kostas_dr Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Καλές βόλτες και καλές αγορές. Αν θες μετά, πες ποιά τελικά πήρες και εντυπώσεις. Πάντα χρήσιμο είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlboroRed Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Καλές βόλτες και καλές αγορές. Αν θες μετά, πες ποιά τελικά πήρες και εντυπώσεις. Πάντα χρήσιμο είναι. Φίλε μου κοίταγα τώρα στο Skroutz και κοίτα τι βρήκα!!!!! με συμφέρει?? έχει και 3D βλέπω τα πάντα όλα! για δες! http://www.skroutz.gr/s/1770045/Toshiba-32TL933G.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Την ειχαν πριν μερικες ημερες και αλλα καταστηματα στην ιδια τιμη. Απο τα καλυτερα vfm των ημερων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παίδες εγώ έχω μια 7950 κάρτα γραφικών που τα παίζει όλα σε Ultra έχει HDMI υποδοχή και θεωρώ ότι κάνει, τώρα κοίταξα και η Samsung έχει 50Hz ενώ η LG έχει 100Hz νομίζω .. έχει αυτό διαφορά?? γιατί θα παίζω αρκετά και θα βλέπω ταινίες HD όποτε θέλω να έχω καλή ποιότητα σε όλα τα χρώματα. ( σε περιπτώσει που δεν κάνει το HDMI disqualified θα πάρω ανταπτορα για VGA.) http://www.ebw.gr/el/Product/10450/VGA-HD-15-to-HDMI-kalodio-VGA-SE-HDMI-CABLE-Convertor-Metatropeas-apo-VGA-se-HDM Να σε περιπτώσει που δεν κάνει το βύσμα στην κάρτα μου η VGA θυρα αφου εχεις αυτην την καρτα σου ειναι αχρηστη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Φίλε μου κοίταγα τώρα στο Skroutz και κοίτα τι βρήκα!!!!! με συμφέρει?? έχει και 3D βλέπω τα πάντα όλα! για δες! http://www.skroutz.gr/s/1770045/Toshiba-32TL933G.html Και αυτή, είναι μια καλή πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlboroRed Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τι λέτε να την πάρω?? αν είναι θα πάω να την πάρω αύριο. Αξίζει???? Την Βγάλανε οι κερατάδες!!!!! από προσφορά πάλι στα 390.... άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πήγαινε στην EH5000, όσο προλαβαίνεις ακόμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πήγαινε στην EH5000, όσο προλαβαίνεις ακόμα! θέλει 3 θυρες HDMI όμως. Λαθος μου, μαλλον 2 χρειαζεται, οποτε ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlboroRed Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Την πήρα λοιπόν πολύ όμορφη εικόνα(την έβαλα στο mode ψυχαγωγία που έχει ποιο ζεστά χρώματα) με προβληματιζει το γεγονός ότι το πίσω μέρος είναι από φτηνιάρικο πλαστικό τουλάχιστον έτσι δείχνει... κατά τα άλλα είναι πολύ καλή . φυσικά δεν είχε HDMI καλώδιο μέσα...και αναγκάστηκα να πάω στο Πλαίσιο τις γλυφάδας και να δώσω 15ευρώ(εξωφρενικό ποσό κατά τι γνώμη μου για ένα καλώδιο) αυτά... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ που με βοηθήσατε στην επιλογή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Την EH5000 πήρες τελικά; Σε κάθε περίπτωση, καλορίζικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα