Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο που και ως που υπαρχει μονοπωλιο ρε φιλε?

Φιλε ανοιξε τα ματια σου και κοιτα γυρω, ειναι μεγαλο το χασμα μεταξυ amd και Intel οσον αφορα τα desktop cpu's, ειδικα στο high-end τμημα. Αλλο αν δεν θελεις να το παραδεχτεις για προσωπικους λογους.

Δημοσ.

Όλα αυτά γιατί δεν τους πολυενδιαφέρει το desktop.

Καλά ναι, ας έχανε στα πάντα ο 3770K από τον 8350 τώρα και θα σου έλεγα εγώ αν θα τους ενδιέφερε.

• Like 1
Δημοσ.

Και να έχανε πάλι θα πούλαγε τα κέρατα της

Ίσως βέβαια έτσι λόγω κύρους έκανε κάτι και έβγαζε κάτι με πάνω από 4 πυρήνες

Δημοσ.

Σιγά το άλμα, στη πράξη δεν είναι πουθενά ουσιαστικά πιο γρήγορος

Στους sandy κάτι παίχτηκε και μετά με το σταγονόμετρο

Δημοσ.

οντως κανα 10% αυξηση θα παιξει, αλλα για οσους κλοκαρουν θα υπαρχει εκει μεγαλο κερδος λογικα. Με τη μλκια που εχει κανει στους ivy με το heatspreader και τις απαραδεκτες θερμοκρασιες, ουσιαστικα δεν απολαμβανεις τα κερδη των 22nm σε σχεση με sandy, μαλλιστα και χειροτερα εισαι κατα περιπτωσεις. Αν αυτο ομως λυθει (που ετσι λενε), τοτε μπορει να εχεις μονο 10% αυξηση σε ιδια συχνοτητα, αλλα θα χτυπας και 500mhz παραπανω κατα μεσο ορο σε ομοιες συνθηκες οποτε θα παρεις και αποκει αλλο ενα 15% και θα καταληγεις στο +30% που δεν ειναι και ασχημα...

Τεχνητο βεβαια αφου θα συμβαινει λογω των "κακων" ivy και οχι λογω πραγματικης εξελιξης...αλλα κρινοντας εκ του αποτελεσματος παραμενει ενα +30% που ειναι ικανοποιητικοτατο!

Δημοσ.

Φιλε ανοιξε τα ματια σου και κοιτα γυρω, ειναι μεγαλο το χασμα μεταξυ amd και Intel οσον αφορα τα desktop cpu's, ειδικα στο high-end τμημα. Αλλο αν δεν θελεις να το παραδεχτεις για προσωπικους λογους.

Στο high-end συμφωνω.Αλλα μονο εκει.Στο χασμα τιμων 70-140 ευρω δεν υπαρχoυν σοβαρες προτασεις Intel

Και ο βασικοτερος λογος που η Intel ειναι μπροστα απο την AMD στις πωλησεις ειναι τα ετοιμα pc-λαπτοπ,που σχεδον ολα εχουνε Intel.

Δημοσ.

Σιγά το άλμα, στη πράξη δεν είναι πουθενά ουσιαστικά πιο γρήγορος

Στους sandy κάτι παίχτηκε και μετά με το σταγονόμετρο

Μια χαρά άλμα ήταν, καμία σχέση σε Single-Threaded.

Σε Unoptimized παιχνίδια όπως το AC3, ο i7 έχει τα διπλά FPS από έναν Q9550.

• Like 1
Δημοσ.

βρήκες κι εσύ σοβαρό παραδείγμα που η κάρτα υπολειτουργεί

Συνολικά πάντως δε θεωρούσα ότι άξιζε κάτι αυτή η αναβάθμιση εκτός αν είχες διπύρηνο

Δημοσ.

Δεν υπολειτουργεί καμία κάρτα, απλά το παιχνίδι δεν βλέπει τους Quad, βλέπει μόνο 2 πυρήνες, συνεπώς θες πολύ δυνατούς 2 πυρήνες..

Δημοσ.

δε ξέρω τι έφτιαξαν μετά και το όχι, θυμάμαι όμως πολύ καλά ότι πολλών οι κάρτες δεν ανέβαζαν πάνω από 50% usage

Για τα μπάζα το παιχνίδι

Πάντως σοβαρά τώρα πόσο πιο δυνατούς πυρήνες είχε αυτός ο i7 σε σχέση με έναν q9xx, δε νομίζω ότι ήταν αξιόλογη η διαφορά

Δημοσ.

Οριστε και κατι πανω στο θεμα σας οποιος ενδιαφερεται του ριχνει μια ματια ..

http://www.hwbox.gr/reviews/3189-amd-phenom-ii-920-940-review-mporei-i-amd-na-antagonistei-epitelous-tin-intel.html

Στα πιο καινουργια παιχνιδια πχ AC3 κτλ  δεν εχω κατσει να δω τι διαφορες θα ειχαν .Βεβαια η λογικη λεει οτι καποιος με Q9550 θα πηγε μετα σε sandy και οχι σε 920 .Oπως και τωρα καποιος με ivy δεν υπαρχει λογος να παει σε has,ενω εγω πχ εχω λογο να παω :P.

Δημοσ.

Nαι ενταξει αν πας σε oc τωρα ομως ,ο 920 ειναι πολυ ανωτερος σε σχεση με τον Q9550 βαση της κουβεντας σας ...Ο 940 η πρωτη εκδοση κλοκαρει max 4 και εκει με 1.40 ρευματα ,σε πανε φυλακη δηλαδη .χαχαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...