Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωτα θα παρω gtx 800 και στη συνεχεια αν χρειαστει θα παρω και καινουργιο επεξεργαστη. Αν χρειαστει να παρω και επεξεργαστη αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξω και μητρικη οποτε το συνολικο κοστος θα πλησιαζει τα 1000 ευρω. Μετα ακομα και να το ηθελα δεν γινεται να παρω καινουργια οθονη αφου θα εχω δωσει τοσα πολλα λεφτα για αναβθαμιση του pc. Αν ομως δω μεγαλη αυξηση των επειδοσεων στα παιχνιδια εστω με μια καινουργια καρτα γραφικων τοτε δεν θα παρω επεξεργαστη οποτε θα μου μεινουν χρηματα για να παρω οθονη αμμα θελω.

Δημοσ.

Ειναι δηλαδη πιο ζεστος απο τον 3770? Δεν μπορουσε ο νεος να κανει δοκιμες με μια aftermarket ψυκτρα τουλαχιστον ...

Μάλλον ναι...δεν τον εχω η αλήθεια ειναι... ειναι και ανάλογα με το κομμάτι που θα σου πέσει...

π.χ. εδω λεει οτι ειναι κατα 10 βαθμούς παραπάνω απο τον 3770k 

http://www.extremetech.com/computing/157125-haswell-review-intels-core-i7-4770k-takes-over-the-pole-position/3

Δημοσ.

Πρωτα θα παρω gtx 800 και στη συνεχεια αν χρειαστει θα παρω και καινουργιο επεξεργαστη. Αν χρειαστει να παρω και επεξεργαστη αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξω και μητρικη οποτε το συνολικο κοστος θα πλησιαζει τα 1000 ευρω. Μετα ακομα και να το ηθελα δεν γινεται να παρω καινουργια οθονη αφου θα εχω δωσει τοσα πολλα λεφτα για αναβθαμιση του pc. Αν ομως δω μεγαλη αυξηση των επειδοσεων στα παιχνιδια εστω με μια καινουργια καρτα γραφικων τοτε δεν θα παρω επεξεργαστη οποτε θα μου μεινουν χρηματα για να παρω οθονη αμμα θελω.

Γιατί ξαναέκανες acc?

ban δεν είχες φάει?

Δημοσ.

------------------------

τόσα χρόνια που σε διαβάζω ρε κουκου σακι έχω μείνει με την απορία πόσο χρονών είσαι..

Δημοσ.

Γιατί ξαναέκανες acc?

ban δεν είχες φάει?

Επειδη πριν απο μηνες μπηκε ιος στο pc και σβηστηκαν τα παντα και μετα δεν θυμομουν τον κωδικο μου για κανω login. Ειχα φτιαξει το προηγουμενο προφιλ μου με αλλο email οποτε δεν γινοταν να μου στειλουν εκει για να τον αλλαξω γι αυτο εφτιαξα νεο.

Δημοσ.

Καλά τώρα σχολιάζεται αρνητικά τις επιδόσεις του 4770 αλλά βλέπω σύντομα το φόρουμ να γεμίζει αγγελίες πωλήσεων i5/i7 socket 1155 :devil:

Δημοσ.

και τι πάει να πει αυτό? ότι είναι έξυπνη αγορά?

Σαρκαστικό σχόλιο ήταν. Φυσικά και για κάποιον που έχει 3ης γενιάς intel δεν είναι έξυπνη αγορά, αλλά πολλοί στην πορεία θα ξεχάσουν τί έλεγαν και θα κάνουν την αλλαγή λόγω μόδας κτλ...

Προσωπικά σκεφτόμουν να αλλάξω σύστημα αλλά έχω ψιλοστραβώσει με τις τιμές. Αν θυμάμαι καλά είχε βγεί τιμοκατάλογος όπου ο 4770 θα είχε $280. Πώς εξηγείται εδώ να έχει 355 είναι μάλλον λόγω οικ. κρίσης... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...