Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζει καποιος καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορω να κοβω και να ραβω βιντεο γενικα μονταζ χωρις ομως να χανετε στο ρεντερ η αρχικη πιοτητα του κι αν οχι η αρχικη τουλαχιστον το περισσοτερο μερος της πιοτητας του

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το Sony Vegas.Μακράν από τα καλύτερα προγράμματα για video editing.

Σαφώς και δεν θα χάνεις ποιότητα,και με τα δεκάδες plug-in που κυκλοφορούν μπορείς να κάνεις και την εικόνα ακόμα καλύτερη από την αρχική που το τράβηξες

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το Sony Vegas.Μακράν από τα καλύτερα προγράμματα για video editing.

Σαφώς και δεν θα χάνεις ποιότητα,και με τα δεκάδες plug-in που κυκλοφορούν μπορείς να κάνεις και την εικόνα ακόμα καλύτερη από την αρχική που το τράβηξες

μπορεις να μ πεις σε τι ρυθμισεις αποθηκευεις ; δλδ σε τι ρυθμισεις κανεις ρεντερ ; να σ πω κ γω τι χρησιμοποιω 

τι μεσο

Δημοσ.

όπως σου είπα εξαρτάτε την μορφή που το εξάγεις. π.χ. εγώ τα βίντεό μου τα εξάγω σε WMV και AVI.

τώρα σε MP4 που θες εσύ. ρίξε μια ματια στο βίντεο:

Δημοσ.

Με το vegas καθώς και με οποιονδήποτε video editor θα έχεις αναγκαστική απώλεια καθώς θα πραγματοποιηθεί re-encoding στο βίντεο με το τελικό render.

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αν απλά θέλεις να κόψεις μερικά κομμάτια τότε μπορείς να το κάνεις με το avidemux και να σώσεις στην αρχική ποιότητα και μορφή το βίντεο χωρίς καμία επεξεργασία.

Αν θέλεις να προσθέσεις εφέ, να αλλάξεις ανάλυση ή να εφαρμόσεις φίλτρα τότε το re-encoding είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Επισης, στην περιπτωση που δεν κανεις re encode οπως ειπε ο Micos, δεν θα εχεις πληρη ελεγχο στο που θα κοπει το video, λογω της συμπιεσης. Μονο του θα προσθετει λιγο περισσοτερο στην αρχη.

Δημοσ.

Επισης, στην περιπτωση που δεν κανεις re encode οπως ειπε ο Micos, δεν θα εχεις πληρη ελεγχο στο που θα κοπει το video, λογω της συμπιεσης. Μονο του θα προσθετει λιγο περισσοτερο στην αρχη.

Μάλλον εννοείς ότι τα κοψίματα θα γίνονται αναγκαστικά στα I-Frames και η ακρίβεια τους θα εξαρτάται από το πόσο πυκνά θα είναι αυτά και το κατά πόσο τα θα υπάρχει I-Frame στο σημείο που θα θέλει κάποιος να κόψει ένα βίντεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...