Zapee995 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Απο mobo μεχρι τωρα στην ελληνικη αγορα τι αξιζει?? Μονο στο πλαισιο βρηκα βασικα.
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Απο mobo μεχρι τωρα στην ελληνικη αγορα τι αξιζει?? Μονο στο πλαισιο βρηκα βασικα. Είπαμε είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κανονικά στα ράφια ήταν να δούμε το 1150 μετά τις 8/6. Τώρα αυτοί στο πλαίσιο που τα βρήκαν αυτά εντύπωση μου κάνει.
NteliX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Θερμοκρασίες @ techpowerup review Βόλτ δεν λένε όμως για τον 3570&3770 Ασάφειες πολλές.... Δεν αμφιβάλω ότι στα 3570k & 3770k ειναι παραπάνω τα βολτ. Τυχαίνει να έχει δηλ. δυo τσιπάκια Ivy στα 4,5 Ghz και με stock cooler!! ενώ ο υπόλοιπος κόσμος δυσκολεύεται να πιάσει τα 4,4 Ghz με aftermarket coolers. Ο άλλος γράφει 10 βαθμούς διαφορά στα 3,7ghz με prime95 10 λεπτών 4770k 100oC και 3770k 90oC και εδώ 10 βαθμούς σχεδόν χαμηλότερα απο τον 3770k. Μάλλον οτι τους συμφέρει περισσότερο τους λέει να γράφουν. Btw...ο reviewer ειναι ο πιτσιρικάς που τελειώνει φέτος το λυκειο? Υ.Γ. Δεν βλέπω να πιάνουν πολλά τα Haswell(τα πρωτα) με αέρα και νερό!
Zapee995 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Στην αρχη σκεφτηκα να σκοτωσω το μηχανημα μου και να παω για 4670k/4770k. Βλεποντας ομως οτι η διαφορα ειναι ελαχιστη και δεν αξιζει παλι απο την αρχη ακριβη mobo και cpu, θα μεινω πισω στον 3570k.
NteliX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 θερμοκρασίες και εδω http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i7-4770k_12.html#sect0
jsiskos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 εγω θα κρατησω τον 750 για παντα Λογικό. Στα χρήματα που πιάνει ΑΝ καταφέρεις να βρεις αγοραστή, όντως δεν αξίζει να τον αποχωριστείς.
qsis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Άνετα τον πουλάω, απλά δε βρίσκω ακόμα το λόγοΈτσι κι αλλιώς όμως και όταν τον αντικαταστήσω θα πάρει τη θέση του c2d μου Really????? και βεβαια really οπως δεν ειχα θεμα οταν βγηκαν οι sandy , συνεχισα να μην εχω θεμα οταν βγηκαν οι ivy και συνεχιζω ακαθεκτος να μην εχω θεμα και τωρα με τους haswell θα κερδισω μερικα frames (και αυτα αν συγκριθω με κλοκατους , γιατι με στοκ @@ ) και αυτο μονο σε συγκεκριμενα cpu intensive παιχνιδια; σιγα.. για μενα οι haswell απο τη στιγμη που επικεντρωνονται σε ενσωματωμενα γραφικα και χαμηλη καταναλωση που αφορα κυριως λαπτοπ ειναι παντελως αδιαφορη γενια αν αποφασισει ποτε η ιντελ να επικεντρωθει ξανα στη δυναμη και δουμε εξωπραγματικα παραπανω επιδοσεις οπως βλεπαμε παλιοτερα απο γενια σε γενια και φυσικα (το πιο βασικο για μενα) πανω απο 4 πυρηνες στη mid προς high end κατηγορια που ειναι το budget μου τα ξαναλεμε προς το παρον ας τους κρατησουν και ας βγαινουν μετα να παραπονιουνται οτι συρρικνωνεται η αγορα των desktop 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 imho περίμενε Skylake
Hawk7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ειχα που ειχα διαφορα 4% με 3770k,με τον 2600k,και με αυτα που βλεπω,θα μεινω για αλλη μια σειρα με τον ιδιο ανετωτατα. Τελικα μετα απο τοσο καιρο,βλεπω την ανωτεροτητα των 2χχχ επεξεργαστων.Και σε επιδοσεις,και σε θερμικη συμπεριφορα. Μακραν οι καλυτεροι cpu,που βγηκανε ποτε. qsis@ Συμφωνω μαζι σου,και με πολλα αλλα παιδια. Θα περιμενω χαμηλοτερη αρχιτεκτονικη,και ισαξιους επεξεργαστες οπως 2600k,2700k. Oποτε γλιτωσαμε και παλι τα εξοδα. Αναμονη και ιδωμεν,για Skylake,και στα 14nm.
t0ne_de4f Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Συμφωνώ με το φίλο qsis, βαστάει ακόμα μια χαρά ένα setup 1156! Το μόνο θέμα είναι το Sata 3 αλλά κ αυτό λύνετε με ένα controller.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 δεν είναι καν θέμα, μια χαρά είναι το sata2... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα