Προς το περιεχόμενο

Samsung vs LG

MarlboroRed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλοι μου, 

Θα ήθελα τις συμβουλές σας και τις γνώμες σας για τις δυο παρακάτω τηλεοράσεις πρωταρχικός ρόλος θα είναι σαν Μόνιτορ και πολύ λίγο για TV ,+ για κονσόλα XBOX 

Samsung UE32EH5000W - LG 32LS5600

το budget μου είναι έως 320-330 ευρώ 

Αν υπάρχει κάποια ανάλογη σε inches και τιμή ας την προτείνεται

Ευχαριστώ  

Επεξ/σία από MarlboroRed
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ καλη επιλογη και ψηφιζω samsung.

Φίλε μου σε ευχαριστώ απο τι είδα απο περαιτέρω ψάξιμο έχει μόνο HDMI οπότε άμα θέλω να συνδέσω και το PC και το XBOX δεν γίνεται λες να τα δώσω τα 30 ευρα... η LG τι λέει από ποιότητα?

Η Samsung έχει καλύτερη εικόνα και πολύ καλύτερο ενσωματωμένο media player που κάνει αναπαραγωγή DTS.

Τις έχεις δει να παίζουν; Δεν ξέρω, εσένα μπορεί να σου κάνει κλικ η εικόνα της LG.

• Like 1

Η Samsung έχει καλύτερη εικόνα και πολύ καλύτερο ενσωματωμένο media player που κάνει αναπαραγωγή DTS.

Τις έχεις δει να παίζουν; Δεν ξέρω, εσένα μπορεί να σου κάνει κλικ η εικόνα της LG.

Οχι σκόπευα εντός της εβδομάδος να επισκεφτώ ένα κατάστημα να τις δω να παίζουν πριν αγοράσω κάτι 

Ειναι πιθανό η SAMSUNG να εχει 2 HDMI, καλυτερα να τη δεις απο κοντα να δεις με σιγουρια τι γινεται. Αν θες τωρα ολες τις συσκευες συνδεδεμενες πας σε LG οι διαφορες στην εικόνα αμφιβάλλω αν θα ειναι αξιες λογου αλλα καλυτερα να τις δεις μηπως και σου κανει διαφορα, αν ειναι να συνδεσεις PC επανω δε θα σε πειραξει η μη αναπαραγωγη DTS απο τον ενσωματωμενο Player

• Like 1

αν ειναι να συνδεσεις PC επανω δε θα σε πειραξει η μη αναπαραγωγη DTS απο τον ενσωματωμενο Player

Σωστό και αυτό.

Πάντως βλέπω πως η samsung αναφέρεται πως έχει 2 hdmi

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE32EH5000-LED-TV-32-UE32EH5000.htm

• Like 1

Βασικα δεν εχω καταλαβει αν ο marlboroRed με μια πιο προσεχτικη ματια στο θεμα, τι ακριβως θυρες χρειαζεται και ποσες HDMI νομιζει οτι εχει η SAMSUNG. Το PC σου με τη θυρα σκοπευεις να το συνδεσεις γιατι εχω μια υπόνοια ότι χρειαζεται και VGA. Εχω μπερδευτει λιγο

• Like 1

Παίδες εγώ έχω μια 7950 κάρτα γραφικών που τα παίζει όλα σε Ultra έχει HDMI υποδοχή και θεωρώ ότι κάνει, τώρα κοίταξα και η Samsung έχει 50Hz ενώ η LG έχει 100Hz νομίζω .. έχει αυτό διαφορά?? γιατί θα παίζω αρκετά και θα βλέπω ταινίες HD όποτε θέλω να έχω καλή ποιότητα σε όλα τα χρώματα. ( σε περιπτώσει που δεν κάνει το HDMI disqualified θα πάρω ανταπτορα για VGA.)

Βασικα δεν εχω καταλαβει αν ο marlboroRed με μια πιο προσεχτικη ματια στο θεμα, τι ακριβως θυρες χρειαζεται και ποσες HDMI νομιζει οτι εχει η SAMSUNG. Το PC σου με τη θυρα σκοπευεις να το συνδεσεις γιατι εχω μια υπόνοια ότι χρειαζεται και VGA. Εχω μπερδευτει λιγο

http://www.ebw.gr/el/Product/10450/VGA-HD-15-to-HDMI-kalodio-VGA-SE-HDMI-CABLE-Convertor-Metatropeas-apo-VGA-se-HDM

Να σε περιπτώσει που δεν κάνει το βύσμα στην κάρτα μου 

Και η LG έχει πραγματικά 50Hz. Αλλά μην σε προβληματίζει ιδιαίτερα.

Σε 32αρα, η διαφορά δεν είναι και τόσο έντονη. Αν θες να πας σε πραγματικά 100Hz , τότε το ποσό ανεβαίνει αρκετά.

• Like 1

Και η LG έχει πραγματικά 50Hz. Αλλά μην σε προβληματίζει ιδιαίτερα.

Σε 32αρα, η διαφορά δεν είναι και τόσο έντονη. Αν θες να πας σε πραγματικά 100Hz , τότε το ποσό ανεβαίνει αρκετά.

Εμένα με ενδιαφέρει να είναι Full HD 1080p τίποτα άλλο απλά ρωτάω αν παίζει πολύ ρόλο τα Hz 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...