Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο mobo μεχρι τωρα στην ελληνικη αγορα τι αξιζει?? Μονο στο πλαισιο βρηκα βασικα.

Είπαμε είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κανονικά στα ράφια ήταν να δούμε το 1150 μετά τις 8/6. Τώρα αυτοί στο πλαίσιο που τα βρήκαν αυτά εντύπωση μου κάνει.

Δημοσ.

Θερμοκρασίες @ techpowerup review

temps_idle.giftemps_load.gif

Βόλτ δεν λένε όμως για τον 3570&3770

Ασάφειες πολλές....
Δεν αμφιβάλω ότι στα 3570k  & 3770k ειναι παραπάνω τα βολτ.
Τυχαίνει να έχει δηλ. δυo τσιπάκια Ivy στα 4,5 Ghz και με stock cooler!! ενώ ο υπόλοιπος κόσμος δυσκολεύεται να πιάσει τα 4,4 Ghz με  aftermarket coolers.
Ο άλλος γράφει 10 βαθμούς διαφορά στα 3,7ghz με prime95 10 λεπτών 4770k 100oC και 3770k 90oC και εδώ  10 βαθμούς σχεδόν χαμηλότερα απο τον 3770k. Μάλλον οτι τους συμφέρει περισσότερο τους λέει να γράφουν. 

Btw...ο reviewer ειναι ο πιτσιρικάς που τελειώνει φέτος το λυκειο?

Υ.Γ. Δεν βλέπω να πιάνουν πολλά τα Haswell(τα πρωτα) με αέρα και νερό!
Δημοσ.

Στην αρχη σκεφτηκα να σκοτωσω το μηχανημα μου και να παω για 4670k/4770k. Βλεποντας ομως οτι η διαφορα ειναι ελαχιστη και δεν αξιζει παλι απο την αρχη ακριβη mobo και cpu, θα μεινω πισω στον 3570k. :)

Δημοσ.

εγω θα κρατησω τον 750 για παντα 

Λογικό. Στα χρήματα που πιάνει ΑΝ καταφέρεις να βρεις αγοραστή, όντως δεν αξίζει να τον αποχωριστείς.

Δημοσ.

Άνετα τον πουλάω, απλά δε βρίσκω ακόμα το λόγο

Έτσι κι αλλιώς όμως και όταν τον αντικαταστήσω θα πάρει τη θέση του c2d μου

Really?????

και βεβαια really οπως δεν ειχα θεμα οταν βγηκαν οι sandy , συνεχισα να μην εχω θεμα οταν βγηκαν οι ivy και συνεχιζω ακαθεκτος να μην εχω θεμα και τωρα με τους haswell 

θα κερδισω μερικα frames (και αυτα αν συγκριθω με κλοκατους , γιατι με στοκ @@  ) και αυτο μονο  σε συγκεκριμενα cpu intensive παιχνιδια; σιγα.. 

για μενα οι haswell απο τη στιγμη που επικεντρωνονται σε ενσωματωμενα γραφικα και χαμηλη καταναλωση που αφορα κυριως λαπτοπ ειναι παντελως αδιαφορη γενια

αν αποφασισει ποτε η ιντελ να επικεντρωθει ξανα  στη δυναμη και δουμε εξωπραγματικα παραπανω επιδοσεις οπως βλεπαμε παλιοτερα απο γενια σε γενια  και φυσικα (το πιο βασικο για μενα) πανω απο 4 πυρηνες στη mid προς high end κατηγορια που ειναι το budget μου τα ξαναλεμε

προς το παρον ας τους κρατησουν και ας βγαινουν μετα  να παραπονιουνται οτι συρρικνωνεται η αγορα των desktop 

• Like 2
Δημοσ.

Ειχα που ειχα διαφορα 4% με 3770k,με τον 2600k,και με αυτα που βλεπω,θα μεινω για αλλη μια σειρα με τον ιδιο ανετωτατα.

Τελικα μετα απο τοσο καιρο,βλεπω την ανωτεροτητα των 2χχχ επεξεργαστων.Και σε επιδοσεις,και σε θερμικη συμπεριφορα.

Μακραν οι καλυτεροι cpu,που βγηκανε ποτε.

qsis@

Συμφωνω μαζι σου,και με πολλα αλλα παιδια.

Θα περιμενω χαμηλοτερη αρχιτεκτονικη,και ισαξιους επεξεργαστες οπως 2600k,2700k.

Oποτε γλιτωσαμε και παλι τα εξοδα. :P

Αναμονη και ιδωμεν,για Skylake,και στα 14nm.

Δημοσ.

Συμφωνώ με το φίλο qsis, βαστάει ακόμα μια χαρά ένα setup 1156! Το μόνο θέμα είναι το Sata 3 αλλά κ αυτό λύνετε με ένα controller.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...