλημα παρέμεινε ,φυσικά πριν λήξει η εγγύηση τσιμπώ μια επέκταση εγγύησης ,

το πρόβλημα έχει ως εξής το λαπτοπ έχει προβληματική vga θύρα και όταν συνδέω μια οθόνη και δείχνει μόνο στην εξωτερική οθόνη  δείχνει μεν εικόνα αλλά μερικές φορές τρεμοπαίζει η φωτεινότητα ,για να εξακριβώσω πως είναι ελαττωματικό αλλάξα τα καλώδια vga ,τίποτα άλλαξα οθόνες και στις 2 το ίδιο,αλλάξα drivers πάλι τα ίδια όποτε κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα πως η vga θύρα είναι ελαττωματική.Το θέμα είναι πως αν και έχω την απόδειξη ,την απόδειξη της επέκτασης την έχω χάσει θα το δεχτούν το λάπτοπ ή τσάμπα θα τρέχω;

Πάντως η Ιντεάλ πληροφορική είναι απαράδεκτη και πουλάνε ελαττωματικά λάπτοπ, εγώ δεν θα ξαναπάρω ποτέ laptop από Ελλάδα αλλά από το εξωτερικό ,που είναι και πιο φτηνά και πραγματικά καλά και όχι bgrade ξεστοκάρισμα..

Δημοσ.

είσαι σίγουρος πώς δεν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου? μόνο στην vga  το κάνει αυτό ? στην οθόνη του λάπτοπ φαίνονται όλα εντάξει?  

Δημοσ.

ναι στην οθόνη του φορητού φαίνονται όλα μια χαρά,αντίθετα μόλις το βάζω σε εξωτερική οθόνη αρχίζουν τα προβλήματα,θα δοκιμάσω να το συνδέσω και με hdmi για να δω αν το κάνει και εκεί ,το θέμα είναι θα το δεχτούν?

Δημοσ.

ε λογικά πρέπει να το δεχτούν, αν δεν φαίνεται και ανοιγμένο ή με σημάδια(γρατσουνιές,χτυπήματα). 

Βάλτο και μπροστά τους να δουν τη παίζει

Δημοσ.

πήρα τηλέφωνο και ισχύει ευτυχώς η εγγύηση ,θα τεστάρω και με hdmi καλώδιο και αν δεν γίνει κάτι θα το πάω πίσω..

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα το είχα πάει 2 φορές και για αλλά θέματα αλλά με έβγαλαν τρελό και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα το λάπτοπ

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα το είχα πάει 2 φορές και για αλλά θέματα αλλά με έβγαλαν τρελό και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα το λάπτοπ

φοβησέ τους και λίγο..καταγγελίες και λοιπά.

λες και τα βάζουν απο την τσέπη τους κάνουν.

αν βαριούνται να δουλέψουν αυτή.. δεν φταίει ο κοσμος που ταλαιπωρείται απο το service τις κάθε "εταιρίας"

Δημοσ.

αυτό μάλλον θα κάνω θα τους πω πως θα τους καταγγείλω στην TOSHIBA EUROPE και στο ΙΝΚΑ..

απο την πρώτη στιγμή έπρεπε να το πράξεις. 

"αγρίεψε" και λίγο..καλό κάνει ^_^

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά επανέρχομαι ξανά το σύνδεσα σε hdmi και φυσικά δεν το ξανάκανε ,μόλις βρω χρόνο θα τους το πάω πίσω

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα καλωδίου; Και εγώ κάποιες φορές με κάποια καλώδια παιδεύομαι μέχρι να σταματήσει το τρεμόπαιγμα. Δοκίμασε και με άλλα καλώδια VGA

Δημοσ.

Κι εμενα μου χει τυχει να μη δειχνει καλα η οθονη και τελικα εφταιγε το VGA καλωδιο, ειχε τσακισει εσωτερικα χωρις να φαινεται τιποτα εξωτερικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...