NteliX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εδώ υπάρχει η σύγκριση με τον 3770k. http://www.legitreviews.com/article/2203/1/ ναι μεν 1,25V @4.5Ghz αλλά στα @4,2Ghz 900C και βάλε(Stock cooler)....
konstantinos77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ειναι δηλαδη πιο ζεστος απο τον 3770? Δεν μπορουσε ο νεος να κανει δοκιμες με μια aftermarket ψυκτρα τουλαχιστον ...
Oroku Saki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Θα το σκεφτω μηπως τον αγορασω του χρονου μαζι με την gtx 800 .
f1vettel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Θα το σκεφτω μηπως τον αγορασω του χρονου μαζι με την gtx 800 . Παρε καμια οθονη πρωτα
Oroku Saki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Πρωτα θα παρω gtx 800 και στη συνεχεια αν χρειαστει θα παρω και καινουργιο επεξεργαστη. Αν χρειαστει να παρω και επεξεργαστη αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξω και μητρικη οποτε το συνολικο κοστος θα πλησιαζει τα 1000 ευρω. Μετα ακομα και να το ηθελα δεν γινεται να παρω καινουργια οθονη αφου θα εχω δωσει τοσα πολλα λεφτα για αναβθαμιση του pc. Αν ομως δω μεγαλη αυξηση των επειδοσεων στα παιχνιδια εστω με μια καινουργια καρτα γραφικων τοτε δεν θα παρω επεξεργαστη οποτε θα μου μεινουν χρηματα για να παρω οθονη αμμα θελω.
NteliX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Ειναι δηλαδη πιο ζεστος απο τον 3770? Δεν μπορουσε ο νεος να κανει δοκιμες με μια aftermarket ψυκτρα τουλαχιστον ... Μάλλον ναι...δεν τον εχω η αλήθεια ειναι... ειναι και ανάλογα με το κομμάτι που θα σου πέσει... π.χ. εδω λεει οτι ειναι κατα 10 βαθμούς παραπάνω απο τον 3770k http://www.extremetech.com/computing/157125-haswell-review-intels-core-i7-4770k-takes-over-the-pole-position/3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 μην ξεχάσεις να πάρεις και καρέκλα των 1000 euro... 5
Antwni Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Πρωτα θα παρω gtx 800 και στη συνεχεια αν χρειαστει θα παρω και καινουργιο επεξεργαστη. Αν χρειαστει να παρω και επεξεργαστη αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξω και μητρικη οποτε το συνολικο κοστος θα πλησιαζει τα 1000 ευρω. Μετα ακομα και να το ηθελα δεν γινεται να παρω καινουργια οθονη αφου θα εχω δωσει τοσα πολλα λεφτα για αναβθαμιση του pc. Αν ομως δω μεγαλη αυξηση των επειδοσεων στα παιχνιδια εστω με μια καινουργια καρτα γραφικων τοτε δεν θα παρω επεξεργαστη οποτε θα μου μεινουν χρηματα για να παρω οθονη αμμα θελω. Γιατί ξαναέκανες acc? ban δεν είχες φάει?
dungeon master Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ------------------------ Πρωτα θα παρω gtx 800 και στη συνεχεια αν χρειαστει θα παρω και καινουργιο επεξεργαστη. Αν χρειαστει να παρω και επεξεργαστη αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξω και μητρικη οποτε το συνολικο κοστος θα πλησιαζει τα 1000 ευρω. Μετα ακομα και να το ηθελα δεν γινεται να παρω καινουργια οθονη αφου θα εχω δωσει τοσα πολλα λεφτα για αναβθαμιση του pc. Αν ομως δω μεγαλη αυξηση των επειδοσεων στα παιχνιδια εστω με μια καινουργια καρτα γραφικων τοτε δεν θα παρω επεξεργαστη οποτε θα μου μεινουν χρηματα για να παρω οθονη αμμα θελω. τόσα χρόνια που σε διαβάζω ρε κουκου σακι έχω μείνει με την απορία πόσο χρονών είσαι..
Oroku Saki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Γιατί ξαναέκανες acc? ban δεν είχες φάει? Επειδη πριν απο μηνες μπηκε ιος στο pc και σβηστηκαν τα παντα και μετα δεν θυμομουν τον κωδικο μου για κανω login. Ειχα φτιαξει το προηγουμενο προφιλ μου με αλλο email οποτε δεν γινοταν να μου στειλουν εκει για να τον αλλαξω γι αυτο εφτιαξα νεο.
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Καλά τώρα σχολιάζεται αρνητικά τις επιδόσεις του 4770 αλλά βλέπω σύντομα το φόρουμ να γεμίζει αγγελίες πωλήσεων i5/i7 socket 1155
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 και τι πάει να πει αυτό? ότι είναι έξυπνη αγορά? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Όσο έξυπνη είναι η μετάβαση από 680 σε 770. 2
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 και τι πάει να πει αυτό? ότι είναι έξυπνη αγορά? Σαρκαστικό σχόλιο ήταν. Φυσικά και για κάποιον που έχει 3ης γενιάς intel δεν είναι έξυπνη αγορά, αλλά πολλοί στην πορεία θα ξεχάσουν τί έλεγαν και θα κάνουν την αλλαγή λόγω μόδας κτλ... Προσωπικά σκεφτόμουν να αλλάξω σύστημα αλλά έχω ψιλοστραβώσει με τις τιμές. Αν θυμάμαι καλά είχε βγεί τιμοκατάλογος όπου ο 4770 θα είχε $280. Πώς εξηγείται εδώ να έχει 355 είναι μάλλον λόγω οικ. κρίσης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα