umbrella co. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 imho περίμενε Skylake Ζησε μαη μου να φας τριφυλλι skylake http://news.softpedia.com/news/Intel-s-2015-and-2016-CPUs-Are-Skylake-and-Skymont-237504.shtml
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ούτε Broadwell αξίζει να πάρει... imho το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ελπίζει μπας και βγει επιτέλους κάνας 6core/12thread στην τιμή που είναι τώρα ο 3770/4770 1
Millennium Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Άμα πουλάει τετραπύρηνους με HT ή χωρίς με τέτοιες τιμές γιατί να βγάλει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ελπίζουμε κάτι από τις κονσόλες τουλάχιστον...
rfc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ούτε Broadwell αξίζει να πάρει... imho το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ελπίζει μπας και βγει επιτέλους κάνας 6core/12thread στην τιμή που είναι τώρα ο 3770/4770 Με τι TDP ομως? Αν ειναι στα 75W και κατω μια χαρα, γιατι απο τα 125-135 εχουμε φυγει 1μιση χρονο τωρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 όσο βγει, αρκεί να μην είναι στο "premium" platform...
Spartan117 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ελπίζουμε κάτι από τις κονσόλες τουλάχιστον... Με τα APU να τρέχουν στα 1.6/2.0 ghz στις νέες κονσόλες δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σημαντικό στα games, τουλάχιστον στο προσεχες μέλλον, για τους επεξεργαστές. Οποιος έχει Sandy/Ivy/Haswell δεν νομίζω να χρειαστεί να αλλάξει CPU για τα επόμενα 4~ χρονια. Τώρα προσπαθούν να κάνουν offload AI calculations στην GPU για να μην φορτώνει ο επεξεργαστής... Τα παιχνίδια όσο πάνε εκτος των mmo, θα γίνουν όλο και πιο πολύ GPU bound. Γι' αυτους που θέλουν CPU για video editing και multi-threaded γενικά διαδικασίες η Intel θα συνεχίσει να βγάζει τις "extreme" εκδόσεις προηγουμενης γενιάς σε αστρονομικά ποσα... Γιατί μπορεί.
IOSTEFO Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Πάρτε και μια γεύση από τις δικές μας τιμές cpu και mobo. http://tweakers.net/categorie/46/processors/producten/#filter:q1ZKKkrMS_FMKVayijY0jNVRKkhMT1WyMoQwgjOrQBwDAyC3KDM51TczT8kKyCkuSE12y8wpSS0C6qtWMjYEkWWJOUBDlMwsLIyUYmtrawE http://tweakers.net/categorie/47/moederborden/producten/#filter:q1YqSExPDc6sSlWyMjQw0FEqKMpMTvXNzFOyAnKKC1KT3TJzSlKLipWsqpWMzQ1AVFlijpJVtJKZhYWRUmxtbS0A
akisk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Τα μεγάλα gains βρίσκονται σε εφαρμογές που θα κάνουν χρήση του καινούριου σετ εντολών AVX2 (wikipedia: Suitable for floating point-intensive calculations in multimedia, scientific and financial applications). Αυτό βέβαια ελάχιστο αντίκτυπο* θα έχει στο μέσο / power user, οπότε λογικό είναι να λένε κάποιοι "θα μείνω με το Nehalem μέχρι τη 2α παρουσία" *Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάποιο mainstream πρόγραμμα που να κερδίζει από το AVX, αν κάνω λάθος διορθώστε με.
The__Blade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Τρίτη γενιά ίδια απόδοση. http://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i7-4770K_Haswell/ Με αυτό το o/c headroom δεν τον βλέπω να τα βγάζει πέρα με τον 2600k @ 4.6 που χρησιμοποιώ. Αυτά παθαίνει η αγορά όταν υπάρχει dominant player, και ο ίδιος o dominant player όταν εφισυχάζει. Σύντομα με τον STEAMROLLER θα της βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι η AMD. Τα νούμερα που έχω δει μιλλούν για stok performance του 9350 πάνω από 9 στο Cinebench + τεράστια αύξηση στο single thread.
GP7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μα πώς είναι δυνατόν σε κάποια benches ο 4770Κ να είναι έστω και απειροελάχιστα πίσω από τον 3770Κ? Το είχε επισημάνει και ο Thresh λίγο παραπίσω, αλλά πραγματικά δε χωνεύεται τέτοιο πράγμα. Κι επειδή κι εγώ ανήκω στους χρήστες που ενδιαφέρονται για την "ωμή" επεξεργαστική δύναμη ενός cpu και όχι για τα ενσωματωμένα του γραφικά, για ακόμα μία γενιά βλέπω τα ίδια πράγματα. Κανένας λόγος αναβάθμισης από sandy/ivy, και από nehalem όσον αφορά εμένα προσωπικά. 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εγω θα ελεγα,"οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια" ελεος και απο nehalem???αν ειναι να ευλογησουμε ολοι τα γεννια μας και να τελειωνει το θεμα upgrade.
f1vettel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μετα τους Faildozer,σειρα εχουν οι Ηasfailed. Aγοραστε Intel Core i7,οι μοναδικοι επεξεργαστες που ειναι χειροτεροι των προκατοχων τους! Μπεεεεεεεεεεεεεε...
The__Blade Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μετα τους Faildozer,σειρα εχουν οι Ηasfailed. Aγοραστε Intel Core i7,οι μοναδικοι επεξεργαστες που ειναι χειροτεροι των προκατοχων τους! Μπεεεεεεεεεεεεεε... +1 Haswell = IntelDozer
NT1G Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 +1 Haswell = IntelDozer Ε ; Γράφτηκε αλλού, 4770K @ 4.6 = 3770K @ 5.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα